Σελίδες

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2014


Η Χρυσή Αυγή απαντά στον Σταύρο Δήμα και τους πολιτικάντηδες για την ψήφο της στις 29 Δεκεμβριου...


Δήλωση - Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην δήλωση του υποψηφίου προέδρου του μνημονίου Δήμα















Με έκπληξη πληροφορήθηκα την δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, δήλωση με την οποία έλεγε ότιδεν θα αποδεχτεί το αξίωμα του Πρόεδρου εάν εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Μου κάνει πραγματικά κατάπληξη πως είναι δυνατόν να φαντάστηκε ο υπουργός της κυβερνήσεως Παπαδήμου, Σταύρος Δήμας, μιας κυβερνήσεως η οποία εξόντωσε με το περίφημο PSI τους.....
Έλληνες συνταξιούχους και μικροομολογιούχους, ότι θα ήταν δυνατόν να τον ψηφίσουν οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Ας μην αγωνιά λοιπόν… δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά σίγουρα δεν θα εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


kaλα χριστουγεννα-

ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ


Η ΧΩΡΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


 samaras-teleioses


ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!
Ενάντια στις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις, την σκευωρία και την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτα τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των δοκιμαζόμενων Ελλήνων.

Χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου κάτω από τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνώνγια να προμηθευτούν τρόφιμα για αυτές τις γιορτινές ημέρες