Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ! ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!

kammenos-fouskoto2525205-083914

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Στα Ίμια που ξεπούλησε και γκριζάρισε ο Σημίτης και έκτοτε καμία κυβέρνηση ασχολήθηκε, ούτε πράσινη, ούτε μπλε, πήγε ο καπετάν Πάνος Καμενος για να αποδείξει πως είναι ατρόμητος!
Από τότε δηλαδή που υπήρξε η κρίση των Ιμίων και που η Αγκυρα άρχισε να κάνει λόγο δήθεν για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, αμφισβητώντας την κυριαρχία της Ελλάδος σε αρκετά νησιά θέτοντας ένα ακόμα θέμα στην ατζέντα των ελληνοτουρκικών διαφορών.
Από τότε, που  μας διέταξαν κι εμείς πειθαρχήσαμε ως λίγοι και μικροί να αποσυρθούν τα στρατεύματα από την περιοχή, τότε που ζητήθηκε να μην υπάρχουν «ούτε σημαίες, ούτε στρατός στα Ίμια» και βρέθηκε ο Πάγκαλος να προσβάλλει την σημαία μας χαρακτηριζοντας την ως ένα απλό πανί
Δείτε λοιπόν το τελετουργικό όπως περιγράφεται στα ΜΜΕ.
«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος, θα είναι ο πρώτος υπουργός που επισκέπτεται τη θάλασσα των Ιμίων για να ρίξει ένα στεφάνι απο ελικοπτερο ,στην θαλασσα , κοντα στις νησιδες, τιμώντας έτσι τη μνήμη των τριών πιλότων του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, του υποπλοίαρχουΧριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Εκτορα Γιαλοψού που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος.»
Ερώτηση: Θα ρίξει ένα στεφάνι, oύτε καν θα ανέβει πάνω στην νησιδα , oύτε καν θα τελέσουν ένα τρισάγιο στα άγια Ελληνικά χώματα του νησιού, που οι τρεις λεβέντες χάθηκαν για να υπερασπιστούν; 
Καπετάν Πάνο, δεν πείθεις κανέναν! Και από ενέργειες πυροτεχνήματα δεν έχουμε ανάγκη!
Όχι πως είχαμε αμφιβολία πως θα έκανες κάτι παραπάνω! Που κότσια για να ανέβεις επάνω…Για το θεαθήναι όλα! Αν, όμως, νομίζεις πως έτσι, θα κερδίσεις τους πατριώτες που απογοήτευσες εσύ και η ψοφοδεξιά, αμέσως μετά που έπεσε ο εθνοπροδότης Σημίτης, που δεν πράξατε και ΔΕΝ απαίτησες να διαπραχθούν τα δέοντα, ώστε να κόψεις τον βήχα στους μογγόλους Τούρκους, είσαι γελασμένος!
Η Χρυσή Αυγή Πανούλη δεν θα πετάξει φοβισμένη το στεφάνι! Και το λέει ξεκάθαρα!  Τα Ίμια είναι γη Ελληνική – Και σύντομα θα τελέσουμε, μνημόσυνο στους ήρωες, επάνω στο νησί!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου