Σελίδες

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ο Αθανασίου ξεπληρώνει τα γραμμάτια - Προϊστάμενος ο Ντογιάκος

Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014       New
Δεν πέρασαν παρά ελάχιστοι μήνες από την πρόταση Ντογιάκου προς το Συμβούλιο Εφετών σχετικά με την υπόθεση της πολιτικής σκευωρίας σε βάρος της Χρυσής Αυγής και ο αρχισκευωρός Ντογιάκος διορίζεται (οι εκλογές είναι για τα μάτια του κόσμου) διευθύνων της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.
Για να συμβεί βεβαίως αυτή η αναβάθμιση Ντογιάκου, η Χούντα Σαμαρά φρόντισε να «παραιτήσει» τον προηγούμενο διευθύνοντα, Παναγιώτη Καραγιάννη, ο οποίος δεν έμεινε στη θέση του ούτε καν ένα μήνα: αφού παραιτήθηκε, προήχθη σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου!
Ο εισαγγελέας της Χούντας, αναλαμβάνει λοιπόν νέο πόστο μετά το πέρας του δικαστικού αίσχους το οποίο διέπραξε με εντολή Σαμαρά και με τηλέφωνα Μπάμπη Αθανασίου, εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Η δε πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών, συνιστά την επιτομή της δικαστικής αθλιότητας που στήθηκε για να προφυλακιστεί η ηγεσία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και προς υφαρπαγή των ψήφων του.
Πρόσκαιρη η χαρά Ντογιάκου για τις νέες χουντικές μεθοδεύσεις. Η κατάρρευση της Χούντας θα τον συμπαρασύρει στην άβυσσο της ανυποληψίας όμως τούτο δεν είναι αρκετό για να ξεπλύνει τα αντισυνταγματικά του εγκλήματα: ο Ελληνικός Λαός απαιτεί να λογοδοτήσει και αυτό θα συμβεί, όταν η Χρυσή Αυγή θα κρατά το τιμόνι της Πατρίδος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου