Σελίδες

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή είναι η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» των Σαμαροβενιζέλων: Έξω οι έμποροι ναρκωτικών - Μέσα οι Χρυσαυγίτες!

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014 - 00:33      4
Αυτή είναι η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» των Σαμαροβενιζέλων: Έξω οι έμποροι ναρκωτικών - Μέσα οι Χρυσαυγίτες!
Γράφει ο Αντίοχος
Το ’κανε πάλι το θαύμα της η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» της μνημονιακής χουντάρας Σαμαροβενιζελιστάν, αυτή τη φορά στην Πάτρα. Έτσι, ένας 57χρονος (αγνώστων λοιπών στοιχείων, γιατί υπάρχουν βλέπετε και τα… προσωπικά δεδομένα), ο οποίος κατελήφθη να έχει στην κατοχή του 312 γραμμάρια κάνναβης, 33, 2 γραμμάρια κοκαΐνης –την οποία είχε μοιράσει σε 22 «φιξάκια», έτοιμη προς πώληση- και δυο ζυγαριές ακριβείας, αφέθη ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με «περιοριστικούς» όρους (να εμφανίζεται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του για μια υπογραφή, υπόθεση δύο λεπτών το πολύ…) από τον ανακριτή.
Και την ίδια ώρα που συνέβαινε αυτό, συνέχιζαν να κρατούνται στις φυλακές ο Αρχηγός και η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του τρίτου κόμματος της χώρας, χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο!
Αυτή είναι η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»
 στον καιρό των Σαμαροβενιζέλων… 
Σαν τα μούτρα τους!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/auth-einai-h-anejarthth-dikaiosunh-twn-samarobenizelwn-ejw-oi-emporoi-narkw#ixzz3LBo37gFR

Μπάτλερ του Νταβούτογλου

 έγινε κι ο Τσίπρας

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014 - 22:33     
Μπάτλερ του Νταβούτογλου έγινε κι ο Τσίπρας
Ήρθε, προκάλεσε, απείλησε, χαιρέτησε τον υπηρέτη του 
και έφυγε ο Νταβούτολγου – 
Μόνη δύναμη αντίστασης η Χρυσή Αυγή!
Στις δύο ημέρες της επισκέψεώς του ο Νταβούτογλου κατάφερε
να προκαλέσει πολλές φορές, δείχνοντας μία εικόνα ενός πολιτικού
που δεν λογαριάζει αυτούς που έχει απέναντί του.
 Ενώπιον των σαμαροβενιζέλων έκανε ευθέως λόγο 
για «τούρκικη» μειονότητα στην Θράκη
 και ότι η τουρκική επιθετικότητα θα πάψει 
όταν η Τουρκία θα έχει πάρει ό,τι θέλει και ακόμα παραπάνω.
Σα να μην έφταναν οι παραπάνω δηλώσεις, που έγιναν μπροστά
στους σαμαροβενιζέλους,
 ο Νταβούτογλου μίλησε και στα ελλαδικά ΜΜΕ, όπου και συνέχισε
 το παραλήρημά του,
 λέγοντας ότι «οι ελληνοκύπριοι έδρασαν μονομερώς στο θέμα του φυσικού αερίου»
 και ότι «κανείς να μην περιμένει πως η Τουρκία θα περιοριστεί
 στον κόλπο της Αττάλειας».
Κοινώς η Τουρκία θα συνεχίζει να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο
 σε Ελλάδα και Κύπρο για όσο χρειαστεί, ώστε να πάρει ό,τι θέλει.
Λίγη ώρα αργότερα ξεπέταξε και μία συνάντηση με τον Τσίπρα, στο αεροδρόμιο.
Οι δηλώσεις κινήθηκαν στο ίδιο ακριβώς κλίμα, 
με τον Τσίπρα να κάνει λόγο για την «ελληνοτουρκική φιλία». 
Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να πει και τίποτα διαφορετικό,
 αφού θα του «κράταγε μούτρα» ο βουλευτης του ο Καραγιουσούφ
 και το τουρκικό προξενείο,
 που ως γνωστόν στη Θράκη πλέον δίνει «γραμμή» για ΣΥΡΙΖΑ.
Πριν λίγες μέρες, στην συνάντησή του με τον Βενιζέλο,
 ο Τσίπρας είχε τονίσει την ανάγκη «εθνικής συνεννόησης» στα Εθνικά Θέματα 
και αυτό φαίνεται ότι επετεύχθη από την κοινή γραμμή δουλοπρέπειας
 κυβερνώντων και αντιπολιτευόμενων.
Μοναδική γραμμή Εθνικής Αντίστασης 
στην τουρκοποίηση η Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mpatler-tou-ntaboutoglou-egine-ki-o-tsipras#ixzz3LBln4VSU

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2014


ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ


Η υποκρισία και η αθλιότητα ενός αναίσχυντου και αισχρού κατεστημένου διαφαίνεται καθ όλο το φάσμα των πολιτικών και κοινωνικών του χειρισμών και επισημαίνεται από τις πιο σοβαρές πτυχές, έως τις πλέον ασήμαντες.

Πόσες φορές μα την αλήθεια, όποτε η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε εκδηλώσεις μνήμης ή νεολαίας, καθώς και διάφορες συγκεντρώσεις, οι ακροαριστεροί συμμορίτες και τραμπούκοι, όριζαν για τις...
ίδιες ημερομηνίες αντισυγκεντρώσεις, δίνοντας έτσι την αφορμή στον υπουργό ΠΡΟ ΠΟ, να απαγορεύσει τις εκδηλώσεις ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, με την αιτιολογία αποφυγής επεισοδίων, από  τα κοινωνικά αποβράσματα;
Φυσικά αυτή είναι μια λογική, η οποία όσο και αν αναλυθεί δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί. Αντί η Πολιτεία να προστατεύσει με τα αρμόδια όργανα τις εκδηλώσεις μίας πολιτικής δύναμης με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και να απομονώσει και να καταστείλει τα ακραία εγκληματικά στοιχεία που τις απειλούν, τις απαγορεύει, επιτρέποντας στην ανομία να ισχυροποιείται.
 Είναι το ίδιο σαν  ν’ απαγορεύει η αστυνομία στους πολίτες να εξέρχονται των οικιών τους, επειδή στους δρόμους κυκλοφορούν ληστές.  
Παραλογισμός μεν, πολιτική σκοπιμότητα δε.

Όταν λοιπόν τις τελευταίες ημέρες, οι ακροαριστερές συμμορίες συνεπικουρούμενες από την κοινοβουλευτική αριστερά που πασιφανώς ερωτοτροπεί ιδεολογικά μαζί τους, κάτω από το αλεξ(η)βρόχιο της οργάνωναν συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας υπέρ του φυλακισμένου τρομοκράτη Νίκου Ρωμανού, οι οποίες ήταν απόλυτα βέβαιο ότι θα κατέληγαν σε σοβαρά επεισόδια και εκτεταμένης φύσεως ζημιές, το υπουργείο ΠΡΟ ΠΟ και γενικότερα η κυβέρνηση δεν αντέδρασαν, δεν προέβησαν σε προειδοποιητικές δηλώσεις, ούτε έλαβαν μέτρα απαγορεύοντάς τες,  όπως άμεσα και αβασάνιστα θα έκαναν σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή προέβαινε σε κάποια αντίστοιχη εκδήλωση.
Άφησαν λοιπόν το Αθηναϊκό κέντρο να καίγεται, περιουσίες να καταστρέφονται, πολίτες να τρομοκρατούνται, τα γραφεία της ΓΣΕΕ να βρίσκονται υπό κατάληψη, αντί να αποτρέψουν άμεσα τα επεισόδια εφαρμόζοντας αυτό που αβασάνιστα και αδίστακτα πράττουν απέναντι στις ειρηνικές και νόμιμες πολιτικές συγκεντρώσεις των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσης Αυγης. Να απαγορεύσουν αρχής εξ αρχής την συγκέντρωση.
Αλλά αφ ενός μεν εδώ δεν είχαν πολιτικό όφελος, δεν θα περιόριζαν τον Λόγο και την κριτική που τους διαπομπεύει και αποκαλύπτει τις ανομίες τους, αφ ετέρου δε, θα δυσαρεστούσαν το παρακράτος, πολύτιμους συνεργάτες,  που τόσες φορές εξυπηρέτησε τους σκοπούς και τα συμφέροντά τους.
Ειλικρινά φανταστείτε τι θα είχε συμβεί, αν η Χρυσή Αυγή είχε προαναγγείλει πορεία συμπαράστασης των αδίκως φυλακισμένων Συναγωνιστών μας.
Επίσης φανταστείτε τι διαστάσεις θα είχε λάβει η αστυνομική καταστολή, εάν και εφόσον είχε επιτραπεί η πορεία, σε περίπτωση που κάποιος από τους διαδηλωτές κλωτσούσε απλά έναν κάδο σκουπιδιών. 
Αυτή είναι η αστική δημοκρατία και αυτά πρεσβεύει. Εμποδίζει τον Εθνικιστικό λόγο, αυτόν που ομιλεί για την Πατρίδα και τη Φυλή και παραδίδει το Αθηναϊκό κέντρο στα χέρια των βανδάλων.

5/12/14


ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ... ΑΝΑΡΧΙΑΣ: ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙ@!!!


Του Γεωργίου Ελ. Χατζιδάκη

Δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι φυλακίστηκαν από το «σύστημα» (την Κυνοβολευτική μας Κομματοκρατία) για ουσιαστικά τον ίδιο λόγο, την άρνησή του, έστω και με τα όπλα: ο ήρωας της Κύπρου το 1964, Ντερτιλής και ο, «ήρωας» του Βελβεντού, Ρωμανός.

Ο πρώτος καταδικάστηκε σε ισόβια, χωρίς να του αναγνωριστεί τίποτα. Ούτε οι ηρωισμοί του, ούτε ο «πρότερος έντιμος βίος», ούτε οι αγώνες να σωθεί η Ελλάδα από την επελαύνουσα Αριστερά (που όλοι βιώνετε στο πετσί σας που μας οδήγησε).

Ο δεύτερος «έπεσε στα μαλακά», μόλις 16 χρόνια ποινής, αφού, απειλημένοι και χρηματισμένοι, μάρτυρες και δικαστές, ανασκεύασαν, υποτίμησαν τη νοημοσύνη μας και δεν καταλόγισαν τα μισά από τα εγκλήματά του. Επικαλέστηκαν κάθε ασόβαρο ελαφρυντικό: «μετεφηβική» ηλικία, «φυσιολογική» αντίδραση στη σύλληψη, «μη βίαιη» κλοπή υπό απειλή όπλων, «ψυχολογικά» λόγω του, δήθεν «αδικοχαμένου» φίλου του. Κι εννοείται ότι δε θα «κάτσει» μέσα για πάνω από 8 χρονάκια…

Ο πρώτος (o Nτερτιλης) εξέτισε την ποινή του στο ακέραιο. Πιστός στις αρχές του, αρνήθηκε ακόμη και στα τελευταία του να ζητήσει άδεια για να παραστεί στην κηδεία του, επίσης ήρωα, γιού του. Δεν αναγνώρισε έτσι μια εξουσία που, κατά τον ίδιο, ήταν παράνομη και μια ποινή που ήταν παράλογα εξοντωτική για μια χώρα που απελευθερώνει κοπαδιαστά τους χειρότερους εγκληματίες. Στάθηκε στο ύψος του και πέθανε πραγματικά όρθιος. Κανείς δεν προσπάθησε να βρει «νομοθετική λύση» στο πώς θα βγει ένας γέρος κι ετοιμοθάνατος πατέρας, χωρίς ικεσίες, για να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του…

Ο δεύτερος βωμολοχεί ασύστολα, μας κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μας, προσπαθεί να αξιοποιήσει κάθε «παραθυράκι» του σαθρού νομικού μας συστήματος, κι όταν «δεν του βγαίνει» αρχίζει μια μαϊμού (με γιατρό την μητέρα του συνεργού του-εγκληματία…) απεργία πείνας. Και όλο το γελοίο κράτος μας τρέμει συθέμελα «μη πεθάνει ο γόνος» και υπουργοί ξευτιλίζονται παρακαλώντας τους γελοίους γονείς του και νομικοί ψάχνουν τρόπους να παρακάμψουν το νομικό σύστημα για χάρη του.

Δύο αρνητές του συστήματος, δύο διαφορετικοί τρόποι να το αντιμετωπίσεις: ένας ήρωας που το φτύνει κατάμουτρα κι ένα γελοίο, υστερικό ανθρωπάριο που, σαν σκουλίκι που είναι, έρπει από κάθε τρυπούλα του για να ικανοποιήσει το υπέρμετρο εγώ το δικό του και της μαμάκας του. Κυρίες και κύριοι, διαλέξτε ποιός είναι ο ήρωας και ποιό το χαμερπές, ποιός είναι ο συνεπής στις αρχές του και ποιός ο χαμαιλέοντας… Εγώ διάλεξα εδώ και πολύ καιρό πια… 

ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ 
ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ.



05/12/2014
Ο προϋπολογισμός του ΥΠΕΘΑ για το 2015 είναι μειωμένος 
κατά 46% σε σχέση με το 2010 
και οι πιστώσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων κατά 65%! 
Τα στοιχεία προέρχονται από τα πλέον επίσημα χείλη . 
Αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία περιέχονται στην τοποθέτηση 
του υπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Δένδια στην Βουλή 
στην συζήτηση που έχει ξεκινήσει επί του Προϋπολογισμού 
του έτους 2015.
Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο 
και δεν υπάρχει περιθώριο για να περικοπεί ούτε ένα ευρώ.
Με το προσωπικό εξαθλιωμένο από τις μεγάλες περικοπές
 και το ελληνικό οπλοστάσιο να χρειάζεται “λίφτινγκ” 
είναι ερώτημα πως οι ΕΔ εξακολουθούν και λειτουργούν
 σε αξιοπρεπές επίπεδο .
Ο κ.Δένδιας διαβεβαιώνει 
ότι δεν τίθεται θέμα αξιόμαχου.

Παρέμβαση Λαμπρου  Φουντούλη στην Ευρωβουλή για ανεργία νέων και παράνομους μετανάστες 

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014 

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων με νέους από όλη την Ευρώπη, ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης έκανε παρέμβαση στην Επιτροπή Απασχόλησης στην οποία αναφέρθηκε στο ζήτημα της ευελιξίας στην αγορά εργασίας και στην κινητικότητα σε ολόκληρη την Ένωση και τις καταστροφικές συνέπειες που μπορούν να έχουν για τις συνθήκες εργασίας, τα εργασιακά δικαιώματα και συνολικά για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Επίσης, συμπλήρωσε πως όλα αυτά τα προγράμματα αφορούν κυρίως νέους με πολλά τυπικά προσόντα που παραδοσιακά ανήκουν στην μεσαία τάξη, ενώ οι ανειδίκευτοι παρά την σημαντική τους προσφορά στην οικονομία δεν καλύπτονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στην συνέχεια έκανε παρέμβαση στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων. Σε αυτήν αναφέρθηκε στο θέμα των παράνομων μεταναστών, και πως αυτοί επιδεινώνουν το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που έχει η Ελλάδα, καθώς επίσης και στο διαχρονικό πρόβλημα των Ρομά και της ουσιαστικής άρνησης τους να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/parembash-l.-fountoulh-sthn-eurwboulh-gia-anergia-newn-kai-paranomous-metan#ixzz3L0mvjoXK

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Με λένε ..Παπαμιμίκο  (Ν.Δ.) 

και αρπάζω από όπου βρίσκω



Όσοι είναι κοντά στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, γνώριζαν καλά τον  Παπαμιμίκο ,τον ρόλο του στα τεκταινόμενα του κόμματος αλλά και στην μασαμπούκα μέσω κόμματος. . Τις συμμαχίες του και την πορεία του στο κόμμα. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι ήταν από τους βασικούς συνεργάτες και συντελεστές της πορείας του Αντώνη Σαμαρά τα τελευταία χρόνια… Όταν ο Σαμαράς τον πρότεινε για Γραμματέα της ΝΔ, κανείς δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση, γνωρίζοντας ότι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, δεν θα είναι απλά υποψήφιος, αλλά και σίγουρος νικητής αφού δεν θα υπήρχε αντίπαλος.

Οι περιβόητες ΜΚΟ
Ο κ. Παπαμιμίκος διατηρούσε προνομιακή σχέση με τον πρύτανη του πανεπιστημίου «Μακεδονία» Ηλία Κουσκουβέλη. Οι δύο άντρες, εκτός της σχέσης που ανέπτυξαν στο πανεπιστήμιο και την εκλογή του δεύτερου με τις ψήφους του πρώτου στη θέση του πρυτάνεως, συνδέονται και από την κοινή τους θητεία στο Δ.Σ. της ΜΚΟ «Δίκτυο πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατία στα ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ»
Από την περίοδο της ενασχόλησής του με τις ΜΚΟ. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ήλεγχε 5 ΜΚΟ, οι οποίες χρηματοδοτούνταν από κρατικά κονδύλια κατά την περίοδο διακυβέρνησης της Ν.Δ.:
1. ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2. ΝΕΑΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
3. BALKAN A.I.D.
4. Πρωτοβουλία για την ΝΕΑΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
5. Δίκτυο πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατία στα ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
Η ΜΚΟ αυτή χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών με τουλάχιστον 5 εκατομμύρια Ευρώ κατά την περίοδο 2005-2007 , περίοδο όπου αρμόδιος υφυπουργός ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και Υπουργός για ένα μεγάλο διάστημα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Το παραμύθι της δήθεν αντιπολίτευσης αποκαλύπτεται... Όλοι είναι ίδιοι, πλην Χρυσής Αυγής!


Το παραμύθι της δήθεν αντιπολίτευσης αποκαλύπτεται... Όλοι είναι ίδιοι, πλην Χρυσής Αυγής!
Γράφει ο Αντίοχος
Μια ευτυχής συγκυρία για τους Σαμαροβενιζέλους, είναι ότι δεν έχουν πραγματική αντιπολίτευση, εκτός βεβαίως από την Χρυσή Αυγή (εξ’ ου και η σκευωρία…). Γιατί αν είχαν, δε θα έφταναν μέχρις εδώ. Θα είχαν πέσει προ πολλού!
Και δεν έχουν πραγματική αντιπολίτευση από κανένα κόμμα του… συνταγματικού τόξου, γιατί το παιχνίδι είναι καραστημένο και όλα αυτά τα κόμματα δεν είναι παρά συνιστώσες του ίδιου συστήματος, της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας!
Μετά, λοιπόν, από την απόρριψη του αιτήματος των βουλευτών πολιτικών κρατουμένων, να παρευρεθούν στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και να ψηφίσουν στην κρίσιμη ψηφοφορία, οι Σαμαροβενιζέλοι χρειάζονται πλέον μόλις 146 ψήφους κι όχι 151. Αποτρέποντας έτσι και τυχόν σκέψεις κάποιων βουλευτών τους για ανταρσία…
Ακούσατε να βγάλει άχνα κανείς της δήθεν «αντιπολίτευσης» (και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ, που υποτίθεται πως επιδιώκει την –με κάθε τρόπο- ανατροπή της συγκυβέρνησης) γι’ αυτό το αίσχος; Αλλά, πώς να βγάλει άχνα, αφού ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ, ανήκουν στο ίδιο σύστημα και παίρνουν εντολές από τους διεθνείς τοκογλύφους που θέλουν… ομαλή διαδοχή όταν εκείνοι την αποφασίσουν;



Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ 

??????????
Την ώρα που το 1/3 του λαού μας ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, την ώρα που τόσοι συμπατριώτες μας πετιούνται στον δρόμο χάνοντας τις περιουσίες τους και ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγη τροφή, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, η παράταξη που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τον τόπο για να πει υποτίθεται  το «όχι στις δυνάμεις κατοχής», προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα εγκρίνοντας δαπάνη 12.000 €, για την εκδήλωση Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.
Ο συναγωνιστής  Ευάγγελος Μπαρμπούρης σχολιάζοντας το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής  τόνισε ότι  η Ελληνική Αυγή δεν εγκρίνει την δαπάνη αυτήν, ζητώντας να μην αναλάβει η Περιφέρεια αυτή την δαπάνη , την ώρα μάλιστα που διάφορες κοινωνικές ομάδες πλήττονται από την κρίση ανεπανόρθωτα.  «Ο λόγος που φέρνετε αυτό το θέμα είναι απλός», τόνισε ο κ. Μπαρμπούρης, «το διαβατήριο του ΣΥΡΙΖΑ για την εξουσία που θέλει να κατακτήσει δεν περνάει μέσα από τις κάλπες,αλλά από τις Εβραϊκές Συναγωγές

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Όχι ρε υπουργέ... Δεν την αντέχω την ξεφτίλα σου!!!


Γονυπετής ο της "Δικαιοσύνης" μας υπουργός κ. Αθανασίου δια των ΜΜΕ αναζητεί κατεπειγόντως τους γονείς του καταδικασθέντα αναρχικού Νίκου Ρωμανού για τη ληστεία στο Βελβεντό.  

Ο κ. Αθανασίου -οποία ξεφτίλα- έστειλε μήνυμα στους γονείς του Νίκου Ρωμανού να βοηθήσουν ώστε να μην κινδυνεύσει η ζωή του παιδιού τους από την υποτιθέμενη απεργία πείνας, ενώ είπε πως ενώ τηλεφώνησαν για να ζητήσουν ραντεβού μαζί του, ο ίδιος τους αναζητεί τηλεφωνικά για να συναντηθούν αλλά δεν κατέστη δυνατό μέχρι στιγμής να τους βρεί στα τηλέφωνα που άφησαν. Παρά ταύτα, ενημερώνεται εγγράφως (!) κάθε δυο ώρες για να μαθαίνει για την πορεία της υγείας του "νεαρού" κρατούμενου.

Και αφού δεν κατέστη δυνατή αυτή η συνάντηση, ας ενημερώσουμε εμείς τους γονείς τού καλοθρεμμένου "νεαρού... 


Κατ' αρχάς για να παίρνει κάποιος εκπαιδευτική άδεια και να βγαίνει απ' τη φυλακή κάθε μέρα για να πηγαίνει στο πανεπιστήμιο 
πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις, όπως:

  • Να έχει εκτίσει ένα συγκεκριμένο μέρος της ποινής του, 
  • να κριθεί απ' τους υπεύθυνους ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει, 
  • να κριθεί επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να εγκληματήσει. 
Ο  Ρωμανός όμως δεν πληροί καμία από τις παραπάνω προϋποθέσεις.  
Ούτε έχει εκτίσει το μέρος της ποινής που απαιτείται, ούτε έχει αποδείξει ότι δεν θα είναι δημόσιος κίνδυνος. Έχει δε απειλήσει αρκετές φορές και μέσα απ' τη φυλακή. 
Μία απ' αυτές, με αφορμή τα ευρήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" σε Βόλο και Καλλιθέα έγραψε ότι: 
"Υπάρχουν επαναστατημένοι άνθρωποι, σύντροφοι για μένα, τρομοκράτες για σας, που δεν σκοπεύουν ν' ανεχτούν την εξόντωσή μας χωρίς πρώτα να κάνουν εσάς και τους πολιτικούς σας προϊστάμενους σας να ματώσουν. Αν θέλετε μπορείτε να το εκλάβετε ως απειλή". 
Παράλληλα είχε καλέσει τους "συντρόφους" του σε περισσότερη βία. 
Κρατούμενοι της δικής του πάστας (Μαζιώτης, Χριστόδουλος Ξηρός, Σακκάς και το κακό συναπάντημα) είτε παραβίασαν τους περιοριστικούς όρους, είτε πήραν άδεια και δεν ξαναγύρισαν ποτέ. Πού ζούμε;
Το αστείο και το γελοίο όμως της υπόθεσης δεν είναι αυτό... 
Φαντασθείτε κάποιον κρατούμενο να βγαίνει καθημερινά με αστυνομική συνοδεία, να πηγαίνει στο αμφιθέατρο συνοδευόμενος, να παρακολουθεί με τον συνοδό του μαθήματα, να πηγαίνουν στην τουαλέτα παρεούλα κλπ....

Και για να τελειώνουμε...

Ένας αναρχικός ή αντιεξουσιαστής (με αρχίδια) δεν επικαλείται τη νομιμότητα όπου τον βολεύει. Αυτή η νομιμότητα εκπορεύεται από το κράτος, που εκείνος καθημερινώς υβρίζει, το θεωρεί διώκτη του και θέλει να το καταστρέψει. 
Ναι, θέλει να καταστρέψει το κράτος. Το δηλώνει ρητά.

Άρα, ένα τέτοιο κράτος (έστω κι' αν πρόκειται για το Ελλαδιστάν) γιατί να συγκινηθεί απέναντι σε ένα αστείο αίτημα, που μόνο μπελάδες μπορεί να του δημιουργήσει;