Σελίδες

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ 
ΙΟΥΛΙΟΣ 1974.......ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ...........

ΟΤΑΝ ο τουρκικός στόλος αποβίβασης (και όχι απόβασης) του Αττίλα εισβολέα 20-22 Ιουλίου 1974 μπορούσε να υποστεί πανωλεθρία από τις τορπίλες των υποβρυχίων «Γλαύκος» (S-110) με κυβερνήτη τον πλωτάρχη Βασίλη Γαβριήλ και «Νηρεύς» (S-111) με κυβερνήτη τον πλωτάρχη Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, η διαταγή του αρχηγού Ναυτικού αντιναύαρχου Πέτρου Αραπάκη για απομάκρυνση των δύο υποβρυχίων από τα νερά την Κύπρου έσωσε τον Αττίλα.

ΟΤΑΝ η καθηλωμένη τρεις μέρες από Σάββατο 20ή Ιουλίου 1974 έως Δευτέρα 21, στην ακτή αποβίβασης στο Πέντε Μίλι, ταξιαρχία Τσακμάκ του Αττίλα, μπορούσε να υποστεί πανωλεθρία από τα έξι υπερσύγχρονα Φάντομ (F-4) και τα 18 παλαιότερα F-84F της πολεμικής αεροπορίας, που ανέμεναν πανέτοιμα τη διαταγή απογείωσης στ' αεροδρόμια της 115 Πτέρυγας Μάχης στην Κρήτη, η διαταγή του αρχηγού Αεροπορίας αντιπτέραρχου Αλέξανδρου Παπανικολάου να σβήσουν τις μηχανές τους έσωσε τον Αττίλα.

ΟΤΑΝ την Παρασκευή 19 Ιουλίου 1974, που ο τουρκικός στόλος εισβολής πλησίαζε τις ακτές της Κερύνειας, ο αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Γρηγόριος Μπονάνος από την Αθήνα και ο αρχηγός του πραξικοπήματος στην Κύπρο, επικεφαλής του ΓΕΕΦ, ταξίαρχος Μιχαήλ Γεωργίτσης απαγόρευαν στον διοικητή του 251 Τάγματος Πεζικού της Κερύνειας αντισυνταγματάρχη Παύλο Κουρούπη ν' αναπτύξει τους λόχους του στις προβλεπόμενες θέσεις μάχης στις ακτές, κι απαγόρευαν στο 70 Τάγμα Μηχανικού να στρώσει ναρκοπέδιο στο Πέντε Μίλι κι απαγόρευαν στο μόνο μηχανοκίνητο τάγμα 286ΜΤΠ του αντισυνταγματάρχη Γεώργιου Μπούτου να σπεύσει από τη νύκτα στην Κερύνεια, οι απαγορεύσεις τους κι οι διαταγές τους έσωσαν και διευκόλυναν τον Αττίλα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ - δυστυχέστατα, δεν τα θυμηθήκαμε αυτά επειδή είναι πάλι Ιούλιος. Ο τεσσαρακοστός από εκείνον τον καταραμένο. Σαράντα Ιούληδες του ατιμώρητου και ανενόχλητου Αττίλα. Τα θυμηθήκαμε επειδή:
- Απέναντι στη νέα εκκωφαντική προέλαση των Διπλωματικών Επιλαρχιών του Αττίλα, με το Τουρκικό Έγγραφο της 23ης Ιουνίου 2014 των Νταβούτογλου - Τσιαβούσιογλου στην ΕΕ, εναντίον της «Εκλιπούσας Κυπριακής Δημοκρατίας»,
η στάση του Υπουργού Εξωτερικών της μητρός Ελλάδος κ. Βαγγέλη Βενιζέλου
- και οι προχθεσινές δηλώσεις του Γ.Γρ. του υπουργείου του, κ. Αναστάσιου Μητσιάλη, στη Λευκωσία, περί. αποφυγής επίρριψης ευθυνών (στους Τούρκους) και περί της ανάγκης... αμοιβαίων (κι άλλων ελληνικών) υποχωρήσεων,
- στην ουσία ελάχιστα διαφέρουν, από τη στάση και τις διαταγές των Μπονάνου, Αραπάκη, Παπανικολάου, του τρισκατάρατου Ιούλη του 1974.

Λάζαρος Μαύρος


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-tis-eulogies-samara-nekrothafths-tou-kupriakou-o-benizelos#ixzz36Pt8nvHo

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

2/7/14

AYTH EINAI H ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ... ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..



Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Επιτήδειος μίλησε σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο, κατακεραυνώνοντας τον Σαμαρά και την προδοτική κυβέρνησή του για την χειραγώγηση στην Δικαιοσύνη, την καταστρατήγηση των Συνταγματικών δικαιωμάτων και την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, ζητώντας την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων του κόμματος που παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι χωρίς στοιχεία εναντίον τους.

Από τη δεκαετία του ΄90 

στην υπηρεσία του σιωνισμού ο Σαμαράς


Από τη δεκαετία του ΄90 στην υπηρεσία του σιωνισμού ο Σαμαράς

Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός"
Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει με αρκετούς από τους αποφοίτους των αμερικανικών πανεπιστημίων και τι ρόλο έχουν παίξει στην χώρα. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας από αυτούς ο οποίος, μάλιστα, υπήρξε και φυγόστρατος, νόμιμα αλλά όχι ηθικά, και αυτό το 1977 με την χώρα ευρισκόμενη σε κατάσταση επιστρατεύσεως.
Αυτός ο κύριος έχει το θράσος να μιλάει για πατριωτισμό και να εναντιώνεται στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι φόρεσαν με τιμή το ένδοξο χακί του Έλληνα Στρατιώτη. Μόλις προχθές ο Σαμαράς μίλησε για άλλη μία φορά σε μια σιωνιστική ένωση, γεμάτος έπαρση γιατί έβαλε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή.
Παλαιές οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ με τους Σιωνιστές. Ήταν αυτός που ως υπουργός των Εξωτερικών αναγνώρισε επίσημα το Ισραήλ και αναβάθμισε την αντιπροσωπεία του στην χώρα μας από διπλωματική αποστολή σε Πρεσβεία. 
Όταν μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποφάσισε την.....
απομάκρυνσή του, διαμαρτυρήθηκαν επίμονα οι ενώσεις του Σιωνιστικού Λόμπυ στις ΗΠΑ. 
Δεν είναι πρόσφατες οι σχέσεις υποτέλειας του Αντώνη Σαμαρά με το Σιωνιστικό Λόμπυ.
Και δεν είναι τυχαίο ότι ο στενότερος συνεργάτης του, ο Παπασταύρου της Λίστας Λαγκάρντ, έχει στενούς δεσμούς με επιφανείς σιωνιστές ανάμεσα στους οποίους και τον γνωστό επίσης από την Λίστα Λαγκάρντ, φερόμενο ως χρηματοπιστωτικό σύμβουλο της Μαργαρίτας Παπανδρέου Σάμπι Μιωνίς, πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Ισραηλινού Στρατού.
Υ.Γ.1: Πριν λίγες ημέρες δολοφονήθηκε από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών ένας 14χρονος Παλαιστίνιος. Ακούσατε καμιά εφημερίδα ή κανένα κανάλι να πει λέξη;
Υ.Γ. 2: Επί των ημερών του Αντώνη Σαμαρά ως υπουργού Εξωτερικών, φανατικοί Σιωνιστές κατέλαβαν τον ξενώνα του Αγίου Ιωάννου στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Ήλθε τότε στην Ελλάδα ο Μακαριστός Πατριάρχης Ιεροσολύμων Διόδωρος και απευθύνθηκε στον Σαμαρά τονίζοντάς του ότι το θέμα είναι εθνικό και ο Σαμαράς δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ!!!

ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 

ΠΟΥ… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

to-douvlino-iii-gemizei-me-lathrometanastes-oli-tin-ellada-1-315x236
Χτες το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπουργών της ψοφοδεξιάς 
(Αβραμόπουλου, Αθανασίου, Κικίλια και Βαρβιτσιώτη) για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, 
που έχει… ξεφύγει τελείως από κάθε έλεγχο, 
παρά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης (και ειδικά του πρώην ΠΡΟ-ΠΟ Δένδια) 
για το αντίθετο. Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας, το πρώτο εξάμηνο του 2013 
είχαν… προτιμήσει την Ελλάδα 
(για να θυμηθούμε και τον όρο του ανεκδιήγητου Πάκη Παυλόπουλου) 
περίπου 4.500 λαθρομετανάστες, ενώ το 2014 στο αντίστοιχο διάστημα, 
ο αριθμός των λαθρομεταναστών είναι… διπλάσιος, φτάνοντας τους 9.000. 
Κι αν οι παραπάνω αριθμοί σας φαίνονται μικροί, 
διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για όσους λαθρομετανάστες πιάνονται κατά την είσοδό τους
 (και μετά αφήνονται ελεύθεροι να ζήσουν το… μύθο τους). 
Όχι εκείνους των οποίων την είσοδο δεν αντιλαμβάνεται η Αστυνομία.
 Που είναι βεβαίως πολλαπλάσιοι των πρώτων…
Αυτά είναι τα έργα του… λαθρομεταναστευτοφάγου  φον Αντωνάκη Σαμαρά!

H KATAΣΚΕΥΗ 
ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ 
ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΥ
Η κυβέρνηση αποδεσμεύει 1,1 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του τεμένους στο Βοτανικό κάνοντας το χατίρι των μουσουλμάνων και του σουλτάνου Ρ.Τ. Ερντογάν, τη στιγμή που οι ισλαμιστές σφάζουν και λεηλατούν πάντου.
  
Δείτε τι θα συμβεί όταν θα χτιστεί το τζαμί:
Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος
Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες
• Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!!!
Βάσει Διεθνούς Δικαίου, το τέμενος αποτελεί χώρο ασύλου. Άρα το τέμενος θα είναι άσυλο και για τις παράνομες πράξεις τους!
Μπορεί να γίνει καταφύγιο τρομοκρατών –ισλαμιστών
• Θα αποτελέσει δεδικασμένο, με συνέπεια κάθε γειτονιά που έχει μουσουλμάνους να υποχρεώνεται να χτίζει και από ένα τέμενος!
Καλά, όσον αφορά στο τελευταίο το έχει ανακοινώσει και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης ο οποιος θέλει να μετατρέψει την Αθήνα σε Μέκκα και να χτίσει ένα τζαμί σε κάθε διαμέρισμα της Αθήνα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014


ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
Την ευχή "Το Ραμαζάνι του 2015 να γίνει στο καινούργιο τέμενος που θα χτιστεί στον Βοτανικό" δίνει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που ανάβει το πράσινο φως στην κρατική χρηματοδότηση του έργου!
Ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος υπενθυμίζει, επίσης, ότι η απόφαση για την ανέγερση τεμένους στην Ιερά Οδό λήφθηκε με αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή το 2011 με πρόταση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ . Αλίμονο, ξεχνιέται αυτό;
«Ευχόμαστε καλό Ραμαζάνι, χρόνια πολλά με ειρήνη, υγεία και ευτυχία στους Έλληνες ή μη, μουσουλμάνους πολίτες που ζουν ή βρίσκονται για διακοπές αυτήν την περίοδο στη χώρα μας» καταλήγει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.
Kαι μετά απορούμε γιατί έρχεται το νέο "1453"
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Παραδοχή σκευωρίας 

από τους επίορκους δικαστικούς: Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, επειδή είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου


Παραδοχή σκευωρίας από τους επίορκους δικαστικούς: Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, επειδή είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ:
 Ο έβδομος βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή 
οδηγείται στα κελιά της Τιμής
Οποιαδήποτε ένσταση επί της αμιγώς πολιτικής μορφής των διώξεων
 εις βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αίρεται σήμερα
του συναγωνιστή και βουλευτή του Κινήματος, Αρτέμη Ματθαιόπουλου.
Σε μια επίδειξη χουντικής αλαζονείας, ο εισαγγελέας Ντογιάκος δήλωσε 
στον συναγωνιστή Ματθαιόπουλο: 
«είσαι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής,
 οπότε ανήκεις στη στενή ηγετική ομάδα του κόμματος. 
Αν δεν είχε παραιτηθεί ο Νικήτας Σιώης και δεν είχες το αξίωμα του βουλευτή,
 δεν θα ήσουν εδώ»!
Η δήλωση αυτή, αποτελεί κυνική ομολογία της πολιτικής δίωξης
 εις βάρος των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος,
 διαλύοντας κάθε αμφιβολία και αντίρρηση επ' αυτού.
Τα ίδια άλλωστε είχε καταλογίσει ο εισαγγελέας της Χούντας
 στους  Ηλιόπουλο και Κούζηλο: 
είστε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν χρειάζεται να έχετε κάνει κάτι αξιόποινο.
Στον επί χρόνια ναυτικό μάλιστα, Νίκο Κούζηλο, είχε προκλητικά δώσει και την συμβουλή:
 «έπρεπε να είχες μείνει στα καράβια»!
Το ίδιο έπραξε και σήμερα απέναντι στον  Ματθαιόπουλο, 
ενεργώντας όχι ως δικαστικός παράγων, 
αλλά μάλλον ως το μακρύ χέρι ενός σκαιού πρωθυπουργού 
που κάθε δίμηνο σπεύδει στις αμερικανοσιωνιστικές οργανώσεις 
προκειμένου να δώσει αναφορά και να πάρει νέες κατευθυντήριες οδηγίες.

Το όνομα του Αρτέμη Ματθαιόπουλου δεν υπήρχε πουθενά στη δικογραφία

Ο  Ματθαιόπουλος δεν απολογήθηκε στους επίορκους δικαστικούς
 της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, αλλά τους παρέδωσε δισέλιδο υπόμνημα,
 στο οποίο τονίζει πως η δίωξη εις βάρος του είναι πολιτική, 
το Κίνημα δε το οποίο εκπροσωπεί δεν είναι «εγκληματική οργάνωση» 
αλλά νόμιμο Πολιτικό Κίνημα το οποίο χαίρει της στήριξης 540.000 Ελλήνων κι Ελληνίδων.
Οι Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης όχι μόνο δεν υποστέλλονται, 
αλλά θα κυματίζουν πλέον ακόμη πιο περήφανα, 
από εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων Εθνικιστών που αρνούνται να υποταχτούν 
στην αντεθνική κυβέρνηση των παράνομων και αντισυνταγματικών προφυλακίσεων.
Στον Εθνικό Αγώνα ούτε βήμα πίσω - 
Λευτεριά στους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους!
Ευάγγελος Καρακώστας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paradochh-skeuwrias-apo-tous-epiorkous-dikastikous-profulakisteos-o-artemhs#ixzz3684vL68z