Σελίδες

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Απαλλάχθηκε των κατηγοριών

 ο  Ηλίας Κασιδιάρης 

για το επεισόδιο με την Κανέλλη

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015 - 17:56      345
Απαλλάχθηκε των κατηγοριών ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης για το επεισόδιο με την Κανέλλη
Το δικαστήριο ορθώς έκρινε πως δεν υφίσταται το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απάλλαξε τον Ηλία Κασιδιάρη από την κατηγορία, πράγμα με το οποίο συμφωνούσε όλος ο νομικός κόσμος. Κατά την έξοδό του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος έκανε την εξής δήλωση: "Συνεχίζουμε τον Αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση της Χρυσής Αυγής"
 
Με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και του Προέδρου του Δικαστηρίου, αποφασίστηκε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει η ποινική δίωξη εναντίον του  Ηλία Κασιδιάρη, για το γνωστό περιστατικό με την Κανέλλη. Η απόφαση ήταν απολύτως λογική και νομικώς τεκμηριωμένη, αφού ο Συναγωνιστής εκατηγορείτο για πρόκληση «επικίνδυνων σωματικών βλαβών», ενώ ήταν πασιφανές από το οπτικοακουστικό υλικό ότι επρόκειτο για ένα απλό χαστούκι.
Οι «νταβατζήδες» της ενημέρωσης επί τη ανακοινώσει της αθωωτικής προτάσεως του Εισαγγελέως ξεκίνησαν την παραπληροφόρηση, κάνοντας λόγο για «εισαγγελέα που ρίχνει στα μαλακά τον Κασιδιάρη», προκειμένου να ρίξουν μομφή στους δικαστικούς, που δεν λειτουργούν κατόπιν τηλεφωνήματος του γνωστού «Μπάμπη» και προκειμένου να ασκήσουν με τον δικό τους τρόπο πίεση για την απόφαση.
Όμως παρόλα αυτά το Δικαστήριο έκρινε ορθώς ότι δεν συντρέχει λόγος ποινικής διώξεως, αφού η κατηγορία που είχε αποδοθεί ήταν εντελώς αστήρικτη και μεθοδευμένη. Συγκεκριμένα, επειδή ένα χαστούκι δεν δικαιολογεί την αυτόφωρη σύλληψη και την πασαρέλα με τις χειροπέδες, που από τότε σχεδιάζανε.
Όλα αυτά κατέπεσαν, βεβαίως, ενώπιον του Δικαστηρίου, όπου εκτυλίχθηκε για άλλη μία φορά η ίδια προσπάθεια εντυπώσεων με καταφανέστατα ψεύδη, όπως η κατάθεση της Κανέλλη, στην οποία έλεγε ότι «έφαγε 4 μπουνιές», ενώ το ίδιο το βίντεο την διέψευδε. Τελικώς η πραγματικά Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη εξέδωσε την λογική απόφαση να απαλλάξει τον Συναγωνιστή, Ηλία Κασιδιάρη, από τις φαιδρές κατηγορίες παρά τις πιέσεις που προφανώς ασκήθηκαν.
Η κατάληξη της εν λόγω υποθέσεως που νομικώς ήτο εξαιρετικά απλή, αλλά συγκέντρωνε το ενδιαφέρον όλων των παραδικαστικών και των πολιτικών απατεώνων αποδεικνύει ότι «υπάρχουν Δικαστές στην Αθήνα».


ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ: 

ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ 

ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ!

kammenos_nikolopoulos
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
«Συνεδρίασε» (επρόκειτο για το γνωστό… one man show) χθες το βράδυ η κοινοβουλευτική ομάδα του… παντός καιρού (αριστεροδεξιοκεντρώου) κομματος Καμμένου, για τα τρέχοντα ζητήματα. Μετά τη συνεδρίαση, βγήκε η εξής «διαρροή» προς τα λιγωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ:  
«Τέλος, ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Νικολόπουλο, για τηλεφωνική συνέντευξη που πήρε -στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία εμφανίζεται- από τον έγκλειστο στον Κορυδαλλό βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Ξεκαθάρισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγινε» και το απέδωσε σε προσωπική πρωτοβουλία του βουλευτή».
Αυτή είναι η… πλέρια δημοκρατία του πρώην… αντιτρομοκράτη και νυν συνοδοιπόρου των αμερικανοκομμουνιστών υπουργοΠάνου
Να τον χαίρονται τα κοροϊδάκια που τον ψήφισαν και να φάνε ολίγη από… Μνημόνιο, με… κόκκινες γραμμές!

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

4/3/15

 ΑΚΥΡΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΙΠΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΙΑ!

Θέμα εγκυρότητας ορισμένων διατάξεων νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, και είχαν λιγότερες από 151 ψήφους, ενώ απουσίαζαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς δεν τους δόθηκε ειδική άδεια για να παραστούν στην ψηφοφορία, έθεσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στους δημοσιογράφους, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.

Βόμβα Κωνσταντοπούλου για άκυρες μνημονιακές διατάξεις λόγω απουσίας της Χρυσής Αυγής
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα κινηθούν διαδικασίες για το θέμα αυτό, η πρόεδρος της Βουλής απάντησε χαρακτηριστικά: «Προφανώς θα υπάρξουν πρωτοβουλίες για τις οποίες θα ενημερωθείτε».

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

2/3/15

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ 1974 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ...!!!



ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ... ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... 22% ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1974 ΚΑΙ 125,7% ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ... 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΘΒΟΛΟ ΠΩΣ ΤΟ 1981 ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ... ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ....