Σελίδες

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

                Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
                    ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επειδη το δημοσιογραφικο κατεστημενο
αποσιωπα τις θεσεις
 του Συριζα στα Εθνικα θεματα,
θα αναφερω εν συντομια τις αποριες και υποψιες μου
σε αυτα τα θεματα :

1) ΚΥΠΡΙΑΚΟ
    Ο Συριζα υπερ του σχεδιου Αναν.Ο Συριζα στηριζει τα δικαιωματα των Τουρκοκυπριων, αλλα παραλληλα  η στηριξη του σχεδιου Αναν αφαιρει τα δικαιωματα των Ελληνοκυπριων και διελυε την Κυπριακη Δημοκρατια.Ο Συριζα ηταν  μαζι με το Πασοκ του Γ.Παπανδρεου , τα ΜΟΝΑ κομματα που ταχθηκαν υπερ του Αμερικανικου σχεδιου Αναν.Μαζι τους και η Ντορα Μπακογιαννη, η τοτε υπουργος εξωτερικων.

2)ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
   Ο Συριζα ειναι υπερ της συνθετης ονομασιας των Σκοπιων με το ονομα Μακεδονια.Βεβαια ΟΛΕΣ οι συνιστωσες του αναφερουν τα Σκοπια σκετα Μακεδονια.Και ενω στηριζουν τις αποψεις του ακραιου προεδρου των Σκοπιων Γκρουεφσκι, απο την αλλη κατηγορουν τους Ελληνες που διεκδικουν το αυτονοητο δικαιωμα τους ως....εθνικιστες.Αλλα με το να παραχωρεις το ονομα Μακεδονια, συγχρονως παραχωρεις και εμπραγματο δικαιωμα και αλλητρωτικες τασεις στους Σκοπιανους.

3)ΘΡΑΚΗ
  Στην Θρακη η πολιτικη Συριζα ουσιαστικα καταργει την συνθηκη της Λωζανης ,γιατι αναγνωριζει τουρκικη μειονοτητα ,
και οχι μουσουλμανικη , οπως οριζει η διεθνης συνθηκη.
Και ενω εμφανιζονται υπερασπιστες των ανθρωπινων δικαιωματων των μουσουλμανων της Θρακης, δεν εχουν την ιδια ευαισθησια υπερ των ανθρωπινων δικαιωματων των Χριστιανων στην Τουρκια.
Επισης το κυριοτερο στην Θρακη συνεργαζονται με το Τουρκικο Προξενειο Κομοτινης και τα ακραια φασιστικα στοιχεια αυτου, που ονειρευονται αποσχιση της Θρακης απο την Ελλαδα και ενωση αυτης με την Τουρκια. 
Για να τους πριμοδοτησει το τουρκικο προξενειο με βουλευτικες εδρες τι παραχωρησεις εχει υποσχεθει ο Συριζα , οταν γινει ποτε κυβερνηση???
Επισης ο Συριζα ηταν το ΜΟΝΟ κομμα της βουλης που ψηφισε στα ισα ΟΧΙ στην βουλη για τον αγωγο Μπουργκας-Αλεξανδρουπολης , για λογους "προστασιας του περιβαλλοντος",
οπως απαιτουσαν οι ΗΠΑ.

4)Β.ΗΠΕΙΡΟΣ
   Ποια η θεση του Συριζα για την Β.Ηπειρο?
   Ποια Β.Ηπειρος? Δεν υπαρχει καμμια Β.Ηπειρος , παρα Νοτια
   Αλβανια.Και ας ειχε η Β.Ηπειρος αυτονομια με την συνθηκη της Φλωρεντιας και του πρωτοκολου της Κερκυρας απο το 1914 .
Που μετα το 1944 την κατηργησε στην πραξη το σταλινικο καθεστως του Ενβερ Χοτζα, του φιλου και συναγωνιστη του Μανωλη Γλεζου.
ΠΟΤΕ  ο Συριζα δεν διαμαρτυρηθηκε για την καταπατηση των δικαιωματων των Ελληνων κατοικων της Β.Ηπειρου.

5)ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
   ΠΟΤΕ ο Συριζα δεν αναγνωρισε την γενοκτονια του ποντιακου ελληνισμου, και ΠΟΤΕ δεν παραβρεθηκε στις συγκεντρωσεις μνημης της γενοκτονιας καθε χρονο 19 Μαιου.
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ.

6) ΑΙΓΑΙΟ
    Διαλογος , "οχι κοκκινες γραμμες" ,"ειρηνη πασει θυσια" και
   "ελληνοτουρκικη φιλια" πανω απ ολα.Και χωρις να κανουν καμμια υποχωρηση οι Τουρκοι απο τις επεκτατικες τους βλεψεις,
και απο την κατοχη του 40% της Κυπρου.
Υπαρχει θεση του Συριζα για την οριοθετηση -ανακηρυξη της Ελληνικη ΑΟΖ?????
Αχνα δεν βγαζουν για την ΑΟΖ , τα πετρελαια, το φυσικο αεριο.


                                                                 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α...
                                                                 Οικονομολογος





Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ Η ΑΘΗΝΑ
3/4/2013

Στη δημοπράτηση της κατασκευής του τζαμιού στο Βοτανικό προχωρά η κυβέρνηση, δημοσιεύοντας σήμερα την προκήρυξη στο «Διαύγεια». Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις των Τούρκων, όταν αυτοί εκβιάζουν και εμπαίζουν την ελληνική πλευρά με την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και εγείρουν θέμα απόσυρσης της νομοθετικής διάταξης για το διορισμό των ιμάμηδων στη Δυτική Θράκη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» σήμερα επρόκειτο να δημοσιευτεί στο «Διαύγεια» η προκήρυξη της κατασκευής του τζαμιού στο χώρο του Πολεμικού Ναυτικού (έχει διαψευστεί πώς θα είναι και με χρήματα του) στην περιοχή του Βοτανικού. Το κόστος θα ανέλθει στο ένα εκατομμύριο ευρώ και θα είναι χωρητικότητας 350 ατόμων. Η κατασκευή του προκαλεί σημαντικές αντιδράσεις τόσο από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ήδη ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις κατά την ανέγερσης του τζαμιού, όπως και από ορισμένους ιερείς της Εκκλησίας, όπως ο μητροπολίτης Πειραιώς που έχει προσφύγει νομικά κατά της κατασκευής.
Βέβαια μην ξεχνάμε ότι προς βοήθεια των τουρκικών και ισλαμικών απαιτήσεων προστρέχουν τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία φροντίζουν να διαπομπεύουν και οποιονδήποτε τολμήσει να εκφράσει αντίθετη άποψη όπως τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Αναφέρει το βρετανικό δίκτυο στα τέλη Δεκεμβρίου ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της ΕΕ χωρίς τζαμί, (λες και αποτελεί εντολή της κομισιόν να κτιστεί τζαμί), ενώ κάθε Παρασκευή οι μουσουλμάνοι «στριμώχνονται» σε υπόγεια για να προσευχηθούν.
Όμως υπάρχει αντίσταση από διάφορες πλευρές, όπως από ορισμένους ιερείς της ελληνικής εκκλησίας. Παράδειγμα ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. «Η Ελλάδα υπέστη πέντε αιώνες ισλαμικής τυραννίας υπό τον τουρκικό ζυγό και η ανέγερση τζαμιού θα προσβάλει τους μάρτυρες που μας ελευθέρωσαν», είπε τότε στο BBC. Πρόσθεσε ότι «οι περισσότεροι μουσουλμάνοι έχουν έρθει εδώ παράνομα για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη». Ο ανταποκριτής του βρετανικού καναλιού του αντέταξε ότι η θέση αυτή φαντάζει ισλαμοφοβική και εκτός πραγματικότητας σε μια πολυπολιτισμική Ευρώπη αλλά η απάντηση του Σεραφείμ «έκανε εμφανείς και άλλες προκαταλήψεις». «Δεν είμαστε πολυπολιτισμική χώρα», απάντησε ο Σεραφείμ. «Είμαστε ένα ελληνικό έθνος και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν εφεύρημα της "νέας τάξης" του σιωνισμού. Προσπαθούν να διαφθείρουν τον χαρακτήρα μας».
Με το έτσι θέλω προσπαθούν να αλλιώσουν την ομοιογένεια της χώρας μας. Ισλαμοφοβική θέση, λες και ο φόβος είναι ποινικό αδίκημα και εκτός πραγματικότητας, έτσι δηλαδή όπως θέλουν αυτοί την πραγματικότητα. Μια Ελλάδα έρμαιο, εκφυλλισμένη, οικονομικά θρησκευτικά και πολιτική υποταγμένη στην παγκοσμιοποίηση. Παλιά κρατιόντουσαν προσχήματα, τώρα πια οι "μάσκες" έπεσαν. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προχωράει απροκάλυπτα στην υλοποίηση των σχεδιασμών της, χωρίς να υπολογίζει τη γνώμη κανενός. Στη δημιουργία άμορφων και αδύναμων κοινωνικών μαζών, χωρίς κανένα αυτοπροσδιορισμό. Ο αυτοπροσδιορισμός φέρνει υπερηφάνεια και η υπερηφάνεια φέρνει αντίσταση. Αυτή την φορά δεν θα κάνουν λάθος, πρώτα θα μας κερδίσουν στο μυαλό, τα υπόλοιπα έπονται.
defencenet.gr

 Μικρασιατικὴ Καταστροφή

 και ο ρολος του ΚΚΕ

 
i
6 Votes
Quantcast

1] Ἀνακοίνωσις στὸ περιοδικό «Νέος Κόσμος», (Ἐπίσημον ὄργανον τοῦ ΚΚΕ), Σεπτέμβριος 1951, 
“Αρπαχτικός πόλεμος” η απελευθέρωση της Ιωνίας
 «Το κόμμα μας εκτέλεσε το Διεθνιστικό χρέος του καταγγέλοντας τον τυχοδιωκτικό χαρακτήρα αυτού του πολέμου. Γιατί ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1919-1922 ήταν από την πλευρά της Ελλάδος, ένας ΑΔΙΚΟΣ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ και ΑΡΠΑΧΤΙΚΟΣ πόλεμος».

2]  Ῥιζοσπάστης 12 Ἰουλίου 1935
“Επιδιώξαμε” την “ήττα στην Μικρά Ασία”
«Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε».

Ἀνακύπτει φυσικὰ ἕνα ἐρώτημα: Ἠθικόν νὰ μὴ θέλουν κανέναν λαό ὑπόδουλο!!! Γιὰ τὸν Ἑλληνικὸ λαὸ ὅμως γιατὶ ἐξαιροῦν τὰ «θέλω τους»; Οἱ Ἕλληνες τῆς Μικρᾶς Ἀσίας τί ἦταν; Δὲν ἦταν ὓπόδουλοι; Μήπως ἔχουν ἐπιλεκτικότατη ἠθική;
Αὐτές, γιὰ ὅσους ἔχουν ἀκόμη ἀμφιβολίες, εἶναι οἱ ἐπίσημες θέσεις τοῦ ΚΚΕ γιὰ τὴν Μικρασιατικὴ καταστροφή! Οὔτε ἴχνος μεταμελείας! Οὔτε ἴχνος συνειδητοποίησεως στὴν συμμετοχὴ τῆς καταστροφῆς! Οὔτε ἴχνος φιλοτίμου! Τοὐλάχιστον μίαν συγγνώμη ἀπὸ τὸ πρωϊ ἔως τὸ βράδυ θὰ ἔπρεπε νὰ λένε στοὺς πρόσφυγὲς καὶ στὰ παιδιά τους ! Τοὐλάχιστον! Κι αὐτοὶ βγαίνουν κι ἀπὸ ἐπάνω. Λὲς καὶ τοὺς χρωστούσαμε.
Τέλος, ξεκαθαρίζω γιὰ νὰ μὴν παρεξηγοῦμε.
Θεωρῶ ΟΛΑ τὰ κόμματα πουλημένα καὶ ξενοκίνητα! Ὄχι σήμερα! Ἀπὸ ἀρχῆς ἱδρύσεώς τους! ΟΛΑ!!! 
Φιλονόη.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ-ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Σήμερα συμπληρώνονται 58  ολόκληρα χρόνια από την έναρξη αυτού του ηρωικού και γεμάτου αυταπάρνηση ενόπλου αγώνα των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α εναντίον των Άγγλων κατακτητών και φυσικά ούτε μία αναφορά στα ΜΜΕ της διαφθοράς και της ρεμούλας.
Ξεχασμένο αίμα, ξεχασμένα δάκρυα, ξεχασμένοι αγώνες, ξεχασμένα όνειρα για ένωση. Και πως άλλωστε μπορεί να μην είναι έτσι, αφού  εσκεμμένα κάποιοι προσπαθούν μεθοδευμένα εδώ και τόσα χρόνια να κάνουν το λαό μας να ξεχάσει! Να ξεχάσει το ποιος είναι και από πού προέρχεται. Αυτοί οι «κάποιοι»  γνωρίζουν πολύ καλά ότι το παρόν και το μέλλον αποτελεί την συνέχεια μιας εξέλιξης που αρχίζει από το ΠΑΡΕΛΘΟΝ και ότι τα βιώματα του παρελθόντος αποτελούν  την πολύτιμη πείρα και κληρονομιά που εξασφαλίζει την ιστορική συνέχεια ενός έθνους. Από αυτή την Ιστορική συνέχεια λοιπόν, προσπαθούν να ανακόψουν με κάθε μέσο που έχουν στα χέρια τους τον Λαό μας και να πετύχουν την πλήρη αποδόμηση της εθνικής του ταυτότητας. Τον πλήττουν καθημερινώς ηθικά, πολιτιστικά ακόμα και βιολογικά.
Μετά το μεγάλο δημοψήφισμα του 1950 στην μεγαλόνησο, όπου το 95,7% των Κυπρίων ψήφισαν την Ένωση με την Ελλάδα, η Αγγλία κράτησε αρνητική στάση και λογικό διότι για την ίδια η Κύπρος είχε μεγάλη γεωπολιτική  και στρατηγική αξία στην περιοχή. Το αίσθημα των Ελληνοκύπριων για ένοπλο αγώνα πλέον σιγά σιγά ωρίμαζε και θέριευε μέσα στις ψυχές τους, ειδικά μετά την άρνηση του ΟΗΕ στην αίτηση της Ελλάδος το 1954 για αυτοδιάθεση της Κύπρου.
Με την βοήθειαν του Θεού, με πίστιν εις τον τίμιον αγώνα μας, με τη συμπαράσταση ολοκλήρου του Ελληνισμού και με την βοήθειαν των Κυπρίων, αναλαμβάνομεν, τον Αγώνα δια την αποτίναξιν του Αγγλικού ζυγού, με σύνθημα εκείνο το οποίο μας κατέλιπον οι πρόγονοί μας ως ιεράν παρακαταθήκη: "Ή ταν ή επί τας". Έλληνες, όπου και αν ευρίσκεσθε, ακούσατε την φωνή μας: εμπρός όλοι μαζί για τη λευτεριά της Κύπρου μας.
Έτσι με αυτά τα λόγια ο αρχηγός της Ε.Ο.Κ.Α στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής, στη προκήρυξη του  την 1η Απριλίου του 1955  έδωσε το έναυσμα του επικού αυτού αγώνα. Όπως πάντα έτσι και τότε λίγοι τρελοί, ρομαντικοί νέοι ξεκίνησαν των αγώνα αψηφώντας το θάνατο και τα βασανιστήρια του κατακτητή, ξεφτίλισαν μια αυτοκρατορία και στο τέλος την νίκησαν.  Ένας τέτοιος αγώνας και μάλιστα ένοπλος απέναντι σε μια Αυτοκρατορία όπως η Αγγλία δεν θα μπορούσε τότε να χαρακτηριστεί ως τίποτα άλλο παρά τρελά. Η αυταπάρνηση και η απελπισμένη πίστη στα Ιδανικά και τις Αξίες  της Πατρίδας όμως, ήταν η κινητήρια δύναμη των αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Με δολιοφθορές, ενέδρες, φόνους άγγλων αξιωματικών και με πολεμική τακτική το αντάρτικο το όποιο μάλιστα έχει χαρακτηριστεί  από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών, κατάφεραν να ξεφτιλίσουν την Αγγλία και να συνθλίψουν το γόητρο της παγκοσμίως.
Σήμερα η λέξη που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να χαρακτηρίσουμε όλους αυτούς τους αγωνιστές, είναι η λέξη Ηρωισμός. Και αυτό γιατί ο ηρωισμός δεν είναι να νικά κανείς όντας υπέρτερος σε υλική δύναμη από τον αντίπαλο. Άλλα αληθινός ηρωισμός είναι να τα βάζεις με τον πιο δυνατό, να ξέρεις πως θα νικηθείς και όμως να πολεμάς και να πεθαίνεις για τις Ιδέες σου! Η 1 Απριλίου για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές  και ειδικά τους νέους δεν είναι απλά μια επέτειος που δεν πρέπει να λησμονούμε, άλλα αποτελεί τρανό παράδειγμα και ταυτόχρονα απόδειξη ότι όλα σε αυτό τον κόσμο κερδίζονται με το ΣΠΑΘΙ.
 ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ
Βλαχοσωτήρος Χρήστος

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Η λαθρομεταναστευση στην ελλαδα ξεκινησε αρχες της δεκαετιας του 1990 επι υπουργιας εξωτερικων Αντωνη Σαμαρα (1990-1992)της κυβερνησης Μητσοτακη της ΝΔ. Ηταν τοτε που κατερευσε ο κομμουνιστικος συνασπισμος της ανατολικης ευρωπης και της γειτονικης Αλβανιας.Με αφυλακτα τα ελληνικα συνορα συνερεαν κατά χιλιαδες πεινασμενοι λαθρομεταναστες από τους σοσιαλιστικους "παραδεισους" των σταλινικων καθεστωτων.
Η ελληνικη αρχουσα ταξη και το καπιταλιστικο συστημα παραγωγης το ανεχθηκε,το συντηρησε και το προστατευσε γιατι βρηκε φτηνο και ανασφαλιστο εργατικο δυναμικο. Ο υπουργος της ΝΔ Μαγγινας ειχε στην επαυλη του ανασφαλιστους λαθραιους Ινδους……Ο υπουργος δημοσιας ταξης Προκοπης Παυλοπουλος (ο υπουργος που αφησε να καει η Αθηνα τον Δεκεμβριο του 2008 από τους κουκουλοφορους,  που υπερασπιζοταν ο Συριζα στα δικαστηρια και στα τηλεπαραθυρα) απευθυνομενος  σε λαθρομεταναστες σε συγκεντρωση κλειστου χωρου τους ευχαριστησε που "προτιμησαν την Eλλαδα".
Παραδοξως τα κομματα της ελληνικης αριστερας αποδεχθηκαν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ λαθρομεταναστευση εν αντιθεσει με τον ιδεολογικο καθοδηγητη του παγκοσμιου κομμουνιστικου κινηματος Καρολο Μαρξ……ο Μαρξ στις 4/5/1866 στο περιοδικο Marxism Today αναφερομενος στο θεμα αυτό , λογω του ότι οι Αγγλοι βιομηχανοι εφερναν αλλοδαπους εργατες με τα καραβια , για φτηνο εργατικο δυναμικο εγραφε:
 "σκοπος της εισαγωγης ξενων εργατων είναι η διατηρηση της δουλειας και η ακυρωση ολων των διεκδικησεων των ντοπιων εργατων για μισθους και συνθηκες εργασιας .Ο μεταναστης ανταγωνιζεται τον ντοπιο εργατη και σιγα σιγα αναγαγει το μεροκαματο στο δικο του επιπεδο.Η μεταναστευση διαιρει την εργατικη ταξη της χωρας υποδοχης σε τοσα εχθρικα στρατοπαιδα οσες και οι εθνοφυλετικες ομαδες, διοτι η κάθε μια καταλαβαινει μονο τον εαυτο της.Ετσι αναστελλεται η εργατικη επανασταση και διαιωνιζεται η καπιταλιστικη κυριαρχια.Η λαθρομεταναστευση χρησιμοποιειται αφ ενός ως απεργοσπαστικος μηχανισμος και αφ ετερου με τον εργατικο υπερπληθυσμο-πλεονασμα που δημιουργει ριχνει το επιπεδο ζωης σε κατασταση δουλοπαροικου".
Αυτό ειχε αποτελεσμα η Α Διεθνης Ενωση Εργατων υποχρεωνε τα συνδικατα να διωχνουν τους ξενους εργατες πισω στις χωρες τους,με το πρωτο καραβι……..
Η σημερινη μεταλλαγμενη ελληνικη αριστερα στο συνολο της εχει αποδεχθει την φιλοσοφια του Αυστριακου Καρλ Ποπερ (1902-1994) εβραικης καταγωγης ,
περι "ανοιχτης κοινωνιας" (open society).
Αυτην την πολιτικη της πολτοποιησης των εθνων , την προωθει ο Αμερικανος χρημματιστης (προστατης των Σκοπιανων κατά της ελλαδας)
Τζωρτζ Σορος ,
 Ουγγροεβραικης καταγωγης , προεδρος του ιστιτουτου
 "ανοιχτης κοινωνιας".
Και χρηματοδοτει κομματα
 και ΜΚΟ και ΜΜΕ για την επιδιωξη του σκοπου του.
Η  Ελληνικη αριστερα εγινε κοσμοπολιτικη αποδεχομενη αυτην την πολιτικη και παιζει υποπτα παιγνιδια σε βαρος του ελληνικου πληθυσμου.
Το προβλημα της λαθρομεταναστευσης εγινε οξυτερο από τις αρχες της δεκαετιας του 2000, επι κυβερνησης Σημιτη , όταν επετρεπαν να εισελθουν παρανομως Ασιατες Ισλαμιστες για να δουλεψουν στα Ολυμπιακα εργα της μιζας και της αρπαχτης των στελεχων του ΠΑΣΟΚ….
Το αποκoρυφωμα ανθελληνισμου του πολιτικου κατεστημενου ,του σαπιου συστηματος που κατεστρεψε την ελλαδα και τους ελληνες ,ηταν ότι ψηφιστηκε ο νομος περι "ιθαγενειας" από την κυβερνηση ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρεου του υπουργου Ραγκουση
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΣ..
Αυτοι που κυβερνησανε από το 1974 μεχρι σημερα δεν τους ενοχλει αν στην ελλαδα κατοικουν 10,000,000 ελληνες η 10,000,000 Αλβανοπακιστανοι.
Αλλαξανε τον ελληνικο κωδικα ιθαγενειας (που βασιζοταν στο δικαιο του αιματος) , ώστε η ιθαγενεια να διδεται σε ολους οσους γεννιουνται στην ελλαδα(δικαιον εδαφους)….
Δηλαδη με αυτην την "μεταρρυθμιση" του κωδικα ιθαγενειας ο ελληνας του εξωτερικου να πολιτογραφειται στην ελλαδα δυσκολοτερα από έναν αφρικανο που γεννηθηκε εδώ , γονο λαθρομεταναστων. Ομως τι να περιμενει ο γονος ελληνων σε μια Ελλαδα της οποιας το κοινοβουλιο καταψηφισε ηδη το δικαιωμα ψηφου των ομογενων, ενώ προτιθεται να υπερψηφισει το αντιστοιχο δικαιωμα των αλλογενων?????
Η εισαγωγη μεγαλου αριθμου αλλοδαπων στο ελληνικο δημοσιο σχολειο εγινε εξ αρχης με τον σκοπο να παραμεινουν στην ελλαδα, μαζι με τους γονεις τους, εως οτου ενηλικιωθουν για να ελληνοποιηθουν.Τους ενδιαφερει να αποκτησουν την ελληνικη ιθαγενεια για να εχουν δικαιωματα και όχι ότι θα εχουν ελληνικη συνειδηση.
Σε πολλα σχολεια τα ελληνοπουλα είναι μειοψηφια.Χωρις ελληνες δεν μπορει να υπαρξει ελληνικη παιδεια.
Την ελληνοποιηση των αλλοδαπων την ηθελε και θελει η αριστερα για να αλλοιωθει η συνθεση του εκλογικου σωματος και να υφαρπαξει τις ψηφους τους.Αλλα θα μετατρεψει την χωρα σε κρατος μειονοτητων με προοπτικη διασπασης, γιατι θα διασπασει την κοινωνικη συνοχη και μπορει να επιφερει μεγαλες συγκρουσεις. Επισης προσκαλει νεα κυμματα μεταναστων στην ελλαδα……Ηδη ο Τσιπρας ,προεδρος  του Συριζα ζητησε να ερθουν και οι συγγενεις τους από την Ασια.
Ο προεδρος της Τουρκιας Τουργκουτ Οζαλ (1927-1993) λιγο πριν πεθανει ,αναφερομενος για την ελλαδα ειπε :
 " την ελλαδα δεν θα την κατακτησουμε με πολεμο , παρα θα στειλουμε απεναντι μερικα εκατομυρια μουσουλμανους".
Και το σχεδιο ετεθη σε εφαρμογη , καθοσον από τα παραλια της Τουρκιας ερχονται δεκαδες χιλαδες κάθε χρονο εδώ και 15 χρονια.
Οι λαθρομεταναστες που εισηλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χωρα είναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια χαμηλου μορφωτικου επιπεδου, φανατικοι ισλαμιστες,πολλοι από αυτους εφυγαν από τις χωρες τους γιατι ηταν κηνηγημενοι για εγκληματα.
Αποτελεσμα της παραμονης τους στην ελλαδα ηταν η εγκληματικοτητα που αυξηθηκε από αυτους,μεσω βιασμων,ληστειων.πορνειας,εμποριου ναρκωτικων.Πολλοι από αυτους εφεραν και αρρωστειες που δεν υπηρχαν στην ελλαδα……
Ασχολουνται πολλοι από αυτους με το παραεμποριο και με λαθρεμποριο……Κανουν καταληψεις εγκαταλελειμενων  σπιτιων αλλα και κατοικιων στα οποια δεν πληρωνουν ενοικιο στον ιδιοκτητη με περισσιο θρασος…..
Από τοτε που ηρθαν στην ελλαδα και η πλειοψηφια τους εργαζονται ανασφαλιστοι προς συμφερον των εργοδοτων , και με την ανοχη του ΙΚΑ και των αρχων, αρχισαν να βουλιαζουν τα ασφαλιστικα ταμεια καθοσον αυξηθηκε δραματικα η εισφοροδιαφυγη.Επισης αυξηθηκαν οι δαπανες του ελληνικου κρατους ενεκα της αυξησης των παραμενοντων λαθρομεταναστων σε παιδεια-ιατρικη περιθαλψη-αστυνομικη προστασια κλπ κλπ.Επισης εγινε μεγαλη εκροη χρηματος στις χωρες αποστολης των με συνεπεια αυτή η αιμοραγια χρηματος να στεγνωσει την ελληνικη αγορα.Η νοτια Αλβανια και τα τουριστικα παραλια της χτιστηκαν με τα ευρω της ελλαδας,με συνεπεια να χασουμε και τους Ιταλους τουριστες που επισκεπτονταν την Κερκυρα.

Επι πλεον η ελλαδα εγκλωβιστηκε και με την συνθηκη «Δουβλινο 2» την οποια αποδεχθηκε και ψηφισε  στην ελληνικη βουλη……Από Καραμανλη Σαμαρα,  Καμμενο , Βενιζελο και ολη την εθνομηδενιστικη αριστερα.
 .Η εφαρμογη της συνθηκης αυτής προβλεπει την επιστροφη των παρανομων μεταναστων , από τα ευρωπαικα κρατη ,στην χωρα εισοδου τους δηλαδη στην ελλαδα που τους υποδεχεται σαν πρωτη χωρα εισοδου στην ευρωπη.
Από τα κομματα της βουλης το ΜΟΝΟ που είναι κατά της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ λαθρομεταναστευσης είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Και δεχεται επιθεσεις απο τα Ελληνικα ΜΜΕ της διαπλοκης και απο ντοπιους επαγγελματιες "αντιρατσιστες".Επισης ΟΛΕΣ οι διεθνεις ευρωπαικες και αμερικανικες "αντιρατσιστικες" οργανωσεις ,οι οποιες κατα διαβολικη συμπτωση εκπροσωπουνται απο ανθρωπους εβραικης καταγωγης,ενοχλουμενες απο την απηχηση της πολιτικης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πιεζουν την ελληνικη μνημονιακη κυβερνηση να λαβει μετρα περισσοτερο "αντιρατσιστικα".
Εγω θα προτεινα σε αυτους τους κυριους των "αντιρατσιστικων" οργανωσεων από ευρωπη και ΗΠΑ , να μας προτεινουν να ψηφισουμε και εφαρμωσουμε τον νομο που ψηφισε πριν λιγες μερες το Ισραηλινο κοινοβουλιο για την λαθρομεταναστευση:
"Η παρανομη μεταναστευση δεν είναι ένα κοινωνικο-οικονομικο προβλημα,αλλα ένα στρατηγικο προβλημα, καθως σχετιζεται με την ασφαλεια του κρατους", δηλωσε ο υπουργος Εσωτερικων του Ισραηλ Eli Yishai, με πρωτοβουλια του οποιου ψηφιστηκε ο νομος.
Βασει του νομου αυτου , που εχει ηδη τεθει σε ισχυ, οι λαθρομεταναστες θα φυλακιζονται ως τρια (3) χρονια, και εκεινοι που τους συνδραμουν η τους παρεχουν στεγη μπορει να φυλακιστουν εως και 15 χρονια.Ενω για τους νομιμουςμεταναστες θα ισχυει διαφορετικο νομικο πλαισιο και θα τιμωρουνται με μεγαλη αυστηροτητα, ακομα και για μικροπαραβασεις.

Aυτην την Ελλαδα πρεπει να την προστατευσουμε , γιατι δεν ανηκει μονο σε μας. 

 "Χρωστατε και σε οσους ηρθαν
περασαν,θα ρθουνε,θα περασουν.
Κριτες θα μας δικασουν
Οι αγεννητοι , οι νεκροι ."
     ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

                                                          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  Α..........
                                                          Οικονομολογος