Σελίδες

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ρεσιτάλ αισχους από το MEGA:

 Βάφτισαν Χρυσαυγίτες 

τον Νεοδημοκράτη φούρναρη 

και τον Αλβανό εργάτη! 

Πιστοί στον δρόμο του ψέματος και της συκοφαντίας παραμένουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τα οποία συνεχίζουν να παραπληροφορούν το κοινό με κατασκευασμένες και χαλκευμένες ειδήσεις. Χθες το "έγκυρο" Mega μετέδωσε ρεπορτάζ σχετικά με το δικαστήριο του Αιγύπτιου που βασανίστηκε από τον Νεοδημοκράτη εργοδότη του Γ.Σ. και τον γιο του Σ.Σ., καθώς και τον αλβανό εργάτη που είχαν στην δούλεψή τους.

Από την πρώτη στιγμή που καταγράφηκε το συμβάν στην Σαλαμίνα το 2012 η Χρυσή Αυγή δήλωσε πως οι δράστες ουδεμία σχέση έχουν με το κόμμα. Προς επιβεβαίωση των γεγονότων ο ιδιοκτήτης του φούρνου Γ. Σ. έχει διατελέσει. δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος...
Αμπελακίων την περίοδο 2002-2006 με το δημοτικό συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες» που υποστήριζε η Νέα Δημοκρατία. Αυτό όμως δεν βολεύει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τα οποία εθισμένα στο να ρίχνουν λάσπη στον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, βάφτισαν τον ιδιοκτήτη του φούρνου, τον γιο του και τον αλβανό εργάτη τους... Χρυσαυγίτες!

Σε χθεσινό ρεπορτάζ μάλιστα του σταθμού για την εν λόγω υπόθεση πέρα από το γεγονός ότι επανέλαβαν το συνειδητό ψεύδος ότι οι δράστες ήταν Χρυσαυγίτες, ανέφεραν ότι όταν συνελήφθησαν οι κατηγορούμενοι είχε γίνει συγκέντρωση συμπαράστασης από Χρυσαυγίτες! Καλούμε τους "έγκυρους" ρεπόρτερ του Mega να μας δείξουν ένα βίντεο, μία φωτογραφία ή έστω μια οποιαδήποτε αναφορά που να συσχετίζει τους κατηγορούμενους με την Χρυσή Αυγή.

Ύβρεις του ΚΚΕ για την ΕΟΚΑ, ανήμερα της 60ης επετείου από την έναρξη του αγώνα της

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015 - 14:28      11

Αμετανόητα ανθέλληνες και μόνιμα απόντες από τους Εθνικούς Αγώνες, οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ «τίμησαν» με τον δικό τους τρόπο τα 60 χρόνια από την έναρξη του ένοπλου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, την 1η Απριλίου 1955.
Στη φυλλάδα τους, τον «(β)ριζοσπάστη», στη στήλη «Σαν σήμερα» λένε τα εξής: «1955: Έναρξη του ένοπλου αγώνα της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών (ΕΟΚΑ), που στόχο είχε την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Είχε έντονο αντικομμουνιστικό και εθνικιστικό χαρακτήρα. Επικεφαλής ήταν ο Γ. Γρίβας (που στην Κατοχή έδρασε ως αρχηγός της αντικομμουνιστικής οργάνωσης Χ), ενώ τη συγκατάθεσή του είχε δώσει και ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος. Στο στόχαστρό της βρέθηκαν Τουρκοκύπριοι, αλλά και συνδικαλιστές, μέλη και στελέχη του ΑΚΕΛ. Η δράση της συντέλεσε στην έξαψη του εθνικιστικού μίσους».
Στα «βλήματα» του ΚΚΕ έχουμε να πούμε, εν ολίγοις, τα εξής:
α) Ο Αγώνας ενός σκλαβωμένου τμήματος του Ελληνισμού, για την ενσωμάτωσή του στον εθνικό κορμό έχει ως δεδομένο τον Εθνικιστικό του χαρακτήρα.
β) Τόσο το ΚΚΕ όσο και το ΑΚΕΛ όχι μόνο στάθηκαν ενάντιοι στον Αγώνα της ΕΟΚΑ, αλλά φρόντισαν από τη μία πλευρά να χαρακτηρίσουν «βαρελότους» και «τρακατρούκες» τους σκληροτράχηλους Μαχητές της, ενώ από την άλλη ως κοινοί ρουφιάνοι από τον ραδιοφωνικό σταθμό «η φωνή της αλήθειας», που έδρευε στη Μόσχα, φρόντισαν να πληροφορήσουν τους Βρετανούς ιμπεριαλιστές, ότι πίσω από το ψευδώνυμο του Διγενή κρυβόταν ο Γεώργιος Γρίβας.
γ) Οι Τουρκοκύπριοι «που βρέθηκαν στο στόχαστρο» της ΕΟΚΑ ήταν οι αστυνομικοί βασανιστές που είχαν επιστρατεύσει οι άγγλοι αποικιοκράτες για να ξυλοφορτώσουν βάναυσα τον Κυπριακό Λαό, ο οποίος διαδήλωνε υπέρ της Ένωσης και συμπαρατασσόταν στο πλευρό της ΕΟΚΑ.
δ) Ακόμα και ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα είχε υποκλιθεί μπροστά στο μεγαλείο των Αγωνιστών της ΕΟΚΑ και εμπνεύστηκε από τις τακτικές της για το δικό του αντάρτικο.
ε) Το ΚΚΕ , οι υμνητές, του Στάλιν του μεγαλύτερου εγκληματία της ανθρωπότητας, είναι ολοφάνερο ότι δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τις αγωνιστικές παραδόσεις του Λαού μας.
Μια ζωή ξενόδουλοι και εντολοδόχοι μιας ιμπεριαλιστικής υπερδύναμης (ΕΣΣΔ) προσπαθούν εδώ και 25 χρόνια να διαχειριστούν την ορφάνια τους, μιας και το κεντρικό κατάστημα στη Μόσχα έχει κλείσει ρολά. Την ΕΟΚΑ και τους Μαχητές της, δεν είναι άξιοι να τους αντικρύσουν όχι μόνο στα μάτια αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ    




ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
10:51
01/04/2015

Σε Λαμπεντούζα έχει μετατραπεί το τελευταίο δεκαήμερο η Λέσβος,
 σύμφωνα με περιγραφές αξιωματικών του Λιμενικού 
που υπηρετούν στο νησί.
Χθες αποκάλυψαν ότι το τριήμερο από την Παρασκευή 27 Μαρτίου
έως και την Κυριακή 29 Μαρτίου διασώθηκαν 620 λαθρομετανάστες,
ενώ ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου
μιλά για πενταπλασιασμό του αριθμού των λαθρομεταναστών μέσα στο Μάρτιο
 σε σχέση με το αντίστοιχο μήνα πέρυσι.
"Το Μάρτιο του 2014 καταγράφηκαν 650 λαθρομετανάστες,
 φέτος έως 30 Μαρτίου είχαν καταγραφεί ήδη πάνω από 3.000"
αναφέρουν οι λιμενικοί.
Οι ίδιοι αποδίδουν την πρωτοφανή όξυνση του φαινομένου
 στη διαφαινόμενη κυβερνητική πολιτική στο θέμα διαχείρισης
της λαθρομετανάστευσης.
Στις συνεντεύξεις μετά τη διάσωσή τους, οι λαθρομετανάστες
 ομολογούν στους Έλληνες αξιωματούχους:
 "Ακούσαμε ότι η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορά της
και πλέον μπορούμε να ταξιδέψουμε εύκολα στην Ευρώπη".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

1 Απριλίου 1955: Όταν οι μαθητές έδιναν την ζωή τους για την πατρίδα


60 χρόνια 
από την έναρξη 
του Εθνικοαπελευθερωτικού 
αγώνα της ΕΟΚΑ. 

Μια από τις ενδοξότερες σελίδες
ηρωισμού και πίστης
στα ιδανικά της Ελευθερίας
και του Ελληνισμού
 αποτελεί ο αγώνας της Κύπρου
 του 1955-59.
Το 1878 οι Άγγλοι διαδέχονται
ους Τούρκους
στην κατοχή του νησιού.
Οι Κύπριοι διατρανώνουν με κάθε ευκαιρία τον πόθο τους
για Ένωση με την Ελλάδα και αισιοδοξούν
ότι η Μεγάλη Βρετανία θα βοηθήσει προς τον σκοπό αυτό,
όπως είχε κάνει και με τα Επτάνησα.
Το 1931 ο λαός εξεγείρεται, καίει το Κυβερνείο και υψώνει τη γαλανόλευκη.
Οι ταραχές εξαπλώνονται παντού, οι Άγγλοι όμως απαντούν με συλλήψεις,
φυλακίσεις, επιβολή προστίμων και κατάργηση συνταγματικών ελευθεριών.
Χειρότερα όλων είναι τα καταπιεστικά μέτρα που λαμβάνονται εναντίον της παιδείας,
με στόχο τον αφελληνισμό του νησιού.
Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου
οι ελπίδες αναπτερώνονται λόγω της συμμαχίας της Ελλάδας με τους Βρετανούς,
λίγο αργότερα όμως η στάση των πρώην συμμάχων είναι απογοητευτική.
Στο Δημοψήφισμα, που διοργανώνει η Εθναρχούσα Εκκλησία τον Ιανουάριο του 1950,
 ο λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία ψηφίζει υπέρ της Ένωσης
 της Κύπρου με την Ελλάδα.
Η Μεγάλη Βρετανία τότε αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση
και δηλώνει ότι γι’ αυτήν «δεν υφίσταται Κυπριακόν ζήτημα
ούτε εις το παρόν ούτε εις το μέλλον».
Με τα δεδομένα αυτά η ανάληψη ένοπλου αγώνα είναι πλέον μονόδρομος για την Κύπρο. 

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ : 

ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 

ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 

ΣΕ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ

amvloseis
Άρθρο της Χρύσας Αυγερινού  στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» 
Άμβλωση: ένα θέμα που προβληματίζει αλλά και διχάζει την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες, προβάλλει σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ.
Κάτω από την ασφυκτική πίεση της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και της ανέχειας όλο και περισσότερες Ελληνίδες καταφεύγουν στη «λύση» της έκτρωσης.
Οι στατιστικές είναι αποθαρρυντικές. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία 250.000 εκτρώσεις γίνονται στη χώρα μας ετησίως, αριθμός υπερδιπλάσιος (!) των γεννήσεων. Ωστόσο ανεπισήμως τα περιστατικά πιθανόν να ξεπερνούν τις 500.000.
Σε ένα έθνος, που διαρκώς γερνά, η μείωση του αριθμού των γεννήσεων έχει ολέθριες συνέπειες, την ίδια στιγμή μάλιστα, που η αθρόα εισβολή μεταναστών μεταβάλλει ραγδαία τα δημογραφικά χαρακτηριστικά, απειλώντας το ίδιο το βιολογικό μέλλον και την εθνολογική συνοχή του λαού μας. Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές το δημογραφικό αναδεικνύεται σε πρωτεύον ζήτημα, το οποίο απαιτεί άμεση αντιμετώπιση.
Θα πρέπει να διευκρινιστεί στο σημείο αυτό, ότι η άμβλωση, δηλαδή η τεχνητή διακοπή της κύησης, η οποία και επιτρέπεται από το νόμο μέχρι την 12η εβδομάδα της ενδομήτριας ζωής, αντιπροσωπεύει τη σκόπιμη θανάτωση ενός ανθρώπινου όντος με θετική καρδιακή λειτουργία. Ισοδυναμεί δηλαδή με φόνο και με αυτό το σκεπτικό καταδικάζεται από την Χριστιανική Εκκλησία.
Και επειδή λόγω φύλου μπορώ να κατανοήσω ότι καμία γυναίκα δεν καταφεύγει στην άμβλωση «ελαφρά τη καρδία», θα πρέπει η πολιτεία πέρα από την αναθεώρηση της νομιμότητας της εν λόγω επέμβασης να αναζητήσει και τα αίτια αυτού του προβλήματος και αν τα αίτια αυτά σε παλαιότερες εποχές ήταν ως επί το πλείστον κοινωνικά, σήμερα είναι αμιγώς οικονομικά. Η Ελληνίδα μητέρα είναι ο στυλοβάτης του Έθνους και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Επιδόματα οικονομικής ενίσχυσης τόσο της πολύτεκνης μητέρας όσο και της μονογονεϊκής οικογένειας, πριμοδότηση στην εύρεση εργασίας (μιας και η ανεργία πλήττει βαρύτερα τις γυναίκες), διεύρυνση του ωραρίου παιδικών σταθμών & νηπιαγωγείων, είναι ορισμένα από τα μέτρα, που θα μπορούσαν να αναχαιτίσουν το αρνητικό αυτό φαινόμενο.