Σελίδες

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ Ε’ ΜΕΧΡΙ ΤΗN ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Κάθε φορά που γεννιέται ένας Έλληνας, έχει κηδεία ένας Εβραίος». Το λέει ο θυμόσοφος λαός. Και παρά το γεγονός ότι δεν μας αρέσουν οι γενικεύσεις, δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τις πολυπληθείς λαϊκές παραδόσεις αλλά και τα απομνημονεύματα ηρώων, οπλαρχηγών αλλά και εθνικών ευεργετών που έχουν καταγράψει τις πιο μαύρες αλλά και τις πιο ματωμένες σελίδες της ιστορίας μας.

Ο λαός του «Γιαχβέ», έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ντροπιασμένος με όσα έχουν γραφεί από Έλληνες. Αυτά που γράφονται και τώρα από κάποια ελάχιστα Μέσα που δεν είναι προσκολλημένα στους Γραικύλους. Τα εγκλήματα πολέμου της Γάζας, δεν χρειάζονται πιστοποίηση της πιο ανείπωτης φρικωδίας. Αλλά και τα φρικιαστικά ανομήματα των «Οβριών» των πρώτων επαναστατικών χρόνων του 1821, αποδεικνύουν ότι όπου υπάρχουν ελεύθεροι λαοί και τα συμφέροντα τους αντιμάχονται τους φιλάργυρους «περιούσιους», υπάρχουν και μαζικά εγκλήματα των Σιωνιστών.

Σταχολογώντας, έχουμε πολλά να αναφέρουμε. Σημειώνουμε από ιστορικά κείμενα της εποχής:

«… Η κήρυξη της Επαναστάσεως του 1821 αποδεικνύει πλέον και στον πιο κακοπροαίρετα και δύσπιστο, την στάση των Εβραίων έναντι των Ελλήνων. Τώρα πιά οι εβραίοι δεν είναι κατάσκοποι, φοροεισπράκτορες, προδότες, δολοφόνοι, όπως ήταν πρίν. Τώρα δρουν ομαδικά σαν Εβραίοι και σφάζουν τους Ελληνες. Γιά το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Εβραίους το 1821 δυστυχώς δεν γραφήκανε βιβλία. Ότι γνωρίζουμε το ξέρουμε από τα αξιόπιστα Απομνημονεύματα των Αγωνιστών Του 1821.

Τα παιδιά μας στο σχολείο μαθαίνουν για τις σφαγές, που διέπραξαν οι Τούρκοι. Για τα εγκλήματα των Εβραίων δεν τους λέγουν τίποτε. Παραδείγματος χάριν, από τα απομνημονεύματα του Λ. Κουτσονίκα {«Απομν. αγωνιστών 1821» τόμος 6ος, σελ. 91} μαθαίνουμε για την εισβολή των εβραίων στη Νάουσα: « …oι δέ θρασύδειλοι εχθροί του Χριστιανισμού Ιουδαίοι της Θεσσαλονίκης τρέχοντες, αυθορμήτως έγένοντο δήμιοι, σφαζοντες ως ζώα τους ανθρώπους. Φρίκη κατελάμβανε πάσαν ψυχήν ζώσαν διά τάς τρομερωτάτας άνοσιουργίας αυτών, και έν τούτοις ουδεμία των βαρβάρων εκείνων ψυχών ελάμβανε το ελάχιστον αίσθημα οίκτου ».



«…Μιά περιοχή της Ελλάδος που είχε επισύρει το έξαλλο μίσος των εβραίων ήταν η ηρωϊκή Χίος. Είναι ιστορικώς βέβαιον, ότι οι Ιουδαίοι προκαλέσανε την καταστροφή της από τους Τούρκους για να λεηλατήσουν τον πλούτο των πολυαρίθμων Χιακών εργαστηρίων. Επί πλέον συμμετείχαν και οι ίδιοι με τον φρικτότερο τρόπο στίς σφαγές. Ο αγωνιστής του 1821, γραμματεύς του Κανάρη και μετέπειτα βουλευτής Σύρου Ανδρέας Μάμουκας {1801 – 1884} έχει περιγράψει σαν αυτόπτης μάρτυς τα αίμοσταγή Εβραϊκά εγκλήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου