Σελίδες

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013


ΕΝΩ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ 

ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ!

13275784_IST06_TURKEY_MOSQUES__1129_11.limghandler
Tελικά φαίνεται ότι η χώρα δεν χρειάστηκε καν να πολεμήσει για να ηττηθεί από την Τουρκία. Οι πολιτικές ηγεσίες φρόντισαν να δώσουν “γη και ύδωρ” ξεπουλώντας από λιμάνια στα ακριτικά νησιά (Λέσβος, Μυτιλήνη) μέχρι τα νησιά-σύμβολα (Ϋδρα) και τώρα, παρά την σφοδρή αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, κατασκευάζουν και ισλαμικό χώρο λατρείας στην Αθήνα: Αύριο δημοπρατείται η κατασκευή του τεμένους της Αθήνας και ενώ εκκρεμεί η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας πολλών πολιτών που αντιτίθενται στην κατασκευή του.
Το υπουργείο Παιδείας διαβεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τα εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για τη ανάγερσή του και το υπουργείο Υποδομών σπεύδει να το κατασκευάσει, 
Φυσικά σημειώνουμε και το έντονο και πιεστικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν στον Α.Σαμαρά για την ανέγερση του τεμένουςπίεση που όπως φαίνεται αποδείχθηκε καθοριστική.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδεικνύει και το ΠΑΣΟΚ για την κατασκευή του τεμένους.
Αύριο, λοιπόν, η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) προχωρά εν κρυπτώ στον επίμαχο διαγωνισμό για την μετασκευή του ναυτικού οχυρού του Πολεμικού Ναυτικού σε ισλαμικό τέμενος, στην περιοχή του Βοτανικού και σίγουρα οι μπουρλοτιέρηδες του ’21 και ο Π.Κουντουριώτης εκεί που είναι θα δακρύζουν από την εθνική παρακμή στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρον ότι υπάρχουν και σχέδια επέκτασης του τεμένους και δημιουργίας κανονικού τζαμιού.
Αν δεν μπορέσει να επεκταθεί το νυν τέμενος, θα κτιστεί αλλού το τζαμί και αυτό φαίνεται να είναι μόνο η αρχή: Ο δήμαρχος της Αθήνας Kαμινης έχει ζητήσει δύο τζαμιά σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα!
Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη και παραδοχή της εθνικής ήττας από την εισβολή των λαθρομεταναστών από το γεγονός ότι τελικά επιβάλουν την κατασκευή ιερού χώρου λατρείας της θρησκείας τους σε μία χώρα που πολύ πρόσφατα απελευθερώθηκε από τον ισλαμικό ζυγό;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΔΕΥΤΈΡΑ, 8 ΙΟΥΛΊΟΥ 2013


Υπερήφανοι  για τον Αντετοκούμπο;


ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΟΧΙ????
            Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


Τα ΜΜΕ δεν σταμάτησαν να επαναλαμβάνουν το πόσο διδακτική είναι η περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούμπο. Ήταν η εβδομάδα που αν κάποιος έκανε το λάθος να πιστέψει τα ΜΜΕ, θα είχε την εντύπωση ότι στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες έχει μεταναστεύσει μόνο ο κ. Αντετοκούμπο.

 Γιατί, για παράδειγμα, δεν αφορά το μεταναστευτικό θέμα η περίπτωση του Αφγανού που έσπρωξε την φοιτήτρια στο γκρεμό στην Κέρκυρα; Γιατί δεν αφορά το μεταναστευτικό, η περίπτωση του Πακιστανού που σκότωσε το ζευγάρι στο Αλιβέρι Ευβοίας, πρώτα τον σύζυγο και μετά την γυναίκα «όταν συνέθλιψε το κεφάλι της, στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει»; 

Πόσο συχνά βλέπετε τα ΜΜΕ να ασχολούνται με το μεταναστευτικό κάθε φορά που συμβαίνει ένα ακόμα στυγερό έγκλημα με θύτη αλλοδαπό; Γιατί η καθημερινότητα του Έλληνα με τους φόνους, τους βιασμούς, τους ξυλοδαρμούς, τις ληστείες και τις κλοπές δεν αφορά την συζήτηση για το μεταναστευτικό; Γιατί το κόστος στον Έλληνα φορολογούμενο για την εκπαίδευση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των μεταναστών δεν δημιουργεί ρεπορτάζ και άρθρα για το μεταναστευτικό; Γιατί το γεγονός ότι Έλληνες γονείς δεν μπορούν να βάλουν τα παιδιά τους σε ένα παιδικό σταθμό, επειδή οι θέσεις είναι πιασμένες από παιδιά αλλοδαπών, δεν απασχολεί την κα Τρέμη και τον κ. Πρετεντέρη; 

Γιατί η κα Τρέμη και ο κ. Πρετεντέρης δεν είναι υπερήφανοι και για τον Ιλίρ Κούπα και τους άλλους Αλβανούς δραπέτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι από τον Μάρτιο; Έστω και αν συλληφθούν εντός της εβδομάδας, όλο και κάποιο παγκόσμιο ρεκόρ θα έχουν σπάσει. Γιατί δεν γεμίζουν τα στήθη τους με υπερηφάνεια μιας και το 63% των κρατουμένων στις φυλακές είναι αλλοδαποί; 
Η πικρή αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ επιτρέπουν την συζήτηση για το μεταναστευτικό μόνο όταν νομίζουν ότι το γεγονός που καλύπτουν ωφελεί την πολυπολιτισμική τους ατζέντα.
Προσφάτως η Ελβετία πέρασε δρακόντειους νόμους για την λαθρομετανάστευση και νέους αυξημένους περιορισμούς στην χορήγηση ασύλου.
 Να σημειώσουμε εδώ, ότι η Ελβετία σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εμείς. Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν αντιμετωπίζει το δικό μας πρόβλημα σε τόση μεγάλη έκταση και βαθμο. Παρόλα αυτά, η μια μετά την άλλη, παίρνουν αυστηρά μετρά για την ανακοπή της λαθρομετανάστευσης και τον επαναπατρισμό όλων όσων έχουν ήδη εισβάλει στις χώρες τους. Μόνο στην Ελλάδα, την χώρα με το μεγαλύτερο πρόβλημα απ’ όλους, είναι αποδεκτό από την κυβέρνηση, την πολιτική τάξη γενικότερα και τα ΜΜΕ να εισβάλει στην χώρα όποιος και όποτε θέλει. Μόνο στην Ελλάδα το να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη, να αποφασίσουμε εμείς ποιος μπαίνει και πότε, να έχουμε μια μεταναστευτική πολιτική με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα πολίτη θεωρείται ρατσισμός.