Σελίδες

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ Ε’ ΜΕΧΡΙ ΤΗN ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Κάθε φορά που γεννιέται ένας Έλληνας, έχει κηδεία ένας Εβραίος». Το λέει ο θυμόσοφος λαός. Και παρά το γεγονός ότι δεν μας αρέσουν οι γενικεύσεις, δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τις πολυπληθείς λαϊκές παραδόσεις αλλά και τα απομνημονεύματα ηρώων, οπλαρχηγών αλλά και εθνικών ευεργετών που έχουν καταγράψει τις πιο μαύρες αλλά και τις πιο ματωμένες σελίδες της ιστορίας μας.

Ο λαός του «Γιαχβέ», έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ντροπιασμένος με όσα έχουν γραφεί από Έλληνες. Αυτά που γράφονται και τώρα από κάποια ελάχιστα Μέσα που δεν είναι προσκολλημένα στους Γραικύλους. Τα εγκλήματα πολέμου της Γάζας, δεν χρειάζονται πιστοποίηση της πιο ανείπωτης φρικωδίας. Αλλά και τα φρικιαστικά ανομήματα των «Οβριών» των πρώτων επαναστατικών χρόνων του 1821, αποδεικνύουν ότι όπου υπάρχουν ελεύθεροι λαοί και τα συμφέροντα τους αντιμάχονται τους φιλάργυρους «περιούσιους», υπάρχουν και μαζικά εγκλήματα των Σιωνιστών.

Σταχολογώντας, έχουμε πολλά να αναφέρουμε. Σημειώνουμε από ιστορικά κείμενα της εποχής:

«… Η κήρυξη της Επαναστάσεως του 1821 αποδεικνύει πλέον και στον πιο κακοπροαίρετα και δύσπιστο, την στάση των Εβραίων έναντι των Ελλήνων. Τώρα πιά οι εβραίοι δεν είναι κατάσκοποι, φοροεισπράκτορες, προδότες, δολοφόνοι, όπως ήταν πρίν. Τώρα δρουν ομαδικά σαν Εβραίοι και σφάζουν τους Ελληνες. Γιά το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Εβραίους το 1821 δυστυχώς δεν γραφήκανε βιβλία. Ότι γνωρίζουμε το ξέρουμε από τα αξιόπιστα Απομνημονεύματα των Αγωνιστών Του 1821.

Τα παιδιά μας στο σχολείο μαθαίνουν για τις σφαγές, που διέπραξαν οι Τούρκοι. Για τα εγκλήματα των Εβραίων δεν τους λέγουν τίποτε. Παραδείγματος χάριν, από τα απομνημονεύματα του Λ. Κουτσονίκα {«Απομν. αγωνιστών 1821» τόμος 6ος, σελ. 91} μαθαίνουμε για την εισβολή των εβραίων στη Νάουσα: « …oι δέ θρασύδειλοι εχθροί του Χριστιανισμού Ιουδαίοι της Θεσσαλονίκης τρέχοντες, αυθορμήτως έγένοντο δήμιοι, σφαζοντες ως ζώα τους ανθρώπους. Φρίκη κατελάμβανε πάσαν ψυχήν ζώσαν διά τάς τρομερωτάτας άνοσιουργίας αυτών, και έν τούτοις ουδεμία των βαρβάρων εκείνων ψυχών ελάμβανε το ελάχιστον αίσθημα οίκτου ».



«…Μιά περιοχή της Ελλάδος που είχε επισύρει το έξαλλο μίσος των εβραίων ήταν η ηρωϊκή Χίος. Είναι ιστορικώς βέβαιον, ότι οι Ιουδαίοι προκαλέσανε την καταστροφή της από τους Τούρκους για να λεηλατήσουν τον πλούτο των πολυαρίθμων Χιακών εργαστηρίων. Επί πλέον συμμετείχαν και οι ίδιοι με τον φρικτότερο τρόπο στίς σφαγές. Ο αγωνιστής του 1821, γραμματεύς του Κανάρη και μετέπειτα βουλευτής Σύρου Ανδρέας Μάμουκας {1801 – 1884} έχει περιγράψει σαν αυτόπτης μάρτυς τα αίμοσταγή Εβραϊκά εγκλήματα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ ΑΥΣΤΡΙΑΣ: 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

 (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ…) 

ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ»

j-1 (1)
Εντονότατη κριτική στο νομοσχέδιο του αυστριακού υπουργείου Εσωτερικών
 για την απαγόρευση τρομοκρατικών οργανώσεων, 
όπως το «Ισλαμικό Κράτος» και η «Αλ Κάιντα», 
ασκεί με ανακοίνωσή της η Αυστριακή Επιτροπή Μαουτχάουζεν,
 κατηγορώντας το ότι υποβαθμίζει τη σημασία της δράσης των… εθνικιστών.

Έτσι, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Βίλι Μέρνι, δήλωσε ότι 
«είναι ακατανόητο το γιατί ο νόμος για τη διάδοση εθνικιστικών συμβόλων
 προβλέπει ανώτερη χρηματική ποινή 4.000 ευρώ, 
ενώ στη βάση του τωρινού νομοσχεδίου 
για σύμβολα του «Ισλαμικού Κράτους» η ποινή ανέρχεται σε 10.000 ευρώ».
Σύμφωνα με τον Μέρνι 
«αυτή η διαφοροποίηση οδηγεί σε μια υποβάθμιση 
των εθνικιστικων δραστηριοτήτων, 
τη στιγμή μάλιστα που οι εθνικιστικες ομάδες 
τόσο στην Αυστρία, όσο και στη Γερμανία, 
έχουν αποδείξει ότι ενστερνίζονται μια εξίσου εξαιρετικά επικίνδυνη 
και απαξιωτική για τον άνθρωπο ιδεολογία».
Τελευταίως, η επιτροπή Μαουτχάουζεν τα’ χει βάλει 
με τους επαγγελματίες υπαιθρίων αγορών,
 που πωλούν αναμνηστικά του τελευταίου μεγάλου πολέμου 
(όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες του πλανήτη…),
 διότι είναι… ναζιστικά και η πώλησή τους… απαγορεύεται
 και ενοχλεί συνεχώς την αστυνομία, για να… επέμβει.
Και γιατί άραγε δεν ενοχλούν τους σιωνιστές τα σύμβολα των τρελλών του Αλλάχ
 και μάλιστα σε μια χώρα που υπάρχει μπόλικη «εύφλεκτη ύλη»
 (μουσουλμάνοι «μετανάστες» – κυρίως Τούρκοι) ; 
Προφανώς, διότι αυτούς τους έχουν υπό τον έλεγχο και την προστασία τους!

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΙΔΟΥ ΤΟ… SUCCESS STORY: 1.091 ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014!

αρχείο λήψης
Κάθε μέρα που περνάει, όλο και πιο πολύ αποκαλύπτεται το… success story της ψευτοκυβέρνησης των δοσιλόγων! Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, από τις αρχές του έτους, 1.091 βιοτεχνικές επιχειρήσεις, εκ των οποίων οι 825 ήταν οικογενειακές, έβαλαν λουκέτο.
Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, μόλις 301 επιχειρήσεις έκαναν έναρξη εργασιών, κατά πολύ λιγότερες από όσες έκαναν έναρξη μεταξύ Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2013 (498, ήτοι μείωση κατά 39,5%).
Τουτέστιν,  μία νέα βιοτεχνική επιχείρηση ανοίγει και κλείνουν τρεις! Αυτή είναι η νέα Ελλάδα της… ανάπτυξης.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ομολογία οργανωμένου σχεδίου 

φίμωσης

από Πρετεντέρη: 

«Πριν τις εκλογές του 2012 

συνεννοηθήκαμε να μην καλούμε 

την Χρυσή Αυγή»

Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014 - 13:25
Ομολογία οργανωμένου σχεδίου φίμωσης από Πρετεντέρη: «Πριν τις εκλογές του 2012 συνεννοηθήκαμε να μην καλούμε την Χρυσή Αυγή»
Αυτοί είναι οι «δημοκράτες» που πολεμούν την Χρυσή Αυγή
Έπεσε και το τελευταίο προσωπείο δημοκρατικότητας των διωκτών της Χρυσής Αυγής. Ο «πολύς» παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του MEGA, Γιάννης Πρετεντέρης, έδωσε συνέντευξη σε γνωστή συστημική ιστοσελίδα, προκειμένου να δώσει την άποψή του σχετικά με αυτά που διαδραματίζονται εντός του καναλιού, με φόντο το δελτίο ειδήσεών του, το οποίο έχει καταρρεύσει, πέφτοντας σε πλήρη ανυποληψία, συνέπεια της αναξιοπιστίας, της προπαγάνδας και του ψεύδους που εκπεμπόταν μέσω αυτού.
Στην συνέντευξή του ο Πρετεντέρης αποκαλύπτει ότι υπήρχε σχεδιασμός για την συνωμοσία εναντίον της Χρυσής Αυγής, από πριν τις εκλογές, δηλαδή πολύ πριν ασκηθούν οι παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον του Κινήματος. Ας δούμε τι είπε, συγκεκριμένα:
«Θα συνεχίσετε να μην καλείτε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής;
Είναι αλήθεια ότι δεν έχω καλέσει τον Μιχαλολιάκο ή άλλον από τη Χρυσή Αυγή. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι σωστό. Όταν ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή πριν τις εκλογές του 2012 συνεννοηθήκαμε να μην τους καλούμε, να μην τους δώσουμε τον λόγο. Τώρα δεν είμαι βέβαιος ότι είναι σωστό να μιλάμε για τη Χρυσή Αυγή χωρίς τη Χρυσή Αυγή. Προβληματίζομαι πάνω σε αυτό. Δεν είμαι βέβαιος ότι η δημοσιογραφία χωράει δημοκρατικές και μη δημοκρατικές επιλογές. Δεν κάνουμε άσκηση ιδεολογικής ορθότητας με τη δημοσιογραφία . Η δημοσιογραφία πρέπει να λειτουργεί απερίσπαστη. Δεν είναι εύκολο βέβαια κι εγώ παρασύρομαι πολλές φορές. Όσο κι αν μου είναι απεχθές ή αποκρουστικό, αναρωτιέμαι μήπως αυτή τη στιγμή αντικειμενικά έχει ενδιαφέρον μια συνέντευξη με τον Μιχαλολιάκο. Πριν κοιμηθώ το βράδυ το σκέφτομαι καμιά φορά. Αν πρέπει.... Αυτή είναι μια ισχυρή συζήτηση που γίνεται σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα στην Αγγλία μιλούσα με συναδέλφους που μου έλεγαν ότι έχουν τεράστιο θέμα για το πώς καλύπτουν του τσιχαντιστές, αν πρέπει να τους δώσουν τον λόγο. Το επεξεργάζομαι μέσα μου και βέβαια θα το συζητήσω με το κανάλι.»
Ο άνθρωπος που αμέσως μετά τη δολοφονία των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, έλεγε με περίσσιο μίσος και θράσος ότι «η επίθεση έγινε νωρίς, με κόσμο στο δρόμο και θα μπορούσαν να χτυπήσουν και ανθρώπους», παραδέχεται ανερυθρίαστα ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός στην παραβίαση της νομοθεσίας περί ισότιμης προβολής των κομμάτων, πριν από τις εκλογές του 2012. Αποκρύπτει και καλύπτει, βεβαίως, τους εντολείς αυτής της συνωμοσίας, όμως είναι προφανές ότι αυτές είχαν και έχουν πολιτικά κίνητρα.
Θα επέμβει, άραγε, κάποιος εισαγγελέας σε αυτή την ομολογία, ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να διερευνηθεί η ευρύτητά της; Θα επιβάλλει το ΕΣΡ πρόστιμα για την εν λόγω παραδοχή; Ποιοι ήταν αυτοί που «συνεννοήθηκαν» να μην καλούν την Χρυσή Αυγή; Προφανώς και δεν πρόκειται να υπάρξει διενέργεια κάποιας προανάκρισης – έστω – αφού για αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται να στείλει επιστολή ο «Μπάμπης» στην Κουτζαμάνη. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologia-apo-pretenterh-prin-tis-ekloges-tou-2012-sunennohthhkame-na-mhn-ka#ixzz3EtE8PMkl