Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Κατάλυση Πολιτεύματος 

με εντολή Σαμαρά: 

Αντισυνταγματική απαγόρευση 

στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής 

να ασκήσουν 

τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα

Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014 - 13:24
Κατάλυση Πολιτεύματος με εντολή Σαμαρά: Αντισυνταγματική απαγόρευση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα
Σε ακόμη μια παράσταση του Κράτους-οπερέτα των διεφθαρμένων πολιτικών και της μερίδας των επίορκων της δικαστικής εξουσίας εξελίχθηκε το αίτημα του Αρχηγού και βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, για να παραβρεθούν στη συζήτηση στη Βουλή περί της πρότασης εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.
Όπως και κατά το πρόσφατο παρελθόν η επάρατος Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά απέρριψε το αίτημα των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, μέσω του εισαγγελέως των φυλακών Κορυδαλλού. Αναμφισβήτητα, περισσότερο αστεία και εξοργιστική της αποφάσεως, θα είναι η αιτιολόγησή της, η οποία και αναμένεται.
Είναι μάλιστα... απορίας άξιον το γεγονός πως οι δημοσιογράφοι για ακόμη μια φορά γνώριζαν εγκαίρως την απόρριψη του νόμιμου αιτήματος των 7 παράνομα προφυλακισμένων βουλευτών να συμμετέχουν στην συζήτηση περί πρότασης εμπιστοσύνης.  
Εντούτοις, η ικανοποίηση του Καθεστώτος των διεφθαρμένων και των δημοσιογραφικών τους πραιτόρων είναι πρόσκαιρη. Η αντεθνική τους Χούντα καταρρέει, ενώ το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται καθημερινά. Οι Χρυσαυγίτες γίνονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος δεκτοί με ενθουσιασμό από το Λαό μας, ενώ οι «δημοκράτες» των αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων και των παράνομων απαγορεύσεων βρίσκονται ερμητικά κλεισμένοι στις πολυτελείς τους επαύλεις, φυλασσόμενοι από δεκάδες αστυνομικούς. Οι «δημοκράτες» τρέμουν το Λαό, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι ο Λαός!
Η κατάλυση του Πολιτεύματος και η καταπάτηση του Συντάγματος συνιστούν εγκλήματα για τα οποία οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν σε μια πραγματικά ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Κι αυτή δεν είναι μια ανούσια κομματική εξαγγελία, αλλά ο Λόγος Τιμής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών!
Παραθέτουμε την εξώδικη δήλωση - πρόσκληση των παρανόμως εγκλείστων βουλευτών της Χρυσής Αυγής:


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katalush-politeumatos-me-entolh-samara-eisaggeleas-apagoreuei-stous-bouleut#ixzz3FYPiv5i1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου