Σελίδες

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Η λαθρομεταναστευση στην ελλαδα ξεκινησε αρχες της δεκαετιας του 1990 επι υπουργιας εξωτερικων Αντωνη Σαμαρα (1990-1992)της κυβερνησης Μητσοτακη της ΝΔ. Ηταν τοτε που κατερευσε ο κομμουνιστικος συνασπισμος της ανατολικης ευρωπης και της γειτονικης Αλβανιας.Με αφυλακτα τα ελληνικα συνορα συνερεαν κατά χιλιαδες πεινασμενοι λαθρομεταναστες από τους σοσιαλιστικους "παραδεισους" των σταλινικων καθεστωτων.
Η ελληνικη αρχουσα ταξη και το καπιταλιστικο συστημα παραγωγης το ανεχθηκε,το συντηρησε και το προστατευσε γιατι βρηκε φτηνο και ανασφαλιστο εργατικο δυναμικο. Ο υπουργος της ΝΔ Μαγγινας ειχε στην επαυλη του ανασφαλιστους λαθραιους Ινδους……Ο υπουργος δημοσιας ταξης Προκοπης Παυλοπουλος (ο υπουργος που αφησε να καει η Αθηνα τον Δεκεμβριο του 2008 από τους κουκουλοφορους,  που υπερασπιζοταν ο Συριζα στα δικαστηρια και στα τηλεπαραθυρα) απευθυνομενος  σε λαθρομεταναστες σε συγκεντρωση κλειστου χωρου τους ευχαριστησε που "προτιμησαν την Eλλαδα".
Παραδοξως τα κομματα της ελληνικης αριστερας αποδεχθηκαν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ λαθρομεταναστευση εν αντιθεσει με τον ιδεολογικο καθοδηγητη του παγκοσμιου κομμουνιστικου κινηματος Καρολο Μαρξ……ο Μαρξ στις 4/5/1866 στο περιοδικο Marxism Today αναφερομενος στο θεμα αυτό , λογω του ότι οι Αγγλοι βιομηχανοι εφερναν αλλοδαπους εργατες με τα καραβια , για φτηνο εργατικο δυναμικο εγραφε:
 "σκοπος της εισαγωγης ξενων εργατων είναι η διατηρηση της δουλειας και η ακυρωση ολων των διεκδικησεων των ντοπιων εργατων για μισθους και συνθηκες εργασιας .Ο μεταναστης ανταγωνιζεται τον ντοπιο εργατη και σιγα σιγα αναγαγει το μεροκαματο στο δικο του επιπεδο.Η μεταναστευση διαιρει την εργατικη ταξη της χωρας υποδοχης σε τοσα εχθρικα στρατοπαιδα οσες και οι εθνοφυλετικες ομαδες, διοτι η κάθε μια καταλαβαινει μονο τον εαυτο της.Ετσι αναστελλεται η εργατικη επανασταση και διαιωνιζεται η καπιταλιστικη κυριαρχια.Η λαθρομεταναστευση χρησιμοποιειται αφ ενός ως απεργοσπαστικος μηχανισμος και αφ ετερου με τον εργατικο υπερπληθυσμο-πλεονασμα που δημιουργει ριχνει το επιπεδο ζωης σε κατασταση δουλοπαροικου".
Αυτό ειχε αποτελεσμα η Α Διεθνης Ενωση Εργατων υποχρεωνε τα συνδικατα να διωχνουν τους ξενους εργατες πισω στις χωρες τους,με το πρωτο καραβι……..
Η σημερινη μεταλλαγμενη ελληνικη αριστερα στο συνολο της εχει αποδεχθει την φιλοσοφια του Αυστριακου Καρλ Ποπερ (1902-1994) εβραικης καταγωγης ,
περι "ανοιχτης κοινωνιας" (open society).
Αυτην την πολιτικη της πολτοποιησης των εθνων , την προωθει ο Αμερικανος χρημματιστης (προστατης των Σκοπιανων κατά της ελλαδας)
Τζωρτζ Σορος ,
 Ουγγροεβραικης καταγωγης , προεδρος του ιστιτουτου
 "ανοιχτης κοινωνιας".
Και χρηματοδοτει κομματα
 και ΜΚΟ και ΜΜΕ για την επιδιωξη του σκοπου του.
Η  Ελληνικη αριστερα εγινε κοσμοπολιτικη αποδεχομενη αυτην την πολιτικη και παιζει υποπτα παιγνιδια σε βαρος του ελληνικου πληθυσμου.
Το προβλημα της λαθρομεταναστευσης εγινε οξυτερο από τις αρχες της δεκαετιας του 2000, επι κυβερνησης Σημιτη , όταν επετρεπαν να εισελθουν παρανομως Ασιατες Ισλαμιστες για να δουλεψουν στα Ολυμπιακα εργα της μιζας και της αρπαχτης των στελεχων του ΠΑΣΟΚ….
Το αποκoρυφωμα ανθελληνισμου του πολιτικου κατεστημενου ,του σαπιου συστηματος που κατεστρεψε την ελλαδα και τους ελληνες ,ηταν ότι ψηφιστηκε ο νομος περι "ιθαγενειας" από την κυβερνηση ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρεου του υπουργου Ραγκουση
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΣ..
Αυτοι που κυβερνησανε από το 1974 μεχρι σημερα δεν τους ενοχλει αν στην ελλαδα κατοικουν 10,000,000 ελληνες η 10,000,000 Αλβανοπακιστανοι.
Αλλαξανε τον ελληνικο κωδικα ιθαγενειας (που βασιζοταν στο δικαιο του αιματος) , ώστε η ιθαγενεια να διδεται σε ολους οσους γεννιουνται στην ελλαδα(δικαιον εδαφους)….
Δηλαδη με αυτην την "μεταρρυθμιση" του κωδικα ιθαγενειας ο ελληνας του εξωτερικου να πολιτογραφειται στην ελλαδα δυσκολοτερα από έναν αφρικανο που γεννηθηκε εδώ , γονο λαθρομεταναστων. Ομως τι να περιμενει ο γονος ελληνων σε μια Ελλαδα της οποιας το κοινοβουλιο καταψηφισε ηδη το δικαιωμα ψηφου των ομογενων, ενώ προτιθεται να υπερψηφισει το αντιστοιχο δικαιωμα των αλλογενων?????
Η εισαγωγη μεγαλου αριθμου αλλοδαπων στο ελληνικο δημοσιο σχολειο εγινε εξ αρχης με τον σκοπο να παραμεινουν στην ελλαδα, μαζι με τους γονεις τους, εως οτου ενηλικιωθουν για να ελληνοποιηθουν.Τους ενδιαφερει να αποκτησουν την ελληνικη ιθαγενεια για να εχουν δικαιωματα και όχι ότι θα εχουν ελληνικη συνειδηση.
Σε πολλα σχολεια τα ελληνοπουλα είναι μειοψηφια.Χωρις ελληνες δεν μπορει να υπαρξει ελληνικη παιδεια.
Την ελληνοποιηση των αλλοδαπων την ηθελε και θελει η αριστερα για να αλλοιωθει η συνθεση του εκλογικου σωματος και να υφαρπαξει τις ψηφους τους.Αλλα θα μετατρεψει την χωρα σε κρατος μειονοτητων με προοπτικη διασπασης, γιατι θα διασπασει την κοινωνικη συνοχη και μπορει να επιφερει μεγαλες συγκρουσεις. Επισης προσκαλει νεα κυμματα μεταναστων στην ελλαδα……Ηδη ο Τσιπρας ,προεδρος  του Συριζα ζητησε να ερθουν και οι συγγενεις τους από την Ασια.
Ο προεδρος της Τουρκιας Τουργκουτ Οζαλ (1927-1993) λιγο πριν πεθανει ,αναφερομενος για την ελλαδα ειπε :
 " την ελλαδα δεν θα την κατακτησουμε με πολεμο , παρα θα στειλουμε απεναντι μερικα εκατομυρια μουσουλμανους".
Και το σχεδιο ετεθη σε εφαρμογη , καθοσον από τα παραλια της Τουρκιας ερχονται δεκαδες χιλαδες κάθε χρονο εδώ και 15 χρονια.
Οι λαθρομεταναστες που εισηλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χωρα είναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια χαμηλου μορφωτικου επιπεδου, φανατικοι ισλαμιστες,πολλοι από αυτους εφυγαν από τις χωρες τους γιατι ηταν κηνηγημενοι για εγκληματα.
Αποτελεσμα της παραμονης τους στην ελλαδα ηταν η εγκληματικοτητα που αυξηθηκε από αυτους,μεσω βιασμων,ληστειων.πορνειας,εμποριου ναρκωτικων.Πολλοι από αυτους εφεραν και αρρωστειες που δεν υπηρχαν στην ελλαδα……
Ασχολουνται πολλοι από αυτους με το παραεμποριο και με λαθρεμποριο……Κανουν καταληψεις εγκαταλελειμενων  σπιτιων αλλα και κατοικιων στα οποια δεν πληρωνουν ενοικιο στον ιδιοκτητη με περισσιο θρασος…..
Από τοτε που ηρθαν στην ελλαδα και η πλειοψηφια τους εργαζονται ανασφαλιστοι προς συμφερον των εργοδοτων , και με την ανοχη του ΙΚΑ και των αρχων, αρχισαν να βουλιαζουν τα ασφαλιστικα ταμεια καθοσον αυξηθηκε δραματικα η εισφοροδιαφυγη.Επισης αυξηθηκαν οι δαπανες του ελληνικου κρατους ενεκα της αυξησης των παραμενοντων λαθρομεταναστων σε παιδεια-ιατρικη περιθαλψη-αστυνομικη προστασια κλπ κλπ.Επισης εγινε μεγαλη εκροη χρηματος στις χωρες αποστολης των με συνεπεια αυτή η αιμοραγια χρηματος να στεγνωσει την ελληνικη αγορα.Η νοτια Αλβανια και τα τουριστικα παραλια της χτιστηκαν με τα ευρω της ελλαδας,με συνεπεια να χασουμε και τους Ιταλους τουριστες που επισκεπτονταν την Κερκυρα.

Επι πλεον η ελλαδα εγκλωβιστηκε και με την συνθηκη «Δουβλινο 2» την οποια αποδεχθηκε και ψηφισε  στην ελληνικη βουλη……Από Καραμανλη Σαμαρα,  Καμμενο , Βενιζελο και ολη την εθνομηδενιστικη αριστερα.
 .Η εφαρμογη της συνθηκης αυτής προβλεπει την επιστροφη των παρανομων μεταναστων , από τα ευρωπαικα κρατη ,στην χωρα εισοδου τους δηλαδη στην ελλαδα που τους υποδεχεται σαν πρωτη χωρα εισοδου στην ευρωπη.
Από τα κομματα της βουλης το ΜΟΝΟ που είναι κατά της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ λαθρομεταναστευσης είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Και δεχεται επιθεσεις απο τα Ελληνικα ΜΜΕ της διαπλοκης και απο ντοπιους επαγγελματιες "αντιρατσιστες".Επισης ΟΛΕΣ οι διεθνεις ευρωπαικες και αμερικανικες "αντιρατσιστικες" οργανωσεις ,οι οποιες κατα διαβολικη συμπτωση εκπροσωπουνται απο ανθρωπους εβραικης καταγωγης,ενοχλουμενες απο την απηχηση της πολιτικης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πιεζουν την ελληνικη μνημονιακη κυβερνηση να λαβει μετρα περισσοτερο "αντιρατσιστικα".
Εγω θα προτεινα σε αυτους τους κυριους των "αντιρατσιστικων" οργανωσεων από ευρωπη και ΗΠΑ , να μας προτεινουν να ψηφισουμε και εφαρμωσουμε τον νομο που ψηφισε πριν λιγες μερες το Ισραηλινο κοινοβουλιο για την λαθρομεταναστευση:
"Η παρανομη μεταναστευση δεν είναι ένα κοινωνικο-οικονομικο προβλημα,αλλα ένα στρατηγικο προβλημα, καθως σχετιζεται με την ασφαλεια του κρατους", δηλωσε ο υπουργος Εσωτερικων του Ισραηλ Eli Yishai, με πρωτοβουλια του οποιου ψηφιστηκε ο νομος.
Βασει του νομου αυτου , που εχει ηδη τεθει σε ισχυ, οι λαθρομεταναστες θα φυλακιζονται ως τρια (3) χρονια, και εκεινοι που τους συνδραμουν η τους παρεχουν στεγη μπορει να φυλακιστουν εως και 15 χρονια.Ενω για τους νομιμουςμεταναστες θα ισχυει διαφορετικο νομικο πλαισιο και θα τιμωρουνται με μεγαλη αυστηροτητα, ακομα και για μικροπαραβασεις.

Aυτην την Ελλαδα πρεπει να την προστατευσουμε , γιατι δεν ανηκει μονο σε μας. 

 "Χρωστατε και σε οσους ηρθαν
περασαν,θα ρθουνε,θα περασουν.
Κριτες θα μας δικασουν
Οι αγεννητοι , οι νεκροι ."
     ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

                                                          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  Α..........
                                                          Οικονομολογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου