Σελίδες

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Ξεφτιλίστηκαν οι Ανέλ: 

αφού εισηγήθηκαν

 την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου,

 τώρα λένε πως θα καταψηφίσουν 

κάποια άρθρα!


Ξεφτιλίστηκαν οι Ανέλ: αφού εισηγήθηκαν την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου, τώρα λένε πως θα καταψηφίσουν κάποια άρθρα!

Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος των ΑΝΕΛ, αναφορικά με την ψήφιση του αντεθνικού σχεδίου νόμου για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
Μετά λοιπόν την γενικευμένη κατακραυγή από μέρους των πατριωτών ψηφοφόρων του, η οποία επήλθε φυσιολογικά μετά την θετική εισήγηση των ΑΝΕΛ επί του νομοσχεδίου, ο Καμμένος επιχείρησε άλλη μία μεγαλειώδη κωλοτούμπα, προκειμένου να μετριάσει τις αντιδράσεις, ή σωστότερα, με στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια εκείνων που εξαπατήθηκαν από τις παλαιότερες «πατριωτικές» του κορώνες.
Ενώ λοιπόν κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Καμμένος απειλούσε τάχα με....
Κούγκι την Γερμανία, ισχυριζόμενος με στόμφο πως θα στείλει χιλιάδες λαθρομετανάστες στο Βερολίνο, κατά τη χθεσινή συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, μόνο η Χρυσή Αυγή τάχθηκε ανεπιφύλακτα κατά του λαθρονομοσχεδίου, ενώ αντίθετα ο εισηγητής των ΑΝΕΛ τάχθηκε υπέρ της ψήφισης του επαίσχυντου και αντεθνικού σχεδίου νόμου, προσφέροντας πλήρη στήριξη στους κυβερνητικούς εταίρους του Σύριζα.
Απεδείχθη σαφώς και ξεκάθαρα ότι για τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, η διατήρηση των υπουργικών θώκων και της εξουσίας εν γένει, είναι εξόχως πιο σημαντική υπόθεση από την εκτέλεση ενός εθνικού καθήκοντος (καταψήφιση του σχεδίου νόμου) το οποίο προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην Πατρίδα και το Λαό.
Σήμερα και εν μέσω χοντρού κραξίματος προς τους «υπερπατριώτες» των ΑΝΕΛ, ο εισηγητής του κόμματος προχώρησε σε άτακτη υποχώρηση, επί της ουσίας ύστατη απόπειρα αποτροπής της μαζικής φυγής ψηφοφόρων. Η δήλωση πως «οι ΑΝΕΛ προτίθενται να καταψηφίσουν επί της αρχής το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια», αποτελεί και την επιτομή της πολιτικάντικης αθλιότητας, η οποία χαρακτηρίζει το κόμμα Καμμένου.
Προφανώς, ο αλαζόνας Καμμένος και οι κυβερνητικοί ΑΝΕΛ, θεωρούν πως απευθύνονται σε χαχόλους. Δεν υπέβαλαν κανένα βέτο στο λαθρονομοσχέδιο των διεθνιστών του Σύριζα, καταδεικνύοντας πως το μικροπολιτικό τους συμφέρον βρίσκεται πάνω από το καλό της Πατρίδος. Εισέπραξαν μετά χαράς τα ειρωνικά εύσημα της Αριστεράς και δεν μένει πια άλλο τι παρά να εισπράξουν και τη μεγαλοπρεπή περιφρόνηση των Ελλήνων Πατριωτών οι οποίοι διαπίστωσαν στην πράξη πως η μοναδική πατριωτική δύναμη, η οποία δεν υποχωρεί ούτε χιλιοστό από τις διακηρύξεις της είναι η Χρυσή Αυγή!
Ευάγγελος Καρακώστας

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 

ΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

lathro_tsipras
Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ψηφίζονταν στη βουλή, επί της αρχής,
το νομοσχέδιο για την παράνομη Ελληνοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών.
Όπως ήταν φυσικό, 
το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τους αποτελούντες το αντισυνταγματικό τόξο,
 έστω και με το «παρών» του ΚΚΕ. 

Φυσική ήταν επίσης η καταψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου 
από τους αποτελούντες τη Χρυσή Αυγή

Αίσθηση επίσης προκάλεσε η στάση των ΑΝΕΛ 
που οι προεκλογικές κόκκινες γραμμές τους μετατράπηκαν σε παντιέρα τρικολόρε ! ! !

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

10/6/15

"ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ- Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΙΣΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠ' ΕΞΩ" - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ!




Ο Βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, στην Επιτροπή με θέμα «Σ/Ν Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας-Ενσωμάτωση στην Ελληνική έννομη τάξη των Οδηγιών 2011/98/ΕΕ & 2014/14/38 ΕΕ και άλλες διατάξεις» εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης για την -με συνοπτικές διαδικασίες- ψήφιση ενός τόσο σοβαρού νομοσχεδίου, που αφορά στην τροποποίηση των διατάξεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας υπέρ των λαθρομεταναστών.
Ο Η. Παναγιώταρος τόνισε ότι πρόκειται για μια υποχρέωση καταφανέστατα επιβεβλημένη από τους μνημονιακούς εντολείς εις βάρος της χώρας μας και του Ελληνικού Έθνους, υπενθυμίζοντας ότι βασικές διατάξεις του εκτρώματος που είχε εισηγηθεί ο τότε αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, και ψηφίστηκαν επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ο Η.Παναγιώταρος επεσήμανε ότι η τροποποίηση του εν λόγω Κώδικα καταδεικνύει την ανεύθυνη μεταναστευτική πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων, καθώς αποβλέπει στην οικονομική εξασφάλιση και ενσωμάτωση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην ήδη δημογραφικά αλλοιωμένη και οικονομικά επιβαρυμένη ελληνική κοινωνία, μια ύποπτη πολιτική που δεν εφαρμόζεται σε κανένα άλλο κράτος.
Η Ιθαγένεια είναι κάτι ιερό, που απονέμεται στην χώρα μας βάσει του Δικαίου του Αίματος, αλλά οι αριστεροί συντάκτες και οι "φιλεύσπλαχνοι" των λοιπών κομμάτων είναι πλέον οι φανατικότεροι θιασώτες και τα έμμισθα όργανα της παγκοσμιοποίησης.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέληξε λέγοντας ότι «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι» και ότι η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σε κάθε προσπάθεια παραποίησης της ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας, της ισοπέδωσης της Θρησκείας και της διάλυσης του Εθνικού κοινωνικού ιστού.

ΕΚΤΑΚΤΟ: 

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ – 

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ!


Υπέρ του νομοσχεδίου για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες,τάχθηκαν επί της αρχής στην επιτροπή Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Διοίκησης
 και Δικαιοσύνης όπου συζητείται, τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου.
Συγκεκριμένα, υπέρ του νομοσχεδίου τοποθετήθηκαν οι εισηγητές του Σύριζα, του Ποταμιού, 
του κλεφτοΠΑΣΟΚ και των ΑΝΕΛ (ξέχασε το Κούγκι ο Καμμένος), 
η ΝΔ επιφυλάχθηκε και το ΚΚΕ δήλωσε «παρών» διότι ήθελε ακόμη χαλαρότερα κριτήρια 
στην απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία αγωνίζεται
 για την προάσπιση της εθνικής μας ταυτότητας 
και αντιστέκεται με κάθε νόμιμο μέσο στον επιβαλλόμενο μαρξιστικό 
και φιλελεύθερο εθνομηδενισμό.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

 ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ;


1
Γράφει ο Αντίοχος
Μου επισημάνθηκε από φίλο και σας το μεταφέρω. Η Αιθιοπία, κατατάσσεται σήμερα μεταξύ των δέκα φτωχότερων κρατών του κόσμου, με πιο ενδεικτικό στοιχείο τον μέσο όρο ζωής των κατοίκων της, που είναι τα 44 χρόνια, 43 για τους άνδρες και 45 για τις γυναίκες (όταν στην Ευρώπη είναι σχεδόν ο διπλάσιος). Το ποσοστό ανεργίας στην χώρα είναι επισήμως το 62,9%. Ο πληθυσμός της χώρας είναι 67.673.031 κάτοικοι (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή), γεγονός που καθιστά την Αιθιοπία την 3η σε πληθυσμό χώρα της Αφρικής μετά τη Νιγηρία και την Αίγυπτο. Επιπλέον, η χώρα αυτή έχει περάσει πολέμους, εμφύλιες συγκρούσεις και μεγάλες περιόδους λιμού – εξ’ ου και το «είναι σαν παιδί της Αιθιοπίας» για κάποιον πολύ αδύνατο άνθρωπο…).
Σύμφωνα με αυτά που μας λένε οι διάφοροι «ανθρωπιστές- αντιρατσιστές», η μετανάστευση από τις χώρες της Αφρικής στην Ευρώπη οφείλεται στην ακραία φτώχεια και τη δυστυχία. Αν, όμως, ήταν έτσι, τότε η Ευρώπη θα έπρεπε να κατακλύζεται από Αιθίοπες. Αλλά, οι εξ’ Αιθιοπίας προερχόμενοι λαθρομετανάστες είναι ελάχιστοι. Και στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη…
Γιατί άραγε; Μήπως επειδή είναι η μόνη χώρα της Αφρικής που κατοικείται από χριστιανούς(κόπτες), ενώ τα γνωστά κυκλώματα που προωθούν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, στέλνουν επίτηδες μόνο μουσουλμάνους, γιατί το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων προβλέπει την ισλαμοποίηση της Ευρώπης;

 ΞΕΥΤΙΛΑ ΖΟΥΡΑΡΗ...........

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
zouraris (2)
Εμφάνιση στο κανάλι mega έκανε ο… πυρίκαυστος βουλευτής της Καμμεναρίας Ζουράρης,
 ο οποίος αρχικώς δήλωσε πλήρη υποταγή στον ΣΥΡΙΖΑ, 
ακόμη κι αν αποφάσιζε προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, όπως είπε:

«Θα ψηφίζω επ’ αόριστον τις προτάσεις που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ
 ακόμα και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, στην Χιλή, στην Άνω Βόλτα».

Εν συνεχεία, δήλωσε πως θα… πηδήξει –
όχι τη… μισή Αθήνα, όπως κάποιος πρώην βουλευτής, 
αλλά τους… διεθνείς τοκογλύφους:
«Οι χρηματοσυμμορίτες προσπαθούν να δημιουργήσουν μια βορβορώδη ψωλεκτασία 
εις βάρος του ελληνικού λαού και θα τους πηδήξουμε εμείς».