Σελίδες

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Είναι τρίτη πολιτική δύναμη η Χ.Α., ηλίθιε! Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2015  


 Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο… Μπογιόπουλος.  Η Τρίτη θέση στις πρόσφατες εκλογές πόνεσε όλες τις πτέρυγες του καθεστώτος, είτε αυτές έχουν καθαρά συστημικό χαρακτήρα είτε κρύβονται κάτω από ψευδεπίγραφες «αντισυστημικές» ετικέτες. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο «πολύς» Μπογιόπουλος. Ένα ορφανό του Στάλιν, το οποίο διώχθηκε με τις κλωτσιές από τη νέα ηγετική κλίκα του κομματικού μαγαζιού που ονομάζεται ΚΚΕ.
 Με το γνωστό θράσος που τον διακατέχει ο τύπος αυτός, κάτω από τον τίτλο «Για τη Χρυσή Αυγή», επιχειρεί να «αναλύσει» το εκλογικό της αποτέλεσμα στην ιστοσελίδα του Χατζηνικολάου, του οποίου είναι υπάλληλος.
 . Οι «αναλύσεις» του γύρω από το «φαινόμενο» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  αγγίζουν και τα όρια της φαιδρότητας. Αφού «αλλάζει τα φώτα» στην παρουσίαση της Ιστορίας του 20ου αιώνα, γράφει στη συνέχεια τα εξής: «Ένα από τα μηνύματα της κάλπης, συνεπώς, είναι κι αυτό: Η υποχρέωση να αποβάλλει η κοινωνία από τις τάξεις της τον μισανθρωπισμό, την παραχάραξη της Ιστορίας την παραποίηση της αλήθειας, την καπηλεία κάθε τι ηρωικού και αγνού, αναδεικνύεται επιτακτική ανάγκη».

 Θα συμφωνήσουμε με τον εμπαθή και ανιστόρητο Μπογιόπουλο, για το μήνυμα που έβγαλε η κάλπη. Η Τρίτη θέση της αποκλεισμένης, κυνηγημένης και συκοφαντημένης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποδεικνύει ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει ο μισανθρωπισμός εναντίον της, καθώς και εναντίον των Ανθρώπων που την αποτελούν.
Δεν μπορεί να κλείνονται στις φυλακές Άνθρωποι, μόνο και μόνο επειδή οι Ιδέες της δεν είναι αρεστές.  Δεν μπορεί να απομονώνονται και να φιμώνεται η φωνή τους, παρότι εκφράζουν εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας.  Δεν μπορεί να λειτουργεί η σταλινική (όσο κι αν σε πονάει Μπογιόπουλε, στον «πατερούλη» Στάλιν ανήκει η έμπνευση) λογική της συλλογικής ευθύνης και να ενοχοποιούνται Αθώοι για ομιλίες, άρθρα και βιβλία, την ίδια ώρα που εξυμνούνται ανενόχλητα οι δολοφόνοι των Χρυσαυγιτών Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη στο Ηράκλειο, ενώ διάφοροι άλλοι εξίσου ανενόχλητα αποκαλούν συνολικά τα μέλη και τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως «αποβράσματα, ανθρωποειδή και ντροπή του ανθρώπινου γένους».
 Δεν μπορεί, επίσης, να παραχαράσσεται η Ιστορία από την αστική και μαρξιστική χούντα παραπληροφόρησης, να παραποιείται η αλήθεια γύρω από την ταυτότητα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (με εσκεμμένη παραφιλολογία για το τι έλεγε το 1980, το 1986, το 1990, ενώ προφανώς για το ΚΚΕ αυτό δεν ισχύει) και να καπηλεύονται Ιερές Έννοιες και Αξίες όπως ο Ηρωισμός, η Αγνότητα, αλλά και ο Πατριωτισμός, η Κοινωνική Αλληλεγγύη, η Δικαιοσύνη από τα διάφορα πολιτικά, εκδοτικά και κοινωνικά συμφέροντα που βασιλεύουν στη μεταπολίτευση. 
Θα συμφωνήσουμε, επίσης, με τον υπάλληλο του Χατζηνικολάου ότι «καμία ψήφος που πήγε στη Χρυσή Αυγή στις εκλογές αυτές δεν έχει το άλλοθι της άγνοιας για το τι επιδότησε».
Πράγματι Μπογιόπουλε, όσοι ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το έκαναν Συνειδητά και αυτό είναι που «τσουρουφλίζει» τόσο εσένα όσο και το αφεντικό σου, καθώς και τους όμοιούς του. 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την έκφραση της Λαϊκής Ψυχής σε μια εκ νέου υποδουλωμένη Ελλάδα. Μια Λαϊκή Ψυχή, την οποία είναι δεν δύναται να εκφράσουν ούτε οι διάφοροι εκπρόσωποι της αστικής πολιτικής, αλλά ούτε και οι βαθιά αντιλαϊκοί μπολσεβίκοι, οι οποίοι δεν έχουν τίποτα το κοινό ούτε με τους Έλληνες Εργάτες, ούτε με την Πατρίδα που τους Γεννά. 

Γιώργος Μάστορας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου