Σελίδες

Σάββατο 27 Απριλίου 2013


Η...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...
















ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ...

ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑΛΙΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 38.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΟΥ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΤΡΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΙ ΣΤΑΛΙΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΡΟς ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΧΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ...

ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΑΥΤΩΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣΤΟΣΟ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΩΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ 2ος, ΤΟΝ ΥΠΕΡΦΑΛΛΑΓΓΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, Ο ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΓΚ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (!!) ΕΝΑΝΤΙ ΜΟΝΟ... 22 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ!

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΤΡΟΥΜΑΝ ΚΑΙ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΣΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΑΜΑΧΩΝ ΣΕ ΑΝΟΧΥΡΩΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (ΔΡΕΣΔΗ ΚΛΠ).

ΦΥΣΙΚΑ, ΟΙ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ...ΕΓΚΡΙΤΟΙ  ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΌ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΣΦΑΓΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, KAI ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

 Απολλώνειο Φως.
ΝΔ-Συριζα
στην ιδια ανθελληνικη πορεια

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε, φυσικά, η τελευταία φορά που κάποιος Β(ο)υλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το πατριωτικό αίσθημα με τις δηλώσεις του. Το πιο πρόσφατο δείγμα είναι αυτό του Χρήστου Καραγιαννίδη, ο οποίος μιλώντας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ είπε, κατά λέξη, τα εξής «Να αφήσουμε κατά μέρους τα εθνικά φαντασιακά, τους εθνικούς μας εχθρούς, γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν σύνορα.  Δεν υπάρχουν  εθνικα σύνορα.Υπάρχουν ταξικά συνορα». Πολύ ‘‘ταξικό τσαμπουκά’’ πουλάει ο Καραγιαννίδης, αλλά φαίνεται ότι δεν διδάχθηκε από το κάζο του συναδέλφου του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος όταν δήλωσε ‘‘αναρχικός’’ και ‘‘αδειάστηκε’’ στην συνέχεια από τον Τσίπρα κάθισε να ανεχθεί την ξευτίλα γινόμενος από Βαγγέλης βαγγελάκης... Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το πάθος για την εξουσία, που διακατέχει τα λιγούρια και τους πειναλέους του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγήσει και στην τωρινή περίπτωση να ‘‘αδειαστεί’’ ο Καραγιαννίδης, χωρίς φυσικά και πάλι αυτός να αντιδράσει γινόμενος, με την σειρά του, από Χρήστος χρηστάκης... Το ότι είναι ανθέλληνες στον ΣΥΡΙΖΑ το γνωρίζουμε πολύ καλά και δεν περιμένουμε από τα ‘‘σαΐνια’’ της ΝΔ να μας το πουν.
Έτσι, όταν διαβάζουμε ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία υποστηρίζει ότι θα έπρεπε ο Τσίπρας να έχει προβεί σε «ξεκάθαρη καταδίκη του ανθελληνικού παραληρήματος του Βουλευτή» και ότι «ζήτημα μείζονος εθνικής σημασίας είναι η διαγραφή του», αναρωτιόμαστε: καλά, εκεί στη ΝΔ, δεν έχουν αντιληφθεί την σημασία και την σπουδαιότητα της λαϊκής ρήσης «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ομιλούν για σχοινί»; Γιατί με την ίδια λογική θα έπρεπε να διαγραψούν το βουτυρόπαιδο που λέγεται Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για την περιβόητη δήλωσή του « είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία», τον πρώην βο(υ)λευτή Κέρκυρας Γεωργιάδη, που είχε χαρακτηρίσει «μπούρδες» το ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας και τον Προκόπη Παυλόπουλο που είχε καλοσωρίσει, μέσω τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων, όσους λαθρομετανάστες θέλουν να έρθουν στην Χώρα μας. Ας μην ωρύονται, λοιπόν, και ας μην χύνουν κροκοδείλια δάκρυα εκεί στη ΝΔ. Κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τον ΣΥΡΙΖΑ, σ’ ότι αφορά τον ανθελληνισμό, ασχέτως αν το εκδηλώνουν με διαφορετικούς τρόπους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013


 
Παρασκευή, Απριλίου 26, 2013

"Μαύρη" τρύπα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ

 100 και πλέον εκατομυρια ευρω!!!!!!

45.000 εισιτήρια εξέδωσαν μόνο σε ένα χρόνο!!!!

Τα τελευταία εισιτήρια που αναμένεται να προλάβει να εκδώσει το ΠΑΣΟΚ για τα στελέχη του, θα είναι χωρίς επιστροφή για την Αυστραλία.

ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Απίστευτες σπατάλες αποκαλύπτονται στο πόρισμα που συνέταξαν για την οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ από το 2004 ως το 2010 πέντε ιδιωτικές εταιρείες ορκωτών λογιστών, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η “μαύρη τρύπα” στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ υπερβαίνει τα.....
100 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό το ποσό δεν υπολογίζονται ακόμα 14,5 εκατ. ευρώ περίπου, τα οποία υπήρχαν το 2007 στο αποθεματικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά πλέον η τύχη τους αγνοείται.
Μάλιστα, από τα ποσά αυτά, 500.000 ευρώ εμφανίζονται ως δαπάνες που έχουν εγκριθεί με την υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου, 800.000 ευρώ εμφανίζονται στο όνομα του Νίκου Αθανασάκη, τότε διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Παπανδρέου, ενώ δαπάνες ύψους 1,5 εκατ. ευρώ αποδίδονται στο όνομα “Καλογεροπούλου”, η οποία είχε διατελέσει συνεργάτιδα του κ. Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών.
Εντυπωσιακό είναι το ποσό των 53,5 εκατ. ευρώ στο οποίο ανέρχονται οι δαπάνες προς γνωστό ταξιδιωτικό πρακτορείο για αποστολές στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ενώ εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί 45.000 αεροπορικά εισιτήρια μέσα σε ένα μόνο χρόνο.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Νίκος Αθανασάκης φέρεται να έχει ήδη δεχθεί επιστολή με την οποία καλείται να επιστρέψει μέρος του ποσού που εγκρίθηκε με υπογραφές του, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον πρώην γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, σημερινο Διοικητη ΙΚΑ, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος δείχνει διατεθειμένος να θέσει το ζήτημα αυτό σε συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Δημοσκόπηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνει στο 13% τη… Χρυσή Αυγή!


skopisiΠολλά τα παράδοξα των ημερών, πολλά πραγματικά. Λες και κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ ποντάρουν σε συγκεκριμένο αντίπαλο. Το κόμμα της Κουμουνδούρου φέρεται να προηγείται σε δημοσκόπηση που διενήργησε η φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ εταιρεία VPRC για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» και της εφημερίδας «Αυγή». Στην δημοσκόπηση αυτή λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 29,5%, η ΝΔ 27%, η Χρυσή Αυγή 13%, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ από 7%, οι ΑΝΕΛ 6% και η ΔΗΜΑΡ 4,5%. Προσέξτε τι λέει εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η VPRC: στην ερώτηση για το «ποιο κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τη διαφθορά», οι πολίτες είπαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή με ποσοστό έκαστο κόμμα 10,1%. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει αντίπαλο...

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013



OI METAΞΑΔΕΣ , ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ  ΚΑΙ ΟΙ  ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

«Η χώρα θέλει Μεταξάδες και όχι Σαμαράδες», είπε χθες στη βουλή
ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππάς
και στο καπάκι ήρθε η απάντηση (με ανακοίνωση του γραφείου τύπου)
από το κόμμα των κλεφτών και απατεώνων (ΠΑΣΟΚ ολέ!):
«Η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτεται καθημερινά. Το πολιτικό της πρότυπο είναι ρητά πλέον οι Μεταξάδες – όλοι οι δικτάτορες δηλαδή- που είναι καλύτεροι από τους δημοκρατικά εκλεγμένους πρωθυπουργούς. Τα συμπεράσματα είναι εύκολα για κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο πολίτη».

Ε, λοιπόν, ναι, το… ομολογούμε! Θεωρούμε πολιτικό μας πρότυπο τον πατέρα του «ΟΧΙ» του 1940, τον εθνικό κυβερνήτη που έφτιαξε το ΙΚΑ, καθιέρωσε το 8ωρο, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, την άδεια μετ’ αποδοχών κ.α., που χάρισε τα αγροτικά δάνεια, που οργάνωσε και εξόπλισε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, έτσι ώστε να καταστεί δυνατό το Έπος του ’40, που έφτιαξε τη «Γραμμή Μεταξά» κ.α.
Και όποιον τον πειράζει, ας πιεί ξύδι!

Ο ΣΥΡΙΖΑ στα σύνορα της προδοσίας


Νέα πρόκληση από τον βουλευτή Δράμας Χρήστο Καραγιαννίδη
του αμερικανοκομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ.
 Όπως έγινε γνωστό, ο αριστεριστής βουλευτής, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του συνονθυλεύματος του Συριζα των συνιστωσων ,περί συνόρων και πατρίδων είπε τα εξής:

«Να αφήσουμε κατά μέρους τα εθνικά φαντασιακά, τους εθνικούς μας εχθρούς, γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν σύνορα. Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Υπάρχουν ταξικά σύνορα».Βέβαια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε κάτι καινούργιο. Άλλωστε, αυτή είναι η ουσία της πολιτικης του ΣΥΡΙΖΑ. Οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα – Κάτω τα σύνορα και οι πατρίδες. Κι όσο κι αν το κρύβουν στον ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και στην ΔΗΜΑΡ και στο ΚΚΕ) αυτή ακριβώς είναι η θέση τους για τα σύνορα και τις πατρίδες. Μήπως είναι ώρα να βγουν να το πουν δημόσια και να βγάλουν τις ψευτοπατριωτικές μάσκες, για να ξέρει και ο ελληνικός λαός με τι προδότες έχει να κάνει;

(ΥΓ): Ο συγκεκριμένος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που είχε δηλώσει το χειμώνα, μετά την εκκένωση της Βίλας Αμαλία, πως στο σπίτι του έχει δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τον τσελεμεντέ του αναρχικού.,,


ethnikismos.net

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η Χρυσή Αυγή απαντάει στον υβριστή "Alexis" Τσιπρα

 Αποστομωτική απάντηση από την Χρυσή Αυγή στον υβριστή Alexis και στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που από νωρίς το πρωί μετέδιδαν το ψευδές ότι δεν τοποθετειται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  επί του μείζονος εθνικού θέματος.

Ο βουλευτης Χ. Παππάς ανεφέρθη στις πολεμικές επανορθώσεις εκ μέρους της Γερμανίας και εστίασε στο αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, το οποίο είναι άμεσα απαιτητό κι ανέρχεται στα 510 έως 575 δισ. ευρώ.Το θέμα των κατοχικών δανείων θα έπρεπε να έχει ρυθμισθεί από πολύ καιρό, αλλά δυστυχώς οι ελληνικές κυβερνήσεις επέδειξαν μειοδοτική στάση και μέχρι τώρα δεν το έχουν θέσει ξεκάθαρα προς τη γερμανική πλευρά, εν ανάγκη απευθυνόμενες και προς τη διεθνή δικαιοσύνη.


Αντ’ αυτού μαθαίνουμε ότι στον περίφημο απόρρητο φάκελο για το κατοχικό δάνειο που βρίσκεται στο υπουργείο Εξωτερικών για το κατοχικό δάνειο όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα απαιτηθούν, αν ποτέ απαιτηθούν από τη Γερμανία,  μόλις το ένα δέκατο του ποσού, δηλαδή 54 δισ. ευρώ. Ο απόρρητος αυτός φάκελος φοβούμεθα ότι θα καταλήξει ομοίως απόρρητος για τον ελληνικό λαό όπως ο φάκελος της Κύπρου. Δεν πρέπει να μάθει ο λαός για την προδοσία της Κύπρου δεν πρέπει να μάθει ομοίως ο ελληνικός λαός πως οι Γερμανοί μας οφείλουν και δεν τους χρωστάμε.

Η Χρυσή Αυγή δεν δείχνει καμμία εμπιστοσύνη στις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, τις οποίες έχει δώσει και άλλες φορές για άλλα μεγάλα ζητήματα του Ελληνικού Λαού (περικοπές μισθών, απολύσεις, χαράτσι, κλπ.) Κατέληξε δε ότι διεκδικούμε τα δάνεια από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, των οποίων τα ονόματα απέφυγαν να αναφέρουν επιμελώς οι υποτακτικοί του μνημονίου, αλλά και οι υποτιθέμενοι αριστεροί του Σύριζα.

"Μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε"



Economist - Η ανθρωπότητα χρωστάει στους Εβραίους τραπεζίτες 50 τρισ. δολάρια


Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα Eλληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές". 
Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη. Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές".
Όλοι οι οικονομολόγοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοι μας δανείζουν στην λέξη "αγορές".Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις(ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο ρολόι του παγκόσμιου χρέους του "Economist"
Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να.....την υποδουλώσουν φέρνοντας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Αυτή τη στιγμή τα σχέδιά τους βρίσκονται σε τελικό στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει την απαξίωση στα μάτια των ανθρώπων, των απανταχού εθνικών κυβερνήσεων.
Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουμε δημοσιεύσει τα ονόματα στο παρελθόν.
Δείτε τα ξανά:
Rothschilds of London
Lazar Brothers of Paris
Israel Moses Seif of Italy
Warburg Bros of Hamburg
Lehman Brothers of New York
Kuhn Loeb of New York
Chase Manhattan of New York(Morgan)
Goldman Sachs of New York
Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες; Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή.Για αυτό κανείς οικονομολόγος δεν τολμά να πει ποιοί αποτελούν στην πραγματικότητα τις αγορές.
Για να μην ξεσηκωθούν οι λαοί εναντίον τους μόλις καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι που έχουν παίξει εις βάρος της ανθρωπότητας.
Το Money Masters μιλάει για το πως οι κεντρικοί τραπεζίτες μας οδηγούν στην παγκόσμια κυβέρνησή τους!

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ» ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ,
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΚΑΜΜΕΝΟΣ!
KAMMENOS534
Όταν έγινε ο… (πολιτικός) γάμος Τσίπρα- Καμμένου, τα ΜΜΕ πέρασαν την είδηση ότι η… κακιά πεθερά (ο Λαφαζάνης και το «αριστερό ρεύμα» του συνονθυλεύματος) διαφωνεί. Ωστόσο, σε λίγες ημέρες η… κακιά πεθερά δήλωσε πως δεν είναι κατά του… γάμου, υπό την προϋπόθεση όμως ότι δε θα ακολουθήσει στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τα δεξιά, αλλά στροφή του Καμμενο-κόμματος προς τα αριστερά…
Στην πρωινή εκπομπή του καναλιού ΣΚΑΪ, λοιπόν, εμφανίστηκε –όπως πάντα… φουριόζος- ο… κόκκινος (πλέον) Πάνος, ο οποίος έχοντας κατά νου αυτά που είπε η… κακιά πεθερά-Λαφαζάνης, τον ξεπέρασε σε αριστερισμό.
Έτσι, αρχικά δήλωσε πως «με πολλή χαρά θα συνομιλήσω με τον κ. Τσίπρα όπως και με όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, αλλά ο καθένας θα διατηρήσει τις δικές του κόκκινες γραμμές».
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τα γεγονότα της Νέας Μανωλάδας (να σημειωθεί πως ο «κόκκινος Πάνος» ήταν ο μόνος πολιτικάντης που μίλησε για ευθύνη της… Χρυσής Αυγής, ούτε οι αριστεροί δεν τόλμησαν να συνδέσουν τα γεγονότα με την Χρυσή Αυγή) και επέμεινε στην αρχική του τοποθέτηση, παρότι ξεφτιλίστηκε διεθνώς: «ξεφτιλιζόμαστε διεθνώς. Νεοναζιστές πυροβολούν τους εργάτες της φράουλας». Ώπα, και «εργάτες της φράουλας» οι λαθρομετανάστες! Πόσο γρήγορα μαθαίνει τη γλώσσα του αριστερισμού! Να δείτε που στο τέλος ο πρόεδρος Πάνος θα κάνει κολλεγιά μέχρι και με τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς!