Σελίδες

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ψηφίστηκε το εκτρωματικό εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιo

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 - 15:29      135
Ψηφίστηκε το εκτρωματικό εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο - ΒΙΝΤΕΟ
Με τις ψήφους των βουλευτών του Σύριζα, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού που ψήφισαν όλα τα άρθρα, της ΝΔ και της συνιστώσας της που λέγεται ΚΚΕ, που ψήφισαν κάποια από αυτά και με την συνένοχη σιωπή των ΑΝΕΛ, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο-έκτρωμα με βάση το οποίο αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες δίκην βραβείου!
Συγκεκριμένα τα άρθρα 1,8 και 10 υπερψηφίστηκαν με 179 ψήφους και το 7 με 232 προδοτικές ψήφους.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που τάχθηκε εξ αρχής και με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά του ανθελληνικού νομοσχεδίου, εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και συνάμα τα συμφέροντα του Έθνους μας.
Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει δεσμευτεί έναντι του Λαού μας, πως η κατάργηση του συγκεκριμένου νόμου αποτελεί άμεση προτεραιότητα του μελλοντικού Εθνικού Κράτους!
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς στην παρέμβασή του πριν την ονομαστική ψηφοφορία τόνισε πως η οργή του ελληνικού Λαού θα καταργήσει το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο.


Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ελευθέριος Συναδινός σε Σουλτς: Είσαι πολύ μικρός μπροστά στο μεγάλο μας Έθνος!

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 - 13:09      136
Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός κατακεραύνωσε στην σημερινή του ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο τους τοκογλύφους εκβιαστές, καθώς και την κυβέρνηση Τσίπρα που ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο επαχθές Μνημόνιο.
Ο Στρατηγός Συναδινός είπε χαρακτηριστικά:
"Θα ήθελα να αναφερθώ σε σας κ. Σουλτς για την απαράδεκτη παρέμβασή σας όσον αφορά το ελληνικό δημοψήφισμα. Ποιος και με ποια αρμοδιότητα είπατε ότι αν ψηφιστεί το ΟΧΙ οι Έλληνες να ψάχνουν για άλλο νόμισμα. Με ποια νοοτροπία, με ποια αρμοδιότητα, με ποια φασίζουσα νοοτροπία υπεισέρχεστε στα πολιτικά ζητήματα της Πατρίδας μου;
Θα ήθελα να απευθυνθείτε στην γερμανική Καγκελαρία για όσα έπραξε η Γερμανία στους Έλληνες κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. 1.106.000 νεκρούς από απώλειες, εκτελέσεις, ασθένειες και πείνα. 11,5 δισ. κατοχικό δάνειο αναγκαστικό του Γ΄ Ράιχ χωρίς να υπολογιστούν οι τόκοι. Πολλές χιλιάδες δισεκατομμύρια από τις πολεμικές αποζημιώσεις, τις οποίες αρνείστε να συμπεριλάβετε στο χρέος.
Έχετε λοιπόν το θράσος να απευθύνεστε με υποδείξεις σε αυτόν τον υπερήφανο λαό; Πόσο μικρός είστε άραγε κ. Σουλτς σε σχέση με το μεγαλείο ενός έθνους; Θα πρέπει και εσείς και ο κ. Βέμπερ να απευθυνθείτε στην Καγκελάριο της Γερμανίας για τα χρωστούμενα.
Νομίζετε ο Έλληνας θα φοβηθεί και θα σκύψει το κεφάλι που δεν έσκυψε 400 χρόνια δουλείας στην οθωμανική αυτοκρατορία των Τούρκων; Την απάντηση την πήρατε προχθές. ΟΧΙ!
Όχι βέβαια κατηγορηματικά και στην κυβέρνηση Τσίπρα που προετοιμάζεται και προτίθεται να ψηφίσει ένα νέο επαχθές Μνημόνιο για τον ελληνικό λαό. Η ευλογημένη Ελλάδα μπορεί να επιβιώσει με ή χωρίς ευρωζώνη. Η ευρωζώνη θα πρέπει ή να ενοποιηθεί ή να διαλυθεί!"


Εθνική Αντίσταση: 

Το λαθρονομοσχέδιο 

ισοδυναμεί με 1000 Μνημόνια!

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 - 07:32      21
Η Ιστορία και ο Πολιτισμός των Ελλήνων
 δεν παραχωρείται σε κανέναν!