Σελίδες

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΚΥΡΙΑΚΉ, 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2013


Που είναι η ανακοίνωση σας ρε τομ@ρια; -

 Φρικτή επίθεση σε Πακιστανό: 

Τον χτύπησαν, τον λήστεψαν και τον... βίασαν

 4 λαθρομετανάστες!

Επιλεκτικές ανακοινώσεις και μόνο κατά των Ελλήνων..
Μια απίστευτη καταγγελία έκανε την χθες στο αστυνομικό τμήμα
 της Βόνιτσας ένας άνδρας. Κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας
και ομαδικού βιασμού από τέσσερα άτομα.
Ήδη οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει δύο υπόπτους. ...

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί την εξέλιξη.
Ο άτυχος εργάτης Πακιστανικής καταγωγής καταγγέλλει
 ότι το μεσημέρι της Τρίτης πήγε να βρει έναν Ινδό γνωστό του
σε στάνη κοντά στην Πάλαιρο.

Εκεί όπως καταγγέλλει δέχθηκε επίθεση από τον Ινδό
 και άλλους τρεις Πακιστανικής καταγωγής άνδρες.

Οι δράστες τον χτύπησαν με στόχο να του αρπάξουν τα χρήματα
που είχε και στη συνέχεια τον βίασαν.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έχουν εντοπίσει
και έχουν συλλάβει δύο από τους δράστες.



Ηλιθιοι , ασχετοι  η  εθνικοι μειοδοτες ;

Τα προσφατα γεγονοτα στην Πρεμετη της Β.Ηπειρου (στην οποια δεν αναγνωριζεται επισημα απο το Αλβανικο κρατος οτι υπαρχουν Ελληνικης καταγωγης κατοικοι) εδειξαν , για ακομη μια φορα ,το σκληρο ανθελληνικο προσωπο των αλβανων.Αφαιρεσαν απο την εκκλησια του χωριου τον εξοπλισμο της και εχτισαν την πορτα και τα παραθυρα , για να μην ξαναχρησιμοποιηθει απο τους Ελληνες Χριστιανους.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

Τα γεγονοτα ομως αυτα εδειξαν και την ασχετοσυνη (για να μην πουμε κατι βαρυτερο)
του ΣΥΡΙΖΑ,ο οποιος στην ανακοινωση του για τα επεισοδια δεν αναφερθηκε στην Ελληνικη μειονοτητα αλλα σε "ελληνισμο της διασπορας".
Λες και δεν προκειται για αναγνωρισμενη απο διεθνεις συνθηκες Ελληνικη μειονοτητα με δικαιωματα αυτοδιαθεσης με τη συνθηκη της Φλωρεντιας και του Πρωτοκολλου της Κερκυρας.
Η οποια μειονοτητα ζει εδω και χιλιαδες χρονια στις πατρογονικες της εστιες και δεν ειναι ελληνισμος της διασπορας οπως ειναι οι Ελληνες 
που ζουν στις ΗΠΑ , Καναδα Αυστραλια κλπ.
Ασχετοσυνη και επιδειξη βλακειας η μηπως οι Μαοικες και αλβανοφιλες συνιστωσες του εν λογω κομματος ( Μ.Γλεζος κλπ) εδειξαν εμμεσως την απεχθεια τους για τους ελληνες βορειοηπειρωτες, οπως αλλωστε κανουν για οτιδηποτε αυθεντικα Ελληνικο?
Διαλεγετε και παιρνετε.............

Πηγη εφημεριδα ΕΜΠΡΟΣ 31/08/2013 

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΟΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ “ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ” 

ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ

 ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ!

Σταυρωση Χριστιανου στην Υεμενη
Και η γενοκτονία 
στο “απελευθερωμένο” Ιράκ συνεχίζεται, 
όπως ακριβώς στην Συρία, στην Αίγυπτο
 και αλλού!…
500.000 Χριστιανοί στο Ιράκ,
 στην πλειοψηφία τους Ορθόδοξοι,
 εξαφανίστηκαν από προσώπου γης, 
μετά την “απελευθέρωση” από τους “σταυροφόρους”. 
Άλλες δεκάδες χιλιάδες εξοντώθηκαν
 με όλους τους πιθανούς τρόπους στην Συρία, 
άλλες δεκάδες χιλιάδες στην Αίγυπτο και αλλού. 
Τα λέμε αυτά ως απάντηση στον ιδιαιτέρως βουλιμικό, 
για εξουσία, κ. Βενιζέλο 
που κόπτεται να κάνει δηλώσεις υποστήριξης 
“υπέρ των εξεγερμένων πολιτών της Συρίας”, 
όπου “οι εξεγερμένοι” είναι κάθε είδους ισλαμιστές ψυχοπαθείς φονιάδες από όλα τα μέρη της γης, 
Τσετσένοι, Κροάτες, Άραβες ελεεινοί μισθοφόροι, 
αλλά και στους απανταχού υποστηρικτές 
των “καημένων εκείνων”, 
που αν στους “καημένους” δινόταν η ευκαιρία, 
ευχαρίστως θα περνούσαν την κοφτερή λεπίδα τους 
από τον απλήστως ανόητο λαιμό τους!

ΥΓΗ

5:07:00 μ.μ.
 
«Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να καταργηθούν άμεσα τα προνόμια των μουσουλμάνων στις πανελλήνιες εξετάσεις» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

«Είναι αντισυνταγματικό και αναξιοκρατικό να εισάγονται σε ανώτατες σχολές μαθητές με κάκιστη βαθμολογία λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι απαράδεκτη και καλλιεργεί τον ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία.

Ας σημειωθεί πως στις φετινές βάσεις η κυβέρνηση έκρυψε τον όρο "μουσουλμάνοι" μέσα στο εύηχο "κοινωνικά κριτήρια". Ειδικοί σύμβουλοι του υπουργείου Παιδείας εισηγήθηκαν αυτό το φθηνό τέχνασμα με σκοπό να περιοριστεί η διαρροή ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή» τονίζει το κόμμα.


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/08/blog-post_6252.html#ixzz2dN4XUqCD

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013



Λιάνα Σουβαλτζή: Οι Εβραίοι, ο Σημίτης, ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος σταματήσαν την αποκάλυψη του τάφου του Μ. Αλεξάνδρου στην Αίγυπτο



Σοβαρότατες καταγγελίες κατά της κυβέρνησης Σημίτη της περιόδου του 1996 αλλά και εναντίον του ίδιου του τότε πρωθυπουργού οι οποίες εγείρουν μείζον εθνικό θέμα,  είχε κάνει και εξακολουθεί να πιστεύει με δηλώσεις της η γνωστή αρχαιολόγος Λιάνα Σουβαλτζή, επικεφαλής από το 1989 μέχρι το 1996 των πολυσυζητημένων αρχαιολογικών ανασκαφών για την ανακάλυψη του Τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η κ. Σουβαλτζή χωρίς να μασά τα λόγια της κατακεραυνώνει εκτός από τον κ. Σημίτη, τον τότε Υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θόδωρο Πάγκαλο για παρεμπόδιση στο ερευνητικό της έργο. Αφήνει να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση Σημίτη επηρεαζόταν ή πιεζόταν από τον εβραϊκό παράγοντα της Αιγύπτου που δεν ήθελε την πρόοδο των ανασκαφών στη έρημο Σίουα ενώ ξεκάθαρα αναφέρει ότι ο κ.Πάγκαλος της είχε πει να καθίσει φρόνιμα και να μην σκαλίζει το θέμα με τον Μέγα Αλέξανδρο γιατί ανεβάζει το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων και δημιουργεί προβλήματα με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων που τότε ήταν στην ημερήσια διάταξη.


Ανεξαρτήτως εαν η αρχαιολογική σκαπάνη της Λιάνας Σουβαλτζή έφερε στο φως τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή κάποιον άλλο επιβλητικό βασιλικό μακεδονικό τάφο, όλοι ανεξαιρέτως έχουν επαινέσει την τεράστια προσπάθεια στην Αίγυπτο που καλύφθηκε από ίδιους πόρους χωρίς καμία κυβερνητική βοήθεια.

