Σελίδες

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: 

Αντισταθείτε στα πολιτικά σκουπίδια -

 ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 - 13:42      13
Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο αίτημα για άρση της βουλευτικής του ασυλίας για πολιτική ομιλία που είχε κάνει στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου το 2011.
Ο βουλευτης τόνισε πως είναι πια διψήφιος ο αριθμός των άρσεων ασυλίας του και κάθε φορά παραπέμπεται στην δικαιοσύνη όπου αθωώνεται πανηγυρικά. Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με τους βουλευτές του κλεπτοκρατικού τόξου όπως τον Μιχελάκη και τον Σταθάκη, οι οποίοι τυγχάνουν κάλυψης και απαλλαγής από το "συνταγματικό τόξο".
Στην εν λόγω ομιλία στον Ασπρόπυργο δεν υπάρχει καμία προτροπή σε βία και είναι ακόμα μία χαρακτηριστική δίωξη για πολιτικούς λόγους, όπως είχε παραδεχτεί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης ΡουπακιώτηςΣε αυτήν την χώρα, όπου έχει καταλυθεί το Σύνταγμα και η Δημοκρατία, όποιος λέει την αλήθεια, διώκεται!
Τα ντοκουμέντα όπως το βίντεο Μπαλτάκου και το ηχητικό Σαμαρά αποδεικνύουν την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, αλλά η Βουλή κωφεύει. Βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι και συνεχίζουν να διώκονται για άρθρα και ομιλίες. Ο βουλευτής Αττικής ανέδειξε το πρωτοφανές γεγονός ότι βρίσκεται 10 μήνες στην φυλακή λόγω... χαρακτήρα.
Τέλος, οι διώξεις κατά του πολιτικού λόγου εντάθηκαν από την νεομνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τους Έλληνες να αντισταθούν στα "πολιτικά σκουπίδια" που λυμαίνονται την Πατρίδα μας.