Σελίδες

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015


Η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή.

Γιατί;

1) Για μια Ελλάδα επιτέλους ανεξάρτητη. Μια Ελλάδα που δεν θα ζητάει την άδεια των ξένων αφεντικών για να παίρνει αποφάσεις για το καλό του έθνους και του λαού της. Μια Ελλάδα κυρίαρχη και όχι ένα προτεκτοράτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να αποφασίζει ο ελληνικός λαός μέσω δημοψηφισμάτων για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, κι όχι το παρασκήνιο. 
2) Για μια Ελλάδα εθνικά υπερήφανη. Μια Ελλάδα που θα χρησιμοποιεί τις ένοπλες δυνάμεις για να επιβάλλει τα εθνικά δίκαια προς πάσα κατεύθυνση. Με ένοπλες δυνάμεις ισχυρές και αξιόμαχες και όχι μνημονιακα χρεοκοπημένα ανέκδοτα και στρατιές κομματόσκυλων αξιωματικών. Μια Ελλάδα με σύνορα φυλασσόμενα και όχι ξέφραγο αμπέλι που μπαίνει οποίος θέλει και όποτε θέλει (Τούρκοι, λαθρομετανάστες κλπ).
3) Για μια Ελλάδα αυτάρκη (κατά το δυνατόν). Μια Ελλάδα που πάνω και πρώτα από όλα, θα παράγει αυτά που χρειάζεται για να ικανοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών του λαού της. Και στην γεωργία, και στην κτηνοτροφία, και στην βιομηχανία. Όσο η Ελλάδα δεν παράγει, όλα όσα λέγονται περί ανάπτυξης είναι ανέκδοτα. Όσο η Ελλάδα δεν παράγει, η οικονομία θα είναι πάντα παιχνιδάκι στα χέρια των άλλων. 
4) Για να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λογιστικός έλεγχος του συνόλου του δημοσίου χρέους της Ελλάδος, πράγμα που αρνούνται οι κλέφτες της Μεταπολίτευσης. Και να δούμε τι ποσοστό του χρέους είναι νόμιμο, τι ποσοστό είναι επαχθές και τι ποσοστό είναι μίζες. Για άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους.
5) Για να σπάσουμε επιτέλους τα δεσμά των Μνημονίων και της διεθνούς κηδεμονίας, τα οποία μας πέρασαν οι ντόπιοι συνεργάτες των διεθνών αποικιοκρατών (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) και θα συνεχίσουν την εφαρμογή τους οι νέοι συνεργάτες τους (ΣΥΡΙΖΑ). Η συνέχιση των μνημονίων και της ληστρικής φορολόγησης χρειάζεται μόνο και μόνο για να συνεχιστεί η επιβίωση του σάπιου συστήματος και του στρατού των κρατικοδίαιτων προδοτών (υπάλληλοι, κομματόσκυλα, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες της διαπλοκής) και για να μετατραπεί πλήρως σε αποικία η Ελλάς.
6) Για να σταματήσει εδώ και τώρα η  υπερφορολόγηση των πάντων και για σεβασμό της μικρής ιδιωτικής περιουσίας του φτωχού και του μικρομεσαίου. Για να φορολογηθούν επιτέλους οι τράπεζες, τα τηλεοπτικά κανάλια της διαπλοκής και τα λοιπά ΜΜΕ, και όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις των διαπλεκομένων επιχειρηματιών που φοροδιαφεύγουν εδώ και δεκαετίες.
7) Για να πάνε στην φυλακή επιτέλους όσοι απατεώνες καταλήστευσαν το δημόσιο χρήμα και εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό. Για να πάνε στην φυλακή όσοι σήμερα συνεχίζουν να περνούν «ζωή και κότα» με βίλες και κότερα από κλεμμένα λεφτά ενώ η πλειοψηφία του λαού σφαδάζει κάτω από αβάσταχτα φορολογικά βάρη. Για να σπάσει επιτέλους ο φαύλος κύκλος της αλληλοσυγκαλυψης της Μεταπολίτευσης. Ο Καραμανλής δεν έβαλε στην φυλακή τον Σημίτη για την ληστεία του χρηματιστηρίου και για τις μίζες των Ολυμπιακών Αγώνων, και τώρα αυτός παριστάνει τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Σαμαράς δεν έβαλε στην φυλακή τον ΓΑΠ για το Μνημόνιο και τώρα ο προδότης ιδρύει καινούργιο κόμμα. Ο Τσίπρας δεν θα βάλει στην φυλακή τον Σαμαρά και αυτός θα συνεχίσει να παριστάνει τον «πρώην πρωθυπουργό» με τιμές και άφθονο δημόσιο χρήμα.
8) Για μια Ελλάδα με Α.Ο.Ζ. που θα την φυλάνε μέρα-νύχτα οι ένοπλες δυνάμεις μας. Για να αρχίσει επιτέλους η εξαγωγή του εθνικού ορυκτού πλούτου προς όφελος της πατρίδας και του λαού και όχι προς όφελος του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου. Του εθνικού ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) για τον οποίο μας έλεγαν 40 χρόνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι δεν υπάρχουν και ότι όποιος ονειρεύεται πετρέλαιο στο Αιγαίο είναι τρελός και συνωμοσιολογος. Και τώρα πια και μετά τις σχετικές εντολές που πήραν από τα αφεντικά τους, ετοιμάζονται να τα μοιραστούν με Τούρκους, Εβραίους και Αμερικανούς.
9) Για να σπάσει ο ομφάλιος λώρος της επιχειρηματικής διαπλοκής και των ΜΜΕ με το κράτοςκαι να πάνε στην φυλακή αφού πρώτα πληρώσουν μέχρις δεκάρας όσα έκλεψαν από τον ελληνικό λαό οι κρατικοδίαιτοι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες: Μπόμπολας, Ψυχάρης, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Κόκαλης, Μελισσανίδης κλπ. Άμεση ακύρωση των πάσης φύσεως παράνομων παραχωρήσεων στην διαπλοκή, όπως π.χ. διόδια ή απορρίμματα.
10) Για μια Ελλάδα με δυο εκατομμύρια λιγότερους λαθρομετανάστες. Λαθρομετανάστες  που απειλούν τον πολιτισμό και τα έθιμα μας, που κλέβουν τις δουλειές και τα χρήματα μας, που δεν πληρώνουν κανένα φόρο και καμία ασφαλιστική εισφορά, που βιάζουν και σφάζουν Ελληνίδες και Ελληνόπουλα. Λαθρομετανάστες που έφεραν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια παγκοσμίου σχεδίου και που ετοιμάζεται να φέρει κι άλλους ο ΣΥΡΙΖΑ.
11) Για μια Ελλάδα με μηδενική ανεργία. Μια Ελλάδα όπου θα απαγορεύεται η ανεργία. Ο καθένας θα έχει μια δουλειά που θα του προσφέρει αξιοπρεπή διαβίωση. Όποιος δεν μπορεί να βρει, θα είναι το κράτος υποχρεωμένο να του βρει άμεσα στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα.
12) Για μια Ελλάδα που θα επιβραβεύει και δεν θα τιμωρεί τους πολύτεκνους Έλληνες. Μια Ελλάδα που θα θεωρεί ήρωες τους πολύτεκνους και θα τους επιδοτεί με κάθε μέσο. Για την σωτήρια του ελληνικού έθνους από τον δημογραφικό αφανισμό. Μαύρο στους προδότες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τιμωρούν κάθε ημέρα όσους αποφάσισαν να κάνουν πολλά παιδιά.
13) Για να τελειώσει οριστικά η αρρωστημένη δικτατορία του μαρξισμού και της ανωμαλίας στην παιδεία και στον πολιτισμό. Η δικτατορία των κίναιδων και των θολωμένων αριστερών. Η δικτατορία που γλείφει με κάθε τρόπο η ψόφια δήθεν δεξιά του Σαμαρά. Για να ξαναβρούμε τις υγιείς ρίζες μας στην παράδοση, στην εθνική παιδεία, στον εθνικό πολιτισμό.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 31, 2014

2015: Καλή Λευτεριά στην Ελλάδα μας...

Το Blog μας εύχεται ευτυχισμένο και υγιές το Νέο Έτος για όλους τους Έλληνες πολίτες και ευελπιστεί να φέρει τη Λευτεριά της Πατρίδος μας και του Έθνους μας από τα δεσμά των προδοτών και του μνημονίου..



Οι εκλογές έρχονται!

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ. 47,600 ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ

SamarasBMW
Την ώρα που oι φόροι διαδέχονται ο ένας τον άλλο για το λαό, που  μιλούν για αναγκαίες περικοπές, προκειμένου η χώρα να πάρει το «δρόμο της ανάπτυξης». Περικοπές ωστόσο που αφορούν μόνο τους πολίτες, αφού οι ίδιοι συνεχίζουν να προκαλούν  προκλητικά τον λαό με την χλιδάτη ζωή που κάνουν, τελευταίο παράδειγμα που ξεπερνάει τα όρια της προκλητικότητας και φτάνει στα όρια της πολιτικής αλητείας είναι ότι οι Σαμαροβενιζέλοι στο παραπέντε πριν μας αδειάσουν την γωνιά, στα πλάισια της ταπεινότητας   που υποτίθεται ότι  εκφράζουν   έστειλαν τις πανάκριβες θωρακισμένες BMW 750 που διαθέτουν για σέρβις και επέστρεψαν με τιμολόγια αξίας 47.600 ευρώ, δόθηκαν εντολές να αντικατασταθούν υλικά, ακόμη και να κατέβουν τα σασμάν των αυτοκινήτων χωρίς αυτό να απαιτείται από τα χιλιόμετρα που είχαν κάνει. Αλλά αφού πληρώνουν τα κοροΐδα.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Η ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ 
ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ


«Η Σουηδία ανήκει στους μετανάστες, 

όχι στους Σουηδούς», 

δήλωσε ο κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός 

της Σουηδίας





Ο απερχόμενος αρχηγός του κεντροδεξιού κόμματος των Μετριοπαθών και πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας (2006 – 2014), Fredrik Reinfeldt, έσπασε τη σιωπή του και πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων, έκανε μια «αριστερή» δήλωση αναφορικά με την επικείμενη επανεκλογή. Ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει τώρα ότι τα σύνορα της Σουηδίας είναι φανταστικά και ότι η Σουηδία ανήκει στους μετανάστες που έρχονται στην χώρα – και όχι στους Σουηδούς.