Πάγκαλος, Βενιζέλος και Παντερμαλής

Αφορμή για τη συζήτηση με την γνωστή αρχαιολόγο αποτέλεσε η αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό στo ειδησεογραφικό site arcadiavoice του δημοσιογράφου Γιώργου Μαντά, που πράγματι βγάζει ειδήσεις. «O τότε Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν εναντίον αυτής της προσπάθειας. Τότε μάλιστα είχε γίνει επερώτηση στη Βουλή από τον αντιπρόεδρο της Βουλής, τον κ. Κατσαρό, ζητώντας του να φέρει όλα τα στοιχεία στο φως. Δεν παρουσίασε τίποτα και έθαψε το θέμα. Ο κ. Βενιζέλος ήθελε να βγω από την μέση για να αναλάβει την ανασκαφή ο Παντερμαλής(σ.σ ο κ. Δημήτριος Παντερμαλής είναι Καθηγητής Αρχαιολογίας. Υπήρξε επίσης βουλευτής Επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ το 1996. Είναι περισσότερο γνωστός ως υπεύθυνος των ανασκαφών στο αρχαίο Δίον τις οποίες είχε ξεκινήσει ο καθηγητής Μανόλης Ανδρόνικος. Είναι διευθυντής του νέου μουσείου της Ακρόπολης και είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο κ. Άννα Παναγιωταρέα). «Καμία στήριξη δεν υπήρξε και από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο κ. Στεφανόπουλος είχε πει ότι δεν είχε αρμοδιότητες», τονίζει η κ. Σουβαλτζή.

Από τα πυρά της αρχαιολόγου δεν ξεφεύγει και ο Θόδωρος Πάγκαλος για τον οποίον αποκαλύπτονται εξωφρενικές λεπτομέρειες. «Με είχε καλέσει ο κ. Πάγκαλος στο γραφείο του. Τον ξέρουμε όλοι ότι μιλάει ελεύθερα. Είναι γνωστό. Μου είπε ότι δεν είναι τόσο οι ζήλιες των αρχαιολόγων(που σταμάτησε το έργο), αυτές υπήρχαν, αλλά αυτό το θέμα δημιουργούσε έναν εθνισμό και ότι έπρεπε να είναι οι τόνοι χαμηλοί. Δηλαδή να μην μιλάμε για τάφο Αλεξάνδρου αλλά για ένα ελληνικό μνημείο. Το συνδύασε με την διεκδίκηση των Σκοπίων για το όνομα «Μακεδονία», θέμα που τότε είχε οξυνθεί».

Ο Σημίτης

Για την διακοπή των εργασιών στην έρημο Σίουα το 1996, η Ελληνίδα αρχαιολόγος θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο τον πρωθυπουργό των Ιμίων Κώστα Σημίτη. «Η επέμβαση, όπως μου ανακοίνωσαν από το Υπουργείο Πολιτισμού της Αιγύπτου, έγινε από τον τότε πρωθυπουργό, τον κ. Σημίτη, ο οποίος έστειλε τον θανόντα Μοσκώφ( τότε μορφωτικός σύμβουλος της Ελληνικής πρεσβείας)να ζητήσει να σταματήσει το έργο και να μην μας δώσουνε τις άδειες. Μου είπαν επί λέξει: «Κυρία Σουβαλτζή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η ίδια σας η χώρα ζητά κάτι τέτοιο. Πηγαίνετε να τα βρείτε και τα λέμε».

Παίχτηκαν προφανώς πάρα πολλά παιχνίδια. Εγώ δεν είμαι ούτε πολιτικός ούτε διπλωμάτης. Έκανα την δουλειά μου. Δεν πίστευα ότι τέτοια αποκάλυψη θα είχε τέτοιες επιπτώσεις. Ήταν τότε μια εποχή έντονων αντιδράσεων για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων, είχε μεσολαβήσει ένα μεγάλο συλλαλητήριο που είχε γίνει στην Αθήνα.

Εμείς εκείνη τη εποχή, δεν είχαμε ούτε τηλέφωνο. Δεν ξέραμε τι γινόταν στην Ελλάδα. Όταν γυρίσαμε πίσω προσπαθήσαμε να βρούμε την άκρη. Τότε καταλάβαμε ότι το έργο αυτό είχε φέρει φοβερή αναστάτωση».

Οι Εβραίοι

Αξέχαστη, όπως λέει η Λιάνα Σουβαλτζή, θα της μείνει η συνάντηση που είχε με την εβραϊκή αντιπροσωπεία στην Αίγυπτο, λίγο καιρό πριν την πραξικοπηματική εντολή για παύση των εργασιών. «Ήταν μια συνάντηση που δεν μπορώ να την σβήσω από την μνήμη μου. Παραδέχτηκε όντως ο Ισραηλινός πρέσβης ότι αυτό θα άλλαζε την μοίρα της Αιγύπτου και όλου του κόσμου. Περιέργως όμως μου ανέφερε ότι δεν θα έπρεπε να τελειώσει η ανασκαφή γιατί ο Αλέξανδρος ήταν ένας μέθυσος και κίναιδος, τα γνωστά δηλαδή. Του είπα ότι αυτό δεν συμβαίνει γιατί ο Αλέξανδρος δεν θα έκανε τέτοιο έργο και ότι όλα είναι ιστορίες που δημιουργήθηκαν στην Ρωμαϊκή Εποχή. Μου είχε πει επίσης ο τότε ισραηλινός πρέσβης: «Κι όμως ο Αλέξανδρος προσκύνησε τον Μεγάλο Αρχιερέα στην Ιερουσαλήμ». Και του απάντησα, κύριε πρέσβη αυτά τα γράφει ένας Εβραίος ιστορικός, ο Ιώσηπος Φλάβιος και ότι ο Αλέξανδρος δεν πέρασε από την Ιερουσαλήμ. Και αν μου λέγατε ότι ο αρχιερέας προσκύνησε τον Αλέξανδρο θα το πίστευα. Αλλά ένας Αλέξανδρος τον αρχιερέα αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Ο Εβραίος διπλωμάτης φεύγοντας μου αποκρίθηκε: « Έχετε θάρρος που μιλάτε έτσι, λέτε την αλήθεια κι όποιος λέει την αλήθεια το πληρώνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, εάν σας αφήσουν να συνεχίσετε».

makeleio

Ολυμπιακό πνεύμα….από τα στάδια στα ολυμπιακά στριπτιτζάδικα. Μηπως είναι η ώρα του επαναπατρισμού των Αγώνων;


Η παγκόσμια κοινότητα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι δανείστηκε από το μεγαλείο του Ελληνισμού το πνεύμα της Δημοκρατίας και του Ολυμπισμού. Δυστυχώς, η Παγκόσμια τάξη μετέτρεψε την Δημοκρατία σε Ολιγαρχική δικτατορία ενώ τον Ολυμπισμό σε μια ανήθικη μηχανή κέρδους.
Είναι έκδηλη η υποψία ανθελληνισμού στις αποφάσεις των «Αθανάτων» της Δ.Ο.Ε (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή) καθώς προσπαθούν να αφαιρέσουν οτιδήποτε ελληνικό (όπως στην περίπτωση της Ελληνορωμαϊκής πάλης), με το πρόσχημα οτι  είναι «αντιεμπορικό άθλημα» χωρίς τηλεθέαση, την ώρα που συζητούν να εντάξουν στα Ολυμπιακά Παιχνίδια (Οlympic Games) όπως τα ονομάζουν,  το pole dancing, έναν αισθησιακό χορό σε μπάρα που παραπέμπει σε στριπτιτζαδικα και οίκους ανοχής.
Το πρόβλημα της ανηθικότητας ξεκινάει δεκαετίες πίσω με την είσοδο των μεγάλων χορηγών και την εμπορευματοποίηση καθε ηθικής αξίας. Στον βωμό του κέρδους λοιπόν οι αθλητές γίνονται «βιονικοί» με απίστευτες ποσότητες απαγορευμένων ουσιών (doping) που τους οδηγούν ακόμη και στην αλλαγή φύλου, όπως στην περίπτωση της Ανατολικογερμανίδας σφαιροβόλου Xainti Grieger που μετεξελίχθηκε σε... Andrea Grieger.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης, ότι κάποιοι που αυτή τη στιγμή κουνούν επιδεικτικά το δάκτυλο, στη ρημαγμένη από τους δοσίλογους πολιτικους, Ελλάδα είναι εκείνοι που χορηγούσαν τις φονικές ουσίες σε δεκάδες συμπατριώτες τους με σκοπό την προπαγάνδα των μεταλλίων. Ένας απο αυτούς είναι και ο (σε όλους μας γνωστός υπουργός οικονομικών της ενωμένης Γερμανίας) Β. Σόϊμπλε, για να αντιμετωπίσει της πλαστές επιτυχίες των Ανατολικογερμανών.
Υπάρχει ακόμη και περίπτωση εθνικής ομάδας γυναικών στο βόλεϊ που οδηγήθηκαν σε ομαδικές εκτρώσεις δολοφονώντας τα παιδιά τους για να πετύχουν ενά βιολογικού τύπου ντόπιγκ.
Σε μια τέτοια διεφθαρμένη παγκομιοποιημένη κοινωνία που σκοπό έχει την προώθηση στρεβλών  προτύπων ΄΄βρώμικων΄΄και ανήθικών αθλητών, σεξιστικών παραστάσεων και ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας πρέπει να αντιπροτείνουμε ένα Ολυμπιακό πνεύμα με ΄΄ευ αγωνίζεστε΄΄. Η ιδέα του μόνιμου επαναπατρισμού των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαία Ολυμπία που προτάθηκε το 1980, αλλα δεν επιτρέψαν τα οικονομικοπολιτικά συμφέροντα να ευδοκιμήσει, είναι πιο επικαιρη από ποτέ.
Ένα τέτοιο εγχείρημα θα έδινε ενά πολιτικοοικονομικό πλεονέκτημα στην χρεοκοπημένη Ελλάδα που θα την καθιστούσε την παγκόσμια κοιτίδα πολιτισμού με μια πολεμική ουδετερότητα όμοια με αυτήν της τραπεζικής  Ελβετίας. Η μείωση των πολεμικών εξοπλισμών θα ήταν ικανή να συντηρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ η προστασία της Ελλάδος θα ήτάν παγκόσμια προτεραιότητα. Οι χορηγίες μπορούν να καλύψουν μεγάλο μέρος των εξόδων ενώ η ανάπτυξη του τουρισμού θα πολλαπλασίαζε τις θέσεις εργασίας.
Η ύπαρξη ομοιομορφίας στις στολές και των εξοπλισμό, μια και όλοι θα αγωνίζονταν με τους ίδιους όρους θα μείωνε τον αθέμιτο ανταγωνισμό των αθλητών ενώ ταυτόχρονα θα αύξανε τον ανταγωνισμό των χορηγών για το μονοπώλειο προς όφελος της Ελλαδος.
Η μη ύπαρξη μεταλλίων θα ενίσχυε την άνοδο του ερασιτεχνισμού και την καθαρότητα των αθλητών με αυξημένα μέτρα κατά του ντόπιγκ και ισόβιο αποκλεισμό από τους αγώνες.
Παρόλα αυτά η αίγλη και μόνο των αγώνων θα επαρκούσε για ισοσταθμίσει το χρηματικό δέλεαρ.
Η ιδιομορφία του χώρου της αρχαίας Ολυμπίας είναι τέτοια που δεν θα επέτρετε πολλαπλές εγκαταστάσεις άρα θα αποκλείονταν αθλήματα με πολλά γήπεδα ή η διοργάνωση θα απλώνονταν σε όλη την Πελοπόννησο ή την Ελληνική επικράτεια με κέντρο όμως την Ολυμπία.
Στο θέμα της συμμετοχής των χωρών και των αθλητών, η Ελλαδα πρέπει να κρατήσει την πρωτοκαθεδρία σαν διοργανώτρια, ενω θα επιτρέπονταν σε μόνο σε φίλιες χωρες η συμμετοχή των αθλητών τους και σε χώρες χωρίς πολεμικές συρράξεις ασκώντας έτσι ισχυρότατη εξωτερική πολιτική για εκεχειρία.
Μπορούμε λοιπόν να ακολουθήσουμε την κληρονομιά των προγόνων μας χωρίς να ντρεπόμαστε για το κατάντημα της από πολικοοικονομικά λομπι, και βγαίνοντας έτσι από το οικονομικό αδιέξοδο και την απομόνωση που μας έφεραν.
                                                                                                

                                                             Politicos katapeltis.blongspot.com