Σελίδες

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

25/1/15

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ, ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ!

Μόνη εναντίον όλων η Χρυσή Αυγή κατάφερε να αναδειχθεί ως τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα!

Αυτό το μοναδικό γεγονός δεν αποτελεί  απλή επιτυχία, αλλά πρόκειται για τεράστιο παγκόσμιο Άθλο από τη στιγμή που ο προεκλογικός αγώνας του κόμματος, έγινε μέσα από τα καρτοτηλέφωνα του Κορυδαλλού, με φυλακισμένη παρανόμως και χωρίς στοιχεία όλη την ηγετική της ομάδα και τους μισούς της βουλευτές! Απολύτως αποκλεισμένη και φιμωμένη η ΧΑ από το Ανθελληνικό Τόξο, παρανόμως και αντισυνταγματικά δεν της διατέθηκε προεκλογικά ούτε δευτερόλεπτο στα ΜΜΕ παρόλο που ο Άρειος Πάγος της επέτρεψε και πάλι να κατεβεί και να λάβει μέρος στις εκλογές, κατόρθωσε αυτό το μοναδικό Άθλο ενώ μάλιστα εδώ και χρόνια όλο το σύστημα λασπολογούσε και την συκοφαντούσε καθημερινά ενώ και οι δημοσκόποι έκαναν ότι μπορούσαν για να παρουσιάζουν ως χαμένη υπόθεση την ΧΑ στην 6 και 7η θέση και τρίτο το παπάκι που πάει στην ποταμιά... 

Το μήνυμα το πήραν όλοι πλέον. Η ΧΑ ήλθε για να μείνει και θα κυβερνήσει σύντομα για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η ΧΑ είναι η μόνη σταθερά ανερχόμενη δύναμη που σύντομα θα κυβερνήσει τον τόπο ειδικά μετά την οριστική απομυθοποίηση της Αριστεράς η οποία και θα συντελεστεί σύντομα από το ΣΥΡΙΖΑ... Τα καλύτερα έρχονται οσονούπω και από το Μάρτη με την αποφυλάκιση της ΧΑ και τον αποδεκατισμό της Πατρίδας (δυστυχως) από το ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν πρόκειται να κυβερνήσει πάνω από 6 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου