Σελίδες

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ! ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!

kammenos-fouskoto2525205-083914

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Στα Ίμια που ξεπούλησε και γκριζάρισε ο Σημίτης και έκτοτε καμία κυβέρνηση ασχολήθηκε, ούτε πράσινη, ούτε μπλε, πήγε ο καπετάν Πάνος Καμενος για να αποδείξει πως είναι ατρόμητος!
Από τότε δηλαδή που υπήρξε η κρίση των Ιμίων και που η Αγκυρα άρχισε να κάνει λόγο δήθεν για γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, αμφισβητώντας την κυριαρχία της Ελλάδος σε αρκετά νησιά θέτοντας ένα ακόμα θέμα στην ατζέντα των ελληνοτουρκικών διαφορών.
Από τότε, που  μας διέταξαν κι εμείς πειθαρχήσαμε ως λίγοι και μικροί να αποσυρθούν τα στρατεύματα από την περιοχή, τότε που ζητήθηκε να μην υπάρχουν «ούτε σημαίες, ούτε στρατός στα Ίμια» και βρέθηκε ο Πάγκαλος να προσβάλλει την σημαία μας χαρακτηριζοντας την ως ένα απλό πανί
Δείτε λοιπόν το τελετουργικό όπως περιγράφεται στα ΜΜΕ.
«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος, θα είναι ο πρώτος υπουργός που επισκέπτεται τη θάλασσα των Ιμίων για να ρίξει ένα στεφάνι απο ελικοπτερο ,στην θαλασσα , κοντα στις νησιδες, τιμώντας έτσι τη μνήμη των τριών πιλότων του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, του υποπλοίαρχουΧριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Εκτορα Γιαλοψού που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος.»
Ερώτηση: Θα ρίξει ένα στεφάνι, oύτε καν θα ανέβει πάνω στην νησιδα , oύτε καν θα τελέσουν ένα τρισάγιο στα άγια Ελληνικά χώματα του νησιού, που οι τρεις λεβέντες χάθηκαν για να υπερασπιστούν; 
Καπετάν Πάνο, δεν πείθεις κανέναν! Και από ενέργειες πυροτεχνήματα δεν έχουμε ανάγκη!
Όχι πως είχαμε αμφιβολία πως θα έκανες κάτι παραπάνω! Που κότσια για να ανέβεις επάνω…Για το θεαθήναι όλα! Αν, όμως, νομίζεις πως έτσι, θα κερδίσεις τους πατριώτες που απογοήτευσες εσύ και η ψοφοδεξιά, αμέσως μετά που έπεσε ο εθνοπροδότης Σημίτης, που δεν πράξατε και ΔΕΝ απαίτησες να διαπραχθούν τα δέοντα, ώστε να κόψεις τον βήχα στους μογγόλους Τούρκους, είσαι γελασμένος!
Η Χρυσή Αυγή Πανούλη δεν θα πετάξει φοβισμένη το στεφάνι! Και το λέει ξεκάθαρα!  Τα Ίμια είναι γη Ελληνική – Και σύντομα θα τελέσουμε, μνημόσυνο στους ήρωες, επάνω στο νησί!



Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΙΜΙΑ 1996 – ΙΜΙΑ 2015: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

IMIA_2015

30/1/15


 ΟΤΑΝ Ο ΣΟΥΛΤΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...;;;;


Για ωμή παρέμβαση του Μάρτιν Σουλτς, προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας μίλησαν αρκετοί με αφορμή τις δηλώσεις  του, ότι θα προτιμούσε δηλαδή να συμμετείχε στη νέα συγκυβέρνηση το Ποτάμι και όχι οι ΑΝΕΛ. Πέρα από το γεγονός  ότι μια χαρά θα γίνει η δουλειά των διεθνών τοκογλύφων και με τη νέα μορφή της συγκυβέρνησης, υπάρχει και η υποκριτική διάσταση του όλου θέματος.

Όλοι αυτοί που εξεγείρονται τώρα , μιλώντας για «αγένεια», «άξεστη συμπεριφορά», «στέρηση δημοκρατικών πεποιθήσεων», «μη σεβασμό στην λαϊκή ετυμηγορία» κλπ, στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχαν διαμαρτυρηθεί στο ελάχιστο, όταν αυτός ο τύπος έκανε ανήθικη επίθεση εναντίον της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας.

Όταν ο Σουλτς καθύβριζε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , καθώς και τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων ψηφοφόρων της, κανείς όψιμος ψευτοδημοκράτης δεν υποστήριξε τότε ότι υπήρχε ξεκάθαρη παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική ζωή της Χώρας.




«Είμαι Εβραίος και δεν βλέπω ναζί στην PEGIDA,

 παρά μόνο πατριώτες. 

Οι ναζί είναι oι αριστεροί!» (video)

Επειδή η ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς έχει αποφασίσει ότι όποιος αντιστέκεται στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση και στην ισλαμοποίηση της χώρας του είναι «ναζί»….   



Στην εκδήλωση της PEGIDA στην Φρανκφούρτη, που είχε απέναντί της μια ακόμη «αντιφασιστική» αντι-συγκέντρωση, μίλησε και ο εβραϊκής καταγωγής Rotem Avituv, ψυχολόγος. Πήρε το μεγάφωνο και είπε: «Είμαι από το Ισραήλ. Η Γερμανία είναι δική σας. Δεν υπάρχουν ναζί στην Pegida, υπάρχουν πατριώτες που αγωνίζονται για τη Γερμανία. Είμαι ένας Εβραίος, η οικογένειά μου έζησε 700 χρόνια στη Γερμανία και μπορώ να σας πω, εγώ δεν βλέπω κανέναν ναζί. Οι Ναζί είναι οι αριστεροί! Εδώ βλέπω μόνο πατριώτες που αγαπούν αυτή τη χώρα και θέλουν να την προστατέψουν από το Ισλάμ που θέλει να καταλάβει τη Γερμανία, τις παραδόσεις σας, την πίστη σας ... αλλά εμείς δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Είμαστε Γερμανοί, είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας, έχουμε μια όμορφη χώρα».. στο τέλος φωνάζει: «Antifafuck you!»...

Είναι τρίτη πολιτική δύναμη η Χ.Α., ηλίθιε! Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2015  


 Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο… Μπογιόπουλος.  Η Τρίτη θέση στις πρόσφατες εκλογές πόνεσε όλες τις πτέρυγες του καθεστώτος, είτε αυτές έχουν καθαρά συστημικό χαρακτήρα είτε κρύβονται κάτω από ψευδεπίγραφες «αντισυστημικές» ετικέτες. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο «πολύς» Μπογιόπουλος. Ένα ορφανό του Στάλιν, το οποίο διώχθηκε με τις κλωτσιές από τη νέα ηγετική κλίκα του κομματικού μαγαζιού που ονομάζεται ΚΚΕ.
 Με το γνωστό θράσος που τον διακατέχει ο τύπος αυτός, κάτω από τον τίτλο «Για τη Χρυσή Αυγή», επιχειρεί να «αναλύσει» το εκλογικό της αποτέλεσμα στην ιστοσελίδα του Χατζηνικολάου, του οποίου είναι υπάλληλος.
 . Οι «αναλύσεις» του γύρω από το «φαινόμενο» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  αγγίζουν και τα όρια της φαιδρότητας. Αφού «αλλάζει τα φώτα» στην παρουσίαση της Ιστορίας του 20ου αιώνα, γράφει στη συνέχεια τα εξής: «Ένα από τα μηνύματα της κάλπης, συνεπώς, είναι κι αυτό: Η υποχρέωση να αποβάλλει η κοινωνία από τις τάξεις της τον μισανθρωπισμό, την παραχάραξη της Ιστορίας την παραποίηση της αλήθειας, την καπηλεία κάθε τι ηρωικού και αγνού, αναδεικνύεται επιτακτική ανάγκη».

 Θα συμφωνήσουμε με τον εμπαθή και ανιστόρητο Μπογιόπουλο, για το μήνυμα που έβγαλε η κάλπη. Η Τρίτη θέση της αποκλεισμένης, κυνηγημένης και συκοφαντημένης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποδεικνύει ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει ο μισανθρωπισμός εναντίον της, καθώς και εναντίον των Ανθρώπων που την αποτελούν.
Δεν μπορεί να κλείνονται στις φυλακές Άνθρωποι, μόνο και μόνο επειδή οι Ιδέες της δεν είναι αρεστές.  Δεν μπορεί να απομονώνονται και να φιμώνεται η φωνή τους, παρότι εκφράζουν εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας.  Δεν μπορεί να λειτουργεί η σταλινική (όσο κι αν σε πονάει Μπογιόπουλε, στον «πατερούλη» Στάλιν ανήκει η έμπνευση) λογική της συλλογικής ευθύνης και να ενοχοποιούνται Αθώοι για ομιλίες, άρθρα και βιβλία, την ίδια ώρα που εξυμνούνται ανενόχλητα οι δολοφόνοι των Χρυσαυγιτών Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη στο Ηράκλειο, ενώ διάφοροι άλλοι εξίσου ανενόχλητα αποκαλούν συνολικά τα μέλη και τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως «αποβράσματα, ανθρωποειδή και ντροπή του ανθρώπινου γένους».
 Δεν μπορεί, επίσης, να παραχαράσσεται η Ιστορία από την αστική και μαρξιστική χούντα παραπληροφόρησης, να παραποιείται η αλήθεια γύρω από την ταυτότητα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (με εσκεμμένη παραφιλολογία για το τι έλεγε το 1980, το 1986, το 1990, ενώ προφανώς για το ΚΚΕ αυτό δεν ισχύει) και να καπηλεύονται Ιερές Έννοιες και Αξίες όπως ο Ηρωισμός, η Αγνότητα, αλλά και ο Πατριωτισμός, η Κοινωνική Αλληλεγγύη, η Δικαιοσύνη από τα διάφορα πολιτικά, εκδοτικά και κοινωνικά συμφέροντα που βασιλεύουν στη μεταπολίτευση. 
Θα συμφωνήσουμε, επίσης, με τον υπάλληλο του Χατζηνικολάου ότι «καμία ψήφος που πήγε στη Χρυσή Αυγή στις εκλογές αυτές δεν έχει το άλλοθι της άγνοιας για το τι επιδότησε».
Πράγματι Μπογιόπουλε, όσοι ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το έκαναν Συνειδητά και αυτό είναι που «τσουρουφλίζει» τόσο εσένα όσο και το αφεντικό σου, καθώς και τους όμοιούς του. 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την έκφραση της Λαϊκής Ψυχής σε μια εκ νέου υποδουλωμένη Ελλάδα. Μια Λαϊκή Ψυχή, την οποία είναι δεν δύναται να εκφράσουν ούτε οι διάφοροι εκπρόσωποι της αστικής πολιτικής, αλλά ούτε και οι βαθιά αντιλαϊκοί μπολσεβίκοι, οι οποίοι δεν έχουν τίποτα το κοινό ούτε με τους Έλληνες Εργάτες, ούτε με την Πατρίδα που τους Γεννά. 

Γιώργος Μάστορας 

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

29/1/15

ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...  ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ...!!!!


ΟΥΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ Η "ΡΩΣΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ"
 ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Στην ομόφωνη απόφαση, σύμφωνα με τον Ολλανδό υπουργό Εξωτερικών που μίλησε στο Associated Press, για την επέκταση για ένα εξάμηνο των κυρώσεων που έχουν ήδη επιβληθεί στη Ρωσία κατέληξαν οι υπουργοί Εξωτερικών των κρατών μελών της ΕΕ που μετείχαν στο συμβούλιο υπουργών εξωτερικών στις Βρυξέλλες.

Με την απόφασή αυτή το πακέτο αυτό των κυρώσεων η ισχύς του οποίου έληγε τον Μάρτιο, παρατείνεται έως τον Σεπτέμβριο.
«Πρόκειται για ένα ισχυρό σήμα προς τη Ρωσία» δήλωσε ο Ολλανδός Μπερτ Κούντερς.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΥΡΚΙΚΗ HURRIYET: 

ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ 

ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΩΝ

tsipras_tourkoi
Γράφει ο Αντίοχος
Πανηγυρίζουν οι τουρκαλάδες της Hürriyet, στην ηλεκτρονική της έκδοση, για την εκλογή τριών «Τούρκων» -όπως τους χαρακτηρίζουν, αλλά και όπως αυτοαποκαλούνται οι ίδιοι- βουλευτών του βασικού κομματικού κορμού της νέας συγκυβέρνησης των ΤσιπροKαμμένων: «Τρία μέλη της τουρκικής μειονότητας στη δυτική Θράκη έχουν εκλεγεί στο ελληνικό κοινοβούλιο με το αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, που σάρωσε στις εκλογές. Οι Mustafa Mustafa,  Ayhan Karayusuf και Hüsyein Zeybek.
(ΥΓ): Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν οι «καλοί πατριώτες» 
 του κόμματος Καμμένου!

Ξεκίνησε ο αφελληνισμος από την υπουργό λαθρομετανάστευσης του Σύριζα: «Ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν εδώ»

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 - 14:28      4
Ξεκίνησε το ξεχαρβάλωμα από την υπουργό λαθρομετανάστευσης του Σύριζα: «Ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν εδώ»
Το εκάστοτε καθεστώς κάνει κινήσεις που αποσκοπούν στην διατήρησή του στην εξουσία. Στο παρελθόν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διόριζαν τους πάντες και τα πάντα, δημιουργώντας το υδροκέφαλο και δυσλειτουργικό κράτος, που βιώνουμε σήμερα. Η γραμμή που φαίνεται ότι πρόκειται να τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι η απόδοση δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες, ώστε να μειωθεί η επιρροή των Ελλήνων στο εκλογικό αποτέλεσμα και η νόθευση της λαϊκής βούλησης.
Μιλώντας στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, η Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, δήλωσε σχετικά με το ζήτημα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών».
Βεβαίως την εν λόγω κυρία με τις μεγαλόστομες δηλώσεις την είχαν προλάβει οι νεοδημοκράτες του Σαμαρά με το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που έδινε άκριτα άδεια παραμονής σε όλους τους λαθρομετανάστες που διαβιούν ή θα έρθουν στην Ελλάδα. Όμως η εξαγγελία της συζύγου ενός άλλου υπουργού του Σύριζα έχουν την μαύρη πρωτοτυπία ότι αφορά και το δικαίωμα ψήφου.
Αλήθεια, που πήγαν οι «κόκκινες γραμμές» των ΠανοΚαμμένων που λέγανε σε όλους τους τόνους ότι θα αντιδράσουν σε τέτοιες προοπτικές; Προφανώς πνίγηκαν από την υπουργοποίηση Καμμένου στο υπουργείο εξοπλισμών…


Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Ο σύζυγος (Δρίτσας) υπουργός και η σύζυγος (Χριστοδουλοπούλου) υφυπουργός

Ο κ. Δρίτσας αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και η σύζυγός του Τασία Χριστοδουλοπούλου, υφυπουργός Μετανάστευσης.


ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΣΤΟ MEGA ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ

 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

tremi1

Θρήνος!!! Στο Mega έκαναν χωροθέτηση των νέων μελών του Ελληνικού κοινοβουλίου!
Άρχισε ο δημοσιογράφος να εξηγεί στην Όλγα Τρέμη, πως θα κάθονται οι νεοεκλεγμένοι βουλευτές! Εδώ θα κάθεται ο Σύριζα, εδώ η ΝΔ, εδώ… η τρίτη δημοκρατική δύναμη το… Ποτάμι, εδώ το ΚΚΕ, εδώ οι Αν.Ελ. εδώ το Πασοκ… Α! Και εδώ το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Ως εδώ καλά! Για λοβοτομημένους δημ(ι)οσιογράφους μια χαρά τα πήγανε!
Να λόλα ένα μήλο!
Έλα όμως που είχε συνέχεια! Οπότε η Τρέμη γυρίζει προς τον δημοσιογράφο και με ύφος ηλίθιο του λέει; Aυτοί θα κάθονται; Δεν είναι φυλακή;
Ναι, της λέει ο δημοσιογράφος, οι περισσότεροι που εκλέχθηκαν είναι στην φυλακή! 
Δημοσιογραφία λοβοτομημένων προς λοβοτομημένο κοινό!

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

26/1/15

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΧΑΡΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ AJS ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ...


Η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) συγχαίρει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του στις εκλογές στην Ελλάδα, επαινεί όμως και τον Αντώνη Σαμαρά για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Associated Press: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 - 21:30      46
Associated Press: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!
Αίσθηση προκάλεσε στο εξωτερικό η νίκη της Χρυσής Αυγής επί ενός ολόκληρου καθεστώτος. Σχετικό δημοσίευμα είχε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press με τίτλο που λέει ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει.
Το δημοσίευμα του ξένου πρακτορείου αναφέρεται στην πολεμική που δέχτηκε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών όλον αυτόν τον καιρό με φυλακίσεις, διώξεις και πλήρη αποκλεισμό από τα κάναλα της διαφθοράς, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας απέτυχε παταγωδώς να περιορίσει την Χρυσή Αυγή.
Αναφερόμενος ο αρθρογράφος στην μόνιμη επωδό του συστήματος ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι «ψήφος οργής» λέει την αλήθεια, γράφοντας «Δεν πρόκειται πλέον για μία οργισμένη ψήφο διαμαρτυρίας κατά των διεφθαρμένων πολιτικών. Είναι μία εδραιωμένη ψήφος και ένα σκληρό εκλογικό σώμα».


Αυτοί είναι οι 17  βουλευτές 

που εκλέγονται με την Χρυσή Αυγή

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 - 12:31      9
Αυτοί είναι οι 17 Συναγωνιστές βουλευτές που εκλέγονται με την Χρυσή Αυγή
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πέτυχε μια περήφανη νίκη απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες, τις πολιτικές διώξεις, την φίμωση και την τρομοκρατία του συστήματος.
Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αυτοί είναι οι 17 βουλευτές 
που εκλέγει η Χρυσή Αυγή σε όλη την επικράτεια:

Α΄ Αθηνών: Μιχαλολιάκος Νικόλαος
Β΄ Αθηνών: Γερμενής Γεώργιος, Παναγιώταρος Ηλίας, Ζαρούλια Ελένη
Α΄ Πειραιώς: Κούζηλος Νικόλαος
Β΄ Πειραιώς: Λαγός Ιωάννης
Αττικής: Κασιδιάρης Ηλίας
Αιτωλοακαρνανίας: Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος
Αργολίδος: Γαλέος Γεώργιος
Αχαΐας: Αρβανίτης Μιχαήλ
Ευβοίας: Μίχος Νίκος
Α΄ Θεσσαλονίκης: Γρέγος Αντώνιος
Β΄ Θεσσαλονίκης: Γραικός Φώτιος
Κιλκίς: Χατζησάββας Χρήστος
Λάρισας: Σβερώνη - Χονδρονάσιου Δέσποινα
Σερρών: Ματθαιόπουλος Αρτέμιος
Επικρατείας: Παππάς Χρήστος