Σελίδες

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΣΤΑΘΕΡΑ 3ο ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΤΗΣ PULSE 13- 4- 2013

Συγκεκριμένα η Χρυσή Αυγή λαμβάνει στην δημοσκόπηση 13,5% σε σχέση με το 6,9% των εκλογών, διπλασιάζοντας τα ποσοστά της, ενώ όλοι οι άλλοι όπως φαίνεται και στο γράφημα καταρρέουν με ανεξέλεγκτους πλέον ρυθμούς.
Στην δημοσκόπηση, λοιπόν, της εταιρίας που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «6 Μέρες» και φαίνεται καθαρά ότι η Χρυσή Αυγή είναι καθαρά τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, πλησιάζοντας τους δύο πόλους του καθεστώτος που προς το παρόν καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις. Παρακάτω σας δείχνουμε και το γράφημα των ποσοστών με αναγωγή επι των εγκυρων.


Πέμπτη 11 Απριλίου 2013


ΟΝΕΙΔΟΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ , ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ!

Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις .
esiea
Με το θάρρος της γνώμης, ενός ταπεινού δημοσιογράφου
VRACHIOLIDIS-NEWτου Μάκη Βραχιολίδη
Όταν λέω ότι ζούμε εποχές εκφασισμού της κοινωνίας, το εννοώ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποδοκίμασε έντονα το πνεύμα, το περιεχόμενο και το ύφος της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα στον Τ/Σ «ΣΚΑΪ» την Κυριακή, 7 Απριλίου 2013. Στην ανακοίνωσή της μάλιστα μεταξύ άλλων σημειώνει "Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει κάθε προσπάθεια νομιμοποίησης νεοναζιστικών αντιλήψεων και προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση όλου του δημοσιογραφικού κόσμου, ώστε να αντιμετωπιστεί το επικίνδυνο φαινόμενο του νεοναζισμού".
Πρόκειται περί απαράδεκτης ανακοίνωσης η οποία δείχνει ότι με τέτοιου είδους ανακοινώσεις, οι άνθρωποι μόνο τη δημοσιογραφία δεν υπηρετούν. Ούτε βεβαίως τη δημοκρατία. Ποιος ρε τσίφτηδες είναι αυτός που θα υποδείξει στο δημοσιογράφο ποιους θα καλέσει στην εκπομπή του; Αυτά μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα συμβαίνουν.
Τη Χρυσή Αυγή την ψήφισε ή όχι ο ελληνικός λαός; Είναι κόμμα της βουλής το οποίο έχει λάβει 7% και αυτή τη στιγμή όλες οι δημοσκοπήσεις το δίνουν τρίτο κόμμα;
tragkasΗ άθλια ανακοίνωση που επιδιώκει να στιγματίσει τον δημοσιογράφο που έκανε άριστα τη δουλειά του, είναι μεγαλείο αντιδημοκρατικότητας από την πλευρά της ΕΣΗΕΑ. Ο δημοσιογράφος, από την ώρα που φιλοξενησε βουλευτές κόμματος που το ψήφισαν 500.000 περίπου ψηφοφόροι, έπραξε άριστα. Αντιδημοκρατικό με στοιχεία φασισμού είναι αυτό που διέπραξε η ΕΣΗΕΑ. Μήπως ...κυρία ΕΣΗΕΑ θα πρέπει να εγκαλέσετε και τους 500.000 ψηφοφόρους ή εν τέλει να καταδικάσετε πάραυτα και την ελληνική βουλή επειδή εξακολουθεί κι έχει στις τάξεις της τους εκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Εμπρός λοιπόν να τους...πετάξουνε έξω! Διότι όπως ιχυρίζεστε, η ελληνική βουλή συμβάλλει στη νομιμοποίηση νεοναζιστικών αντιλήψεων!!!
Αυτή είναι η παρακρουστική-φασιστοειδής λογική της ΕΣΗΕΑ. Η οποία ξεχνά τον βασικό κανόνα της δημοσιογραφίας: ο δημοσιογράφος, προκειμένου να βγάλει είδηση  οφείλει να συνεντευξιάζετε και με τον δολοφόνο! Μήπως ξεχνάνε πριν από μερικά χρόνια τον Χαρδαβέλα που παρουσίασε στην εκπομπή του συνέντευξη του Πάσαρη, μέσα από τις φυλακές Ρουμανίας; Τότε εκδώσατε κύριοι της ΕΣΗΕΑ καταδικαστική ανακοίνωση σε βάρος του Χαρδαβέλα;
Αίσχος και όνειδος αποτελεί η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και όχι η στάση του Τράγκα ο οποίος επιτέλεσε στο ακέραιο το καθήκον του. Από την ώρα μάλιστα που ο δημοσιογράφος είχε προσκαλέσει και βουλευτές άλλων κομμάτων οι οποίοι αρνήθηκαν να έρθουν και να καθίσουν δίπλα από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, το πρόβλημα δεν ήταν του Τράγκα αλλά όσων αρνήθηκαν την πρόσκλησή του. Δηλαδή, επειδή οι άλλοι κατέβασαν... ρολά, θα έπρεπε και ο δημοσιογράφος να μην κάνει τη δουλειά του;
Ντροπή στην ΕΣΗΕΑ!
Υ.Γ. Προσέξτε και το λογότυπο της ΕΣΗΕΑ: "Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Ι Μάγερ"! Εκεί στην ΕΣΗΕΑ δεν σέβονται ούτε καν τις αρχές της δημοσιογραφίας που τις έχουν βάλει ως συνοδευτικό  σήμα στο λογότυπό της!!!

 

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Στημένη συνέντευξη Τσίπρα στον Παπαχελά της Μπίλντεμπεργκ και της αμερικανικής πρεσβείας

Η στημένη συνέντευξη Τσίπρα στον εκλεκτό της αμερικανικής πρεσβείας και της λέσχης Μπίλντεμπεργκ Παπαχελά απέδειξε ότι ο Σύριζα ξεπουλήθηκε στο διεθνές κεφάλαιο για ένα κόκκαλο εξουσίας. Ο Σύριζα παράτησε την κατάργηση του μνημονίου και την ξένη κατοχή της χώρας και έγινε συνομιλητής των τοκογλύφων. Μετά το "λεφτά υπάρχουν" του Jeffrey ήρθαν οι "αυξήσεις μισθών" του Alexis.
Ψεύτες και απατεώνες που παίζουν με την αγωνία ενός ολόκληρου λαού. Το κόμμα των αναρχικών και των σλαβομακεδόνων θυμήθηκε το εθνικό όραμα και τους Έλληνες Αξιωματικούς. Ξέχασε να μας πει ο Τσίπρας τι δόλια μέσα μεταχειρίστηκε για να λουφάρει τη θητεία του ως ναύτης...

Τρίτη 9 Απριλίου 2013



Τρίτη, 9 Απριλίου 2013



Πλυντήριο παρανομίας και απατεώνων η βουλή: Κυρώνεται σήμερα η τροπολογία της ντροπής!


Η τροπολογία της ντροπής, που αθωώνει τους κλέφτες τραπεζίτες και κομματάρχες, κυρώνεται σήμερα επισήμως στη βουλή. 

Τα εκατομμύρια ευρώ που χαρίστηκαν από τράπεζες σε κόμματα, θα τα πληρώσει και πάλι ο ελληνικός λαός και ούτε ένας από τους κλέφτες δεν θα πάει στη φυλακή. 

Η βουλή μετατρέπεται ανοιχτά σε πλυντήριο της παρανομίας, των απατεώνων και των καταχραστών. 

Ντροπή και αίσχος! 

Αυτά ως απάντηση σε όσους στηλιτεύουν την Χρυσή Αυγή για την σκληρή συμπεριφορά της έναντι των κυβερνώντων, που σήμερα αποδεικνύονται στην πράξη κλέφτες, λαμόγια και απατεώνες.