Σελίδες

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

varoufakis_theos
Γράφει ο Αντίοχος
Στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη λίμνη Κόμο, βρίσκεται από χθες ο «πολύς» Γιάνης (με ένα νι παρακαλώ…), αλλά όχι για διακοπές. Ο λεγάμενος συμμετέχει στο ετήσιο Φόρουμ «Αμπροζέτι» (πρόκειται για την λεγόμενη «Ευρωπαϊκή Λέσχη Μπίλνενμπεργκ», καθώς συγκεντρώνει σε ετήσια βάση κορυφαία στελέχη «εθνικών, χρηματοδοτικών και οικονομικών θεσμών», αλλά και «προσωπικότητες» από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις, ήτοι την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου. Υπενθυμίζουμε, ότι στην περυσινή συνεδρίαση του «περίεργου» αυτού Φόρουμ, είχε παραστεί και ο mister Tsipras, κι όπως λένε οι… κακές γλώσσες, εκεί οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του με τους διεθνείς τοκογλύφους και του επιτράπηκε να κερδίσει τις εκλογές!
(ΥΓ): Και για όσους τυχόν μας κατηγορήσουν ως «συνωμοσιολόγους» και τα ρέστα, γιατί άραγε οι συνεδριάσεις του «Αμπροζέτι» γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία ΜΜΕ; Άρα, κάτι κρύβουν οι διοργανωτές-στελέχη του και οι «εκλεκτοί» προσκεκλημένοι τους!  

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ «ΑΥΓΗ»: 

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ… ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

lathro-elpidaΆρθρο στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόσφατες δηλώσεις του  Καμμένου, ότι «αν οι δανειστές χτυπήσουν» την Ελλάδα, θα δώσουμε κι εμείς στους μετανάστες χαρτιά να πάνε στο Βερολίνο», έγραψε ο διευθυντής της, Θανάσης Καρτερός. Προφανώς, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Έτσι, αφού χαρακτήρισε τις δηλώσεις του φανφαρόνου συνοδοιπόρου του «δηλητηριώδεις, άδικες και προκλητικές» (υπουργοΠάνο πες αλεύρι…), έσπευσε να καθησυχάσει τους Γερμαναράδες: «Πρώτον, οι μετανάστες δεν είναι τετράποδα να τα φορτώσουμε στα φορτηγά και να τα στείλουμε στην Καγκελαρία. Δεύτερον, οι πάντες ξέρουν ότι η σημερινή κυβέρνηση ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο».
Σωστός ο… παίχτης! Εδώ, σου λέει, κάνουμε «κρα» να τους προσελκύσουμε για να διαλύσουμε την Ελλάδα και να ικανοποιήσουμε τους παγκόσμιους εξουσιαστές –μέχρι και διαμερίσματα, ξενοδοχεία και πανσιόν θα νοικιάζουμε για να τους στεγάσουμε- και θα τους στείλει ο ψεκασμένος στο Βερολίνο; Πάει; Δεν πάει!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΚΟΤΖΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ: ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

τσιπρασ μακεδονια
Λίγες ημέρες μετά τις εγκωμιαστικές δηλώσεις του προέδρου των Σκοπίων για τον Τσίπρα, ήρθε η συνάντηση του Κοτζιά με τον σκοπιανό ομόλογό του, στο περιθώριο της άτυπης διάσκεψης των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε. στην Ρίγα.
Όπως «διέρρευσε» στα ΜΜΕ η πλευρά Κοτζιά, τόνισε στον σκοπιανό υπουργό πως το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι το όνομα του σκοπιανού κρατιδίου, αλλά ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών, που εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως.
Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Πως η συγκυβέρνηση των ΤσιπροKαμμένων είναι πρόθυμη να χαρίσει στους Σκοπιανούς το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, αρκεί να κάνουν κάποια επίσημη δήλωση ότι δεν διεκδικούν ελληνικά εδάφη! Η οποία βεβαίως, θα είναι στάχτη στα μάτια των Ελλήνων, για να καταπιούν την προδοσία!
Αν έτσι νομίζουν οι Τσιπροκαμμένοι, είναι πολύ γελασμένοι! Γιατί για κακή τους τύχη, υπάρχει η Χρυσή Αυγή, που με κάθε τρόπο, δε θα επιτρέψει το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας!