Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Το παραμύθι της δήθεν αντιπολίτευσης αποκαλύπτεται... Όλοι είναι ίδιοι, πλην Χρυσής Αυγής!


Το παραμύθι της δήθεν αντιπολίτευσης αποκαλύπτεται... Όλοι είναι ίδιοι, πλην Χρυσής Αυγής!
Γράφει ο Αντίοχος
Μια ευτυχής συγκυρία για τους Σαμαροβενιζέλους, είναι ότι δεν έχουν πραγματική αντιπολίτευση, εκτός βεβαίως από την Χρυσή Αυγή (εξ’ ου και η σκευωρία…). Γιατί αν είχαν, δε θα έφταναν μέχρις εδώ. Θα είχαν πέσει προ πολλού!
Και δεν έχουν πραγματική αντιπολίτευση από κανένα κόμμα του… συνταγματικού τόξου, γιατί το παιχνίδι είναι καραστημένο και όλα αυτά τα κόμματα δεν είναι παρά συνιστώσες του ίδιου συστήματος, της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας!
Μετά, λοιπόν, από την απόρριψη του αιτήματος των βουλευτών πολιτικών κρατουμένων, να παρευρεθούν στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και να ψηφίσουν στην κρίσιμη ψηφοφορία, οι Σαμαροβενιζέλοι χρειάζονται πλέον μόλις 146 ψήφους κι όχι 151. Αποτρέποντας έτσι και τυχόν σκέψεις κάποιων βουλευτών τους για ανταρσία…
Ακούσατε να βγάλει άχνα κανείς της δήθεν «αντιπολίτευσης» (και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ, που υποτίθεται πως επιδιώκει την –με κάθε τρόπο- ανατροπή της συγκυβέρνησης) γι’ αυτό το αίσχος; Αλλά, πώς να βγάλει άχνα, αφού ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ, ανήκουν στο ίδιο σύστημα και παίρνουν εντολές από τους διεθνείς τοκογλύφους που θέλουν… ομαλή διαδοχή όταν εκείνοι την αποφασίσουν;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου