Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Παραλήρημα αρχισιωνιστή: Οι ευρωπαίοι ηγέτες να μιμηθούν τον Φον Αντωνάκη στις διώξεις κατά των Εθνικιστών

Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 - 10:31
Σε σιωνιστικό παραλήρημα κατά της τεράστιας ανόδου των εθνικιστικών κινημάτων στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ξέσπασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου, Μοσέ Καντόρ, στην αμερικανοσιωνιστική φυλλάδα Wall Street Journal.
Κατ’ αρχάς, ο αρχισιωνιστής εξέφρασε «την έντονη ανησυχία για την άνοδο των εθνικιστων,  και γενικώς των φανατικών», και προειδοποίησε τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις «να πάψουν να κρύβουν τα πρόσωπά τους μέσα στην άμμο και να μην διαχειρίζονται τα ζητήματα της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, τη στιγμή που αυτά απλώνονται σε όλη την ήπειρο».
Τι εννοεί ο σιωνιστής, ότι πρέπει να πράξουν τα ανδρείκελά του στην Ευρώπη; Το εξηγεί παρακάτω:«Προτείνω μια διεθνή ένωση από φορείς υψηλού κύρους που θα αντιπαραταχθούν ανοιχτά με τους εθνικιστες, ενώ και οι ηγέτες των ευρωπαϊκών κρατών οφείλουν να ενισχύσουν το νομικό οπλοστάσιο των χωρών τους, στη μάχη για τη διατήρηση των αξιών της Ευρώπης». Ήτοι, να μιμηθούν τον φον Αντωνάκη και να στέλνουν στις φυλακές όσους αντιτάσσονται στην παγκόσμια δικτατορία των τοκογλύφων!