Σελίδες

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ Η ΑΘΗΝΑ
3/4/2013

Στη δημοπράτηση της κατασκευής του τζαμιού στο Βοτανικό προχωρά η κυβέρνηση, δημοσιεύοντας σήμερα την προκήρυξη στο «Διαύγεια». Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις των Τούρκων, όταν αυτοί εκβιάζουν και εμπαίζουν την ελληνική πλευρά με την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και εγείρουν θέμα απόσυρσης της νομοθετικής διάταξης για το διορισμό των ιμάμηδων στη Δυτική Θράκη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» σήμερα επρόκειτο να δημοσιευτεί στο «Διαύγεια» η προκήρυξη της κατασκευής του τζαμιού στο χώρο του Πολεμικού Ναυτικού (έχει διαψευστεί πώς θα είναι και με χρήματα του) στην περιοχή του Βοτανικού. Το κόστος θα ανέλθει στο ένα εκατομμύριο ευρώ και θα είναι χωρητικότητας 350 ατόμων. Η κατασκευή του προκαλεί σημαντικές αντιδράσεις τόσο από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ήδη ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις κατά την ανέγερσης του τζαμιού, όπως και από ορισμένους ιερείς της Εκκλησίας, όπως ο μητροπολίτης Πειραιώς που έχει προσφύγει νομικά κατά της κατασκευής.
Βέβαια μην ξεχνάμε ότι προς βοήθεια των τουρκικών και ισλαμικών απαιτήσεων προστρέχουν τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία φροντίζουν να διαπομπεύουν και οποιονδήποτε τολμήσει να εκφράσει αντίθετη άποψη όπως τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Αναφέρει το βρετανικό δίκτυο στα τέλη Δεκεμβρίου ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της ΕΕ χωρίς τζαμί, (λες και αποτελεί εντολή της κομισιόν να κτιστεί τζαμί), ενώ κάθε Παρασκευή οι μουσουλμάνοι «στριμώχνονται» σε υπόγεια για να προσευχηθούν.
Όμως υπάρχει αντίσταση από διάφορες πλευρές, όπως από ορισμένους ιερείς της ελληνικής εκκλησίας. Παράδειγμα ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. «Η Ελλάδα υπέστη πέντε αιώνες ισλαμικής τυραννίας υπό τον τουρκικό ζυγό και η ανέγερση τζαμιού θα προσβάλει τους μάρτυρες που μας ελευθέρωσαν», είπε τότε στο BBC. Πρόσθεσε ότι «οι περισσότεροι μουσουλμάνοι έχουν έρθει εδώ παράνομα για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη». Ο ανταποκριτής του βρετανικού καναλιού του αντέταξε ότι η θέση αυτή φαντάζει ισλαμοφοβική και εκτός πραγματικότητας σε μια πολυπολιτισμική Ευρώπη αλλά η απάντηση του Σεραφείμ «έκανε εμφανείς και άλλες προκαταλήψεις». «Δεν είμαστε πολυπολιτισμική χώρα», απάντησε ο Σεραφείμ. «Είμαστε ένα ελληνικό έθνος και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν εφεύρημα της "νέας τάξης" του σιωνισμού. Προσπαθούν να διαφθείρουν τον χαρακτήρα μας».
Με το έτσι θέλω προσπαθούν να αλλιώσουν την ομοιογένεια της χώρας μας. Ισλαμοφοβική θέση, λες και ο φόβος είναι ποινικό αδίκημα και εκτός πραγματικότητας, έτσι δηλαδή όπως θέλουν αυτοί την πραγματικότητα. Μια Ελλάδα έρμαιο, εκφυλλισμένη, οικονομικά θρησκευτικά και πολιτική υποταγμένη στην παγκοσμιοποίηση. Παλιά κρατιόντουσαν προσχήματα, τώρα πια οι "μάσκες" έπεσαν. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προχωράει απροκάλυπτα στην υλοποίηση των σχεδιασμών της, χωρίς να υπολογίζει τη γνώμη κανενός. Στη δημιουργία άμορφων και αδύναμων κοινωνικών μαζών, χωρίς κανένα αυτοπροσδιορισμό. Ο αυτοπροσδιορισμός φέρνει υπερηφάνεια και η υπερηφάνεια φέρνει αντίσταση. Αυτή την φορά δεν θα κάνουν λάθος, πρώτα θα μας κερδίσουν στο μυαλό, τα υπόλοιπα έπονται.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου