Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

ΜΑΣ ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ:

 405.000 ΕΛΛΗΝΕΣ

 ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ!


metanasteuoun_oi_ellhnes
Με αφορμή το δημοψήφισμα της Κυριακής, η βρετανική εφημερίδα Guardian μας πληροφορεί ότι περίπου μισό εκατομμύριο Έλληνες δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν την Κυριακή. Και αυτό διότι βρίσκονται εκτός Ελλάδας και βάση του νόμου στην χώρα, πρέπει να επιστρέψουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Όπως τονίζει εν συνεχεία σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat (τα οποία δεν έχουν δημοσιευθεί από κανένα ΜΜΕ, για προφανείς λόγους…), μετά την οικονομική κρίση, έχουν φύγει εκτός χώρας περισσότεροι από 405.000 Έλληνες!!! Και είναι σίγουρο, πως όσο συνεχίζεται αυτή η άσχημη κατάσταση, συνεχώς θα φεύγουν κι άλλοι…
(ΥΓ): Και βέβαια, δεν στενοχωριούνται οι κάθε λογής κυβερνώντες –Σαμαροβενιζέλοι και Τσιπροκαμμένοι- γιατί είναι σε εξέλιξη μια νεοταξίτικη διαδικασία… αντικατάστασης των Ελλήνων που φεύγουν στα ξένα, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης. Με λαθρομετανάστες!

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: 

Υπερήφανοι που κάναμε φυλακή 

επειδή αντιστεκόμαστε!

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 - 17:12      62
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε κατά την έξοδο του από τις φυλακές Κορυδαλλού, ύστερα από την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου:
"Στην χώρα αυτή όπως ξέρετε φυλακίστηκαν όλοι οι πρωτοπόροι της εθνικής ανεξαρτησίας, ο Κολοκοτρώνης, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, οπότε ακόμα κι εμείς που είμαστε ένα τίποτα μπροστά σε αυτούς τους γίγαντες, μπορούμε να είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που κάναμε φυλακή, επειδή αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα.
Σήμερα που η Πατρίδα απειλείται και πάλι από την ξένη κατοχή των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών είναι η ώρα της μεγάλης πολιτικής αντεπίθεσης του εθνικού πατριωτικού κινήματος της Χρυσής Αυγής.
Λέμε ΟΧΙ σταθερά και δεν κάνουμε κωλοτούμπα, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-kasidiarhs-uperhfanoi-pou-kaname-fulakh-epeidh-antistekomaste#ixzz3eeQQHNTK