Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

30/1/15


 ΟΤΑΝ Ο ΣΟΥΛΤΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...;;;;


Για ωμή παρέμβαση του Μάρτιν Σουλτς, προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας μίλησαν αρκετοί με αφορμή τις δηλώσεις  του, ότι θα προτιμούσε δηλαδή να συμμετείχε στη νέα συγκυβέρνηση το Ποτάμι και όχι οι ΑΝΕΛ. Πέρα από το γεγονός  ότι μια χαρά θα γίνει η δουλειά των διεθνών τοκογλύφων και με τη νέα μορφή της συγκυβέρνησης, υπάρχει και η υποκριτική διάσταση του όλου θέματος.

Όλοι αυτοί που εξεγείρονται τώρα , μιλώντας για «αγένεια», «άξεστη συμπεριφορά», «στέρηση δημοκρατικών πεποιθήσεων», «μη σεβασμό στην λαϊκή ετυμηγορία» κλπ, στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχαν διαμαρτυρηθεί στο ελάχιστο, όταν αυτός ο τύπος έκανε ανήθικη επίθεση εναντίον της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας.

Όταν ο Σουλτς καθύβριζε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , καθώς και τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων ψηφοφόρων της, κανείς όψιμος ψευτοδημοκράτης δεν υποστήριξε τότε ότι υπήρχε ξεκάθαρη παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική ζωή της Χώρας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου