Σελίδες

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Η Χρυσή Αυγή 

ανοίγει τον φάκελο της Κύπρου -

 Ανακοίνωση για την 24η Ιουλίου

Σήμερα 24 Ιουλίου οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούμε
τους Ήρωες Πολεμιστές
 της Κύπρου μας,
 που αντιστάθηκαν στην τουρκική εισβολή και θυσιάστηκαν
 για την Πατρίδα
 και την Ελευθερία.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή ζητά σήμερα επισήμως το άνοιγμα 
του "φακέλου της Κύπρου" που κρύβει μέσα του τα πιο αμαρτωλά
 μυστικά της Μεταπολίτευσης και καλύπτει όσους πρόδωσαν
 τον Κυπριακό Ελληνισμό.
Υ.Γ.: Ανάλογο αίτημα είχαμε καταθέσει και τον Ιούλιο του 2012,
αλλά η τότε μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου
αρνήθηκε άνευ αιτιολογίας.
Πρόσφατα όμως ο Πρόεδρος της Βουλής της Κύπρου απέκτησε πρόσβαση
 στο σχετικό αρχείο και με βάση την εξέλιξη αυτή,
νέα άρνηση του Προεδρείου να ανοίξει επιτέλους ο φάκελος της Κύπρου
 από βουλευτές του κοινοβουλίου δεν μπορεί να γίνει δεκτή.





Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015


ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ZOUGLA.GR
15/7-23/7/2015

ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

 Η BANK OF AMERICA 

ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

tsipras-ameriki
Γράφει ο Αντίοχος
Επειδή κάποιοι πολιτικώς ανόητοι (όχι οι Λαφαζαναίοι, οι Ζωές και λοιποί, αυτοί δεν είναι ανόητοι, αλλά πολύ πονηροί!) εξεπλάγησαν με την απότομη μνημονιακή στροφή του Τσίπρα και την απέδωσαν στις… πιέσεις και τους… εκβιασμούς που υπέστη από την φράου Μέρκελ και τον Σόϊμπλε, από δω και πέρα θα ανασύρουμε από το αρχείο μας δημοσιεύματα της ιστοσελίδας μας που βεβαίωναν με τρόπο σαφή και μη αποδεχόμενο αμφιβολιών ή παρερμηνειών, ότι η όλη υπόθεση της «ελπίδας που έρχεται» ήταν 100% στημένη και θα κατέληγε οπωσδήποτε σ’ ένα νέο αριστερό Μνημόνιο. 
Σήμερα, επειδή είναι η πρώτη μέρα, δε θα πάμε πολύ πίσω. Θα επιστρέψουμε στην παραμονή των εκλογών (24 Ιανουαρίου 2015) και σε δημοσίευμά μας υπό τον τίτλο: «BANK OF AMERICA: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ». Ιδού και τα σχόλια δικά σας:
«Νέα έκθεση για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, συνέταξε η Bank of America/Merrill Lynch (στην προηγούμενη έκθεσή της, η Bank of America παρομοίαζε τον mister Tsipra με τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα, που ενώ ανήλθε στην εξουσία ως αριστερός, έγινε τσιράκι του αμερικανοσιωνιστικού καπιταλισμού, εκφράζοντας την ελπίδα ο mister Tsipras να… εκπλήξει ευχάριστα τους διεθνείς τοκογλύφους…). Στην νέα έκθεση υπάρχουν «εκτιμήσεις» (έτσι λένε τις αποφάσεις των διεθνών κέντρων εξουσίας) και για την επόμενη μέρα των εκλογών στην Ελλάδα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την τράπεζα που αποτελεί την «καρδιά» του αμερικανικού συστήματος εξουσίας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει νέα συμφωνία (δηλαδή, νέο Μνημόνιο) με τους διεθνείς τοκογλύφους και η Ελλάδα θα πετύχει το… success story που δεν πέτυχε με τον φον Αντωνάκη. Ιδού: «Οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την τρόικα θα είναι μεν δύσκολες, αλλά θα επέλθει συμφωνία για ένα νέο πρόγραμμα και η Ελλάδα θα παραμείνει εντός της ευρωζώνης. 

Για να μην το κουράζουμε το θέμα: Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!».

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: 

Σύριζα και η δεξιά του πλατφόρμα (ΝΔ) ξεπουλούν την Ελλάδα

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 - 15:29      25
Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής συλλήβδην το αντισυνταγματικό τόξο, Σύριζα και "δεξιά πλατφόρμα" για την ψήφιση του εθνοκτόνου Μνημονίου της αριστεράς.

Οι δήθεν αντιδικίες των βουλευτών του "μνημονιακού τόξου" γίνονται για το θεαθήναι, καθώς το βράδυ θα ψηφίσουν χέρι - χέρι τα ανθελληνικά μνημονιακά μέτρα.

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική αντιπολίτευση που υπερασπίζεται το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών, γι΄ αυτό και συνεχίζονται οι παράνομες πολιτικές διώξεις.
Η κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστερά" αφήνει στο απυρόβλητο το παραδικαστικό κύκλωμα, καθώς την βολεύει η δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών.

Όλα τα δυσβάσταχτα μνημονιακά μέτρα κατά των Ελλήνων αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών και συλλήβδην των πολιτών γίνονται για την διάσωση των τραπεζιτών και των διεθνών τοκογλύφων