Σελίδες

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

21/3/15

ΣΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.......

Η "Εισαγγελέας Ρατσισμού" (πρώτη φορά το ακούω αυτό, αποκτήσαμε και τέτοιο;;;;!!!!) διέταξε την έρευνα για διάπραξη αδικημάτων με αφορμή φυλλάδια της Χρυσής Αυγής με ρατσιστικό περιεχόμενο!!!! Το ρατσιστικό περιεχόμενο είναι κατά την Εισαγγελέα η φράση "Έξω οι λαθρομετανάστες"!!!!



Προφανώς για να μην ήταν ρατσιστικό το περιεχόμενο του φυλλαδίου κατά την Εισαγγελέα, θα έπρεπε αυτό να γράφει, όχι έξω οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, αλλά μέσα οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!!!! Σε λίγο η Εισαγγελέας θα βγάλει ρατσιστικό και το νόμο που προβλέπει τις απελάσεις όσων παρανόμως εισέρχονται στην χώρα!!

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ , ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ...

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η Χριστοδουλοπούλου στα χνάρια του Δένδια… Δεν απαντά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής, ξεφτιλίζοντας τον κοινοβουλευτικό έλεγχο!

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 - 12:31      10
Η Χριστοδουλοπούλου στα χνάρια του Δένδια… Δεν απαντά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής, ξεφτιλίζοντας τον κοινοβουλευτικό έλεγχο!
Γράφει ο Αντίοχος
Με αφορμή την επικείμενη Δίκη του Αιώνα, η υπουργός προσέλκυσης και τακτοποίησης (στέγασης, διατροφής, ευρέσεως εργασίας, κ.τ.λ.) λαθρομεταναστών Χριστοδουλοπούλου, 
απέστειλε έγγραφο στη βουλή μετά από ερώτηση για τον κίνδυνο εξάπλωσης τζιχαντιστών στην Ελλάδα από τον πολιτικό κρατούμενο Γ. Λαγό, στο οποίο ανακοινώνει πως δε θα απαντά σε ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής «για λόγους συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης, ενόψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση»!
Πρόκειται βεβαίως για συνέχεια της γνωστής τακτικής του Δένδια.

Και βέβαια, η Χριστοδουλοπούλου μπορεί τώρα να μην απαντάει στις ερωτήσεις των βουλευτών μας, αλλά πολύ σύντομα θα ’ρθει η ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει για τα έργα της ενώπιον του πιο μεγάλου κριτή στις δημοκρατίες: του ελληνικού λαού!
Εκτός κι αν εκτός από την ουσιαστική κατάργηση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, αποφασίσουν οι συστημικοί να προχωρήσουν σε ακόμα πιο… δραστικά μέτρα: στην κατάργηση και του ίδιου του λαού!



Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

16/3/15


ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ: Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ… ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



Γράφει ο Αντίοχος

Μόλις εξαγγέλθηκε πομπωδώς η εξεταστική για το Μνημόνιο, τα λιγωμένα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων (που μασάνε καλά από τα μυστικά κονδύλια…), χάλασαν τον τόπο και μόνο… χειροπέδες που δε φόρεσαν στους Σαμαροβενιζέλους!

Ποια θα είναι η κατάληξη της εξαγγελίας; Αναφέρει σχετικά σε συνέντευξή του στην «Real News» ο υπουργός Επικρατείας και θεωρούμενος ως «δάσκαλος» και «καθοδηγητής» του Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης: «Η εξεταστική για το μνημόνιο θα γίνει για να μάθει ο κόσμος πώς μπήκε σε αυτό η Ελλάδα. Δεν θεωρώ όμως ότι υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών. Εμένα τουλάχιστον ούτε περνούν από το μυαλό μου ποινικές ευθύνες». Με απλά λόγια, παρά τις προεκλογικές αλλά και μετεκλογικές μεγαλοστομίες, η επιτροπή για το Μνημόνιο θα είναι μια ακόμα φωτοβολίδα, χωρίς κανένα πρακτικό αποτέλεσμα!

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στα παιδιά με σύνδρομο Down

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 - 09:32      1
Ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Λάμπρος Φουντούλης συμμετείχε στην εκδήλωση που έγινε στο Στρασβούργο στις 10 Μαρτίου 2015 για τα άτομα με σύνδρομο Down από το ίδρυμα Jerome Lejeune.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης δεν δίστασε ούτε στιγμή να φωτογραφηθεί με χρωματιστές κάλτσες συμβολίζοντας την αποδοχή της διαφορετικότητας των ατόμων με νοητική υστέρηση. Φυσικά όπως πάντα οι ευρωβουλευτές των άλλων κομμάτων Έλληνες και ξένοι έλαμψαν δια της απουσίας τους προφανώς έχοντας να ασχοληθούν με σοβαρότερα πράγματα.
 Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τα ΑμεΑ τα οποία είναι ίσως τα μεγαλύτερα θύματα της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-dipla-sta-paidia-me-sundromo-down#ixzz3UX4uq3i5