Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Στοιχεία ΣΟΚ: 

To "αντιρατσιστικο"

μετατρέπει σε πόλο έλξης 

για τους λαθρομετανάστες 

την Ελλάδα - 

300% αύξηση της ροής εισόδου!


Με εντολή Σαμαρά: 300% αύξηση της εισόδου λαθρομεταναστών 
σε σύγκριση με πέρυσι
Συγκλονιστικά είναι πραγματικά τα στοιχεία που παρέχει
η ΕΛ.ΑΣ και το Λιμενικό
 σχετικά με την κατακόρυφη αύξηση της εισροής λαθρομεταναστών
 στην Πατρίδα μας.
 Κοιτώντας τα και σκεπτόμενος κανείς την κείμενη νομοθεσία που επιβάλλει 
η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου, αντιλαμβάνεται ότι το σχέδιο 
«να ανακαταλάβουμε την πόλη μας»
 που προεκλογικά διατυμπάνιζε ο Σαμαράς δεν απευθυνόταν 
στους Έλληνες ψηφοφόρους τους, 
αλλά στους νέους ψηφοφόρους που έρχονται πέρα από τα σύνορά μας, 
με δική του πρόσκληση.
Συγκριτικά με πέρυσι, υπήρξε άνοδος στον αριθμό
συλληφθέντων λαθρομεταναστών
για παράνομη είσοδο ή/και διαμονή στην χώρα κατά 30%.
Συγκεκριμένα το πρώτο επτάμηνο του 2013 
είχαν συλληφθεί 23753 λαθρομετανάστες
 για τους παραπάνω λόγους, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός 
για το επτάμηνο Ιανουάριος – Ιούλιος του 2014 ανέρχεται στους 32034.
Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν στην εκτίμηση ότι μέχρι το τέλος του έτους
 31.287 λαθρομετανάστες θα έχουν διαβεί τα θαλάσσια σύνορα της χώρας.
Συμπεριλαμβανομένων και των χερσαίων συνόρων της χώρας,
ο αριθμός είναι προφανώς μεγαλύτερος.
Οι συλλήψεις, λοιπόν, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας
 και του λιμενικού
είχαν μία αύξηση της τάξεως του 30%.
Όμως η εκτίμηση για την ροή εισόδου λαθρομεταναστών στην Ελλάδα,
δείχνε τα «επιτεύγματα» του Σαμαρά.
 Προείπαμε ότι η εκτίμηση για φέτος είναι ότι 31.287 λαθρομετανάστες
 θα μπουν στην Ελλάδα από την θάλασσα. 
Σε σύγκριση με το 2013 αυτό σημαίνει μία αύξηση 300% (!!), 
αφού πάλι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 2013 είχαν μπει 10508, 
ενώ το 2012 3345.
Παρατηρείται, λοιπόν, μία διαρκής αύξηση της ροής λαθρομεταναστών
 προς την Ελλάδα 
κατά 300% τον χρόνο.
 «Συμπτωματικώς» το 2013 σημαδεύτηκε ως η χρονιά που άρχισαν 
οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής
 και παράλληλα ξεκίνησαν οι διαβουλεύσεις για το περιβόητο
 «αντιρατσιστικό»,
το οποίο προβλέπει την νομιμοποίηση και μονιμοποίηση
 όλων των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
 Θυμίζουμε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο παρέχει άδεια παραμονής
 σε λαθρομετανάστες
 άμα καταγγείλουν έστω και ψευδώς την εξύβρισή τους από κάποιον Έλληνα. 
Κοινώς, την ημέρα της σύλληψής του ο λαθρομετανάστης καταγγέλλει ψευδώς 
ότι υβρίστηκε από έναν λιμενικό ή αστυνομικό 
και πλέον μπορεί να παραμείνει στην Ελλάδα όσο θέλει, χωρίς πρόβλημα.
Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δεν είναι μόνο
 οι περιορισμένοι πόροι 
του Λιμενικού Σώματος. 
Το κύριο πρόβλημα είναι η ίδια η κυβέρνηση.
Ποια η χρησιμότητα των κονδυλίων, των αεροσκαφών, των πλωτών
και γενικότερα του Λιμενικού Σώματος, σε αυτόν τον τομέα,
εφόσον η κυβέρνηση νομοθετεί την γενική αμνηστία 
των λαθρομεταναστών;
Εφόσον η κυβέρνηση νομιμοποιεί και μονιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες, 
ας εκδώσει και δελτίο παροχής υπηρεσιών στους δουλέμπορους, 
ώστε να τους φορολογεί
Η θωράκιση των συνόρων με σύνολο υποδομών,
ακόμα και αν γίνει πραγματικότητα,
δεν θα έχει καμία σημασία αν η νομοθεσία του κράτους
 νομιμοποιεί την λαθρομετανάστευση.
Βεβαίως, για να λέμε του λόγου το αληθές,
 η κυβέρνηση έχει πραγματοποιήσει διπλή ύβρι στο συγκεκριμένο ζήτημα.
 Ζητάει, ο υπουργος ναυτιλιας Βαρβιτσιώτης, αύξηση των κονδυλίων 
για αγορά αεροσκαφών, ενώ την ίδια στιγμή δεν διαθέτει χρήματα 
για να συντηρήσει τα ήδη υπάρχοντα σκάφη, 
με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν καθημερινώς οι λιμενικοί 
και – το ανέκδοτο – να μείνει μεσοπέλαγα 
ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, Κικίλιας, 
κατά τη διάρκεια μετακίνησής του. Τα κονδύλια, οπότε, αποσκοπούν αλλού…


Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stoicheia-sok-to-antiratsistiko-metatrepei-se-polo-eljhs-gia-tous-lathromet#ixzz3CS4FK3zu

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014


ΦΡΙΚΑΡΕ Ο ΜΠΕΜΠΕ ΓΚΡΙΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ: ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ! ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ...


Ο ιδρυτής του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο συνέδεσε σήμερα τις αφίξεις μεταναστών στην Νότια Ιταλία με τον κίνδυνο διάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

"Όταν οι προπάπποι μας έφταναν στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις έβλεπαν το Άγαλμα της Ελευθερίας, τους έβαζαν αμέσως σε καραντίνα στο Έλις Άιλαντ", έγραψε ο Ιταλός ηθοποιός και πολιτικός. 

"Για την φυματίωση δεν υπάρχει εμβόλιο που να προστατεύει με αποτελεσματικό τρόπο τους....
ενήλικες, μεταδίδεται από τον αέρα και για την θεραπεία της χρειάζονται χρόνια", συνέχισε ο ίδιος. "Αν θέλουμε να την επανεισάγουμε, ας το κάνουμε, αλλά πρέπει να γίνει υπό το φως του ηλίου", πρόσθεσε ο Γκρίλο. 

Χθες, ο γενοβέζος κωμικός είχε φιλοξενήσει στο ιστολόγιό του επιστολή Ιταλού αστυνομικού και συνδικαλιστή, στην οποία καταγγέλλεται ότι "σαράντα αστυνομικοί οι οποίοι συμμετείχαν στην ανθρωπιστική επιχείρηση Mare Nostrum και που υποβλήθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση του βακτηριδίου της φυματίωσης , προέκυψαν θετικοί". 

Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Συμμοριτοπόλεμος, 

65 χρόνια μετά…


Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος
«Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα ’δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει».
(Απόφαση 5ης Ολομελείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Ιανουάριος 1949).
Εμείς οι εθνικιστές-χρυσαυγίτες, τελευταίοι τιμητές της ελληνικής ιστορίας, εορτάζουμε αυτές τις ημέρες την περιφανή νίκη του Εθνικού μας Στρατού κατά του ξενοκίνητου και ξενόδουλου κομμουνισμού, στον Γράμμο και στο Βίτσι.
Προς χάριν των νέων Ελλήνων, που ακούν συνεχώς για τον «εμφύλιο» και δεν έχουν διδαχθεί στα «σχολεία» της σάπιας μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» την πραγματική ιστορία μας, θα κάνουμε σήμερα ένα σύντομο αφιέρωμα σ’ αυτήν την λαμπρή και τραγική συνάμα σελίδα της ιστορίας μας.
Ο συμμοριτοπόλεμος, λοιπόν, ή «Τρίτος Γύρος» ξεκίνησε επισήμως την 31η Μαρτίου 1946, την ίδια ημέρα που διεξάγονταν στην χώρα εκλογές, από τις οποίες απείχε το ΚΚΕ. Την ημέρα εκείνη, ένοπλοι συμμορίτες επιτέθηκαν στον σταθμό Χωροφυλακής του Λιτοχώρου Πιερίας και δολοφόνησαν τους χωροφύλακες.
Ενωρίτερα, μικρές ομάδες συμμοριτών είχαν «βγει στο κλαρί», δήθεν για την ασφάλειά τους, διότι υποτίθεται ότι έπεφταν θύματα αντεκδικήσεως από τους εθνικιστές σε πόλεις και χωριά. Αυτοί ήταν οι δήθεν «καταδιωκόμενοι αγωνιστές».
Ωστόσο, η γεωγραφική κατανομή των πρώτων συμμοριών, τους διαψεύδει. Διότι, στην Μακεδονία υπήρχαν 1.180 συμμορίτες, στην Θεσσαλία 1.400, στην Ήπειρο, στην Στερεά και την Πελοπόννησο, από 150 και ουδείς στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Γιατί αυτή η συγκέντρωση δυνάμεων στην Βόρειο Ελλάδα;Διότι, η Β. Ελλάς ήταν ο στόχος των εντολοδοτών τους!   
Ποιος, παρακίνησε το ΚΚΕ σε νέο αντάρτικο; Αποκαλύπτει σχετικώς ο «Στάλιν της Ελλάδος», Ν. Ζαχαριάδης, στο βιβλίο του «Καινούργια Κατάσταση-Καινούργια Καθήκοντα»: «Ο Τίτο και η κλίκα του μας υπεσχέθησαν την πιο πλατειά βοήθεια. Αυτό έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην απόφασή μας να προχωρήσουμε στην οργάνωση της ένοπλης πάλης».
Γιατί, όμως, ο Τίτο (ή Γιοζίπ Μπροζ, όπως ήταν το πραγματικό εβραϊκό του όνομα) έσπρωχνε το ΚΚΕ στο αντάρτικο; Τα πύρινα λόγια του σε δημόσια ομιλία του στα Σκόπια, την 11η Οκτωβρίου 1945, δίνουν την απάντηση: «Υπάρχουν, όμως, σήμερα Μακεδόνες έξω από την Νοτιοσλαβική Μακεδονία. Είναι οι αδερφοί μας της Μακεδονίας του Αιγαίου, για τις τύχες των οποίων δεν είναι δυνατόν να αδιαφορήσουμε». Και συμπλήρωσε ο στενός του συνεργάτης Βουκμάνοβιτς (γνωστός ως «Τέμπο»): «Είτε το θέλουν οι Έλληνες είτε όχι, η Μακεδονία θα γίνει αυτόνομο κράτος και θα υπαχθεί στο Γιουγκοσλαβικό Ομόσπονδο κράτος. Αν οι Έλληνες δεν το θελήσουν αυτό ειρηνικά, θα το πετύχουμε δια των όπλων».
Επιβεβαιώνει, στο βιβλίο του «Αναμνήσεις», ο Γ. Ιωαννίδης, εκ των πρωταγωνιστών της κομμουνιστικής ανταρσίας, τους πραγματικούς σκοπούς των συμμοριτών: «Ο Τίτο χρησιμοποίησε αποκλειστικά τους αντάρτες του ΚΚΕ για δικούς του επεκτατικούς σκοπούς, για την προώθηση των γιουγκοσλαβικών βλέψεων στην ελληνική Μακεδονία»Μάλιστα, το 1947, ενεκρίθη από την 3η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ το διαβόητο σχέδιο «Λίμνες», που προέβλεπε την δημιουργία κομμουνιστικού κράτους στην Βόρειο Ελλάδα, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, το οποίο θα διδόταν ως «δώρο» στον Τίτο!
Όμως, και ο Στάλιν –δια του Τίτο- ενεθάρρυνε την ανταρσία, με σκοπό τον διαμελισμό της Ελλάδος, με την δημιουργία ξεχωριστού κομμουνιστικού κράτους στην Βόρειο Ελλάδα (κατά τα πρότυπα της Βορείου και Νοτίου Κορέας, της Δυτικής και Ανατολικής Γερμανίας κ.τ.λ.), το οποίο θα παρέδιδε μετά στον Τίτο ως δώρο, για να το ενσωματώσει αυτός στην «Ομόσπονδη Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Σε περίπτωση αποτυχίας, και πάλι θα ήταν κερδισμένος, αφού θα είχε πετύχει αντιπερισπασμό στην Ελλάδα για να μπορέσει να θεμελιώσει τις κατακτήσεις του στην Ανατολική Ευρώπη και ιδιαιτέρως στην Πολωνία, όπου αντιμετώπιζε οξυτάτη λαϊκή αντίδραση. Για την αναμφισβήτητη υποστήριξη του Στάλιν στην ανταρσία, έγραψε αργότερα ο Δημ. Βλαντάς, μέλος της τότε Κ.Ε. του ΚΚΕ: «Η δεύτερη βασική αιτία της ήττας μας, ήταν η τότε ηγεσία του ΚΚΣΕ. Αυτή, από τον Μάρτη του 1946, ενθάρρυνε την ηγεσία του ΚΚΕ για ανταρτοπόλεμο, με σκοπό να εξυπηρετήσει ρωσικά συμφέροντα. Θα ήταν ανόητο να φανταστεί κανείς ότι, χωρίς την έγκριση της σοβιετικής ηγεσίας, χωρίς την υπόσχεσή της για βοήθεια, θα άρχιζε η ηγεσία του ΚΚΕ ένοπλο αγώνα μετά το 1946» («Η τραγωδία του ΚΚΕ»).
Κι όταν επήλθε η ρήξη των εντολοδοτών, Τίτο και Στάλιν, το 1948, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τους συμμορίτες, που οδήγησε στην συντριβή τους, στον Γράμμο και στο Βίτσι, τον Αύγουστο του 1949!
Οι απώλειες της Ελλάδος από τον συμμοριτοπόλεμο ήσαν οι ακόλουθες: Εκτελεσθέντες πολίτες από τους κομμουνιστοσυμμορίτες 4.123, εκτελεσθέντες Ιερείς 165, φονευθέντες αξιωματικοί και άνδρες του στρατού 12.777, τραυματίες αξιωματικοί και άνδρες του στρατού 37.732, φονευθέντες αξιωματικοί και άνδρες της χωροφυλακής 1.579, τραυματισθέντες αξιωματικοί και άνδρες της χωροφυλακής 2.329. Στις εθνικές απώλειες, να προσθέσουμε και 28.000 Ελληνόπουλα, που απήχθησαν από τις αγκαλιές των μανάδων τους και οδηγήθηκαν στο παραπέτασμα, για να γίνουν οι νέοι γενίτσαροι και να πολεμήσουν κατά της Πατρίδος στον επόμενο γύρο. Υπάρχει κι ένας στατιστικός πίνακας με τις υλικές καταστροφές, αλλά δεν έχει νόημα να τον παραθέσουμε, μιας και είναι γνωστό ότι η Ελλάς κατεστράφη ολοκληρωτικά από άκρου εις άκρον και πήγε 50 χρόνια πίσω!Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/summoritopolemos-65-chronia-meta#ixzz3C228D2eT