Σελίδες

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η κοινή σύμπλευση 

του φιλελεύθερου Παυλόπουλου

 με τον μαρξιστικό Σύριζα:

 ο Εθνομηδενισμός!

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 - 19:31      39

Πολλοί αναρωτιούνται για ποιον λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε τον Προκόπη Παυλόπουλο για τη θέση του ΠτΔ, από τη στιγμή που αυτός είναι ένας αστός κεντροδεξιός πολιτικός, ο οποίος φαινομενικά απέχει κατά πολύ από τις πεποιθήσεις του. 
Οι όποιες διαφορές του Παυλόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ εστιάζονται καθαρά σε θέματα οικονομικού χαρακτήρα. Οι ομοιότητές τους όμως, σε άλλα θέματα είναι αξιοσημείωτες. Τις απόψεις του Παυλόπουλου για το μεταναστευτικό θα τις ζήλευε ακόμα και η πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.Αυτός, λοιπόν, είναι ο κοινός παρανομαστής που γεφυρώνει τις όποιες άλλες διαφορές υπάρχουν. Ο Εθνομηδενισμός, ο πολυπολιτισμός, η απορρόφηση των λαθρομεταναστών, η μετατροπή του ομοιογενούς Λαού σε ετερόκλητο πληθυσμό, όλα αυτά αποτελούν τα κοινά στοιχεία, όπου ο μαρξισμός και ο φιλελευθερισμός ενώνονται σε κοινή διεθνιστική συνισταμένη.
Η έκφραση του Παυλόπουλου, ότι οι λαθρομετανάστες «μπολιάζουν τις κοινωνίες» και «Γονιμοποιούν στην κυριολεξία τους πολιτισμούς», είναι ενδεικτικές της αρμονικής συνεργασίας που θα έχει ως ΠτΔ με τις εξίσου φιλομεταναστευτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό, τόσο οι διαφορές τους σε οικονομικής φύσεως  ζητήματα όσο και το γεγονός ότι και ο Παυλόπουλος ψήφισε και στήριξε το Μνημόνιο και ό,τι καταστροφικό αυτό επέφερε στην Πατρίδα και τον Λαό, μπαίνουν στην άκρη, 
καθώς αυτό που προέχει είναι η ολοκλήρωση του αφελληνισμού της Κοινωνίας.
 Ο Παυλόπουλος το προσπάθησε στο παρελθόν, τόσο ως υπουργός του Καραμανλή όσο και ως υπουργός του Σαμαρά. Τώρα, θα συνεχίσει αυτή την τακτική ως ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας, σε πλήρη σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Ν.Δ και τους ΑΝ.ΕΛ που τον στηρίζουν, καθώς και με την πλήρη ανοχή των υπόλοιπων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου».

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΡΙΑΚΉ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2015

Έθνος, εθνική κυριαρχία, εθνική αξιοπρέπεια.....





Η αριστερόστροφη προοδευτικάντζα του ΣΥΡΙΖΑ και οι ανεξάρτητοι ουραγοί της βγήκε στο κάγκελο ουρλιάζοντας για εθνική αξιοπρέπεια . Οι “Γραικύλοι της σήμερον” τώρα θυμήθηκαν την εθνική κυριαρχία,  το έθνος, την εθνική αξιοπρέπεια επειδή έτσι είπαν οι image makers του συντρόφου Τσίπρα και των άλλων προοδευτικών ολετήρων. Οι άνευ όρων ζηλωτές του “αντι εθνικισμού” της “πολυπολιτισμικότητας” και της “προοδευτικότητας” που αναγόρευαν τις ιδεοληψίες τους σε φετίχ ενάντια και κόντρα στις έννοιες του έθνους και της πατρίδας, ξαφνικά και απο το πουθενα σε μία απελπισμένη προσπάθεια  να χειραγωγήσουν τους Έλληνες θυμήθηκαν την λέξη Εθνος και ανερυθρίαστα  κλείνουν το μάτι στους ταλαιπωρημένους Έλληνες.

Οι Έλληνες δεν ξεχνάνε ότι:

Για 40 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα μιλάνε για εθνική αξιοπρέπεια  λοιδορούσαν όποιον τόλμαγε να μιλήσει για Έθνος, πατρίδα, αγώνες, Μακεδονία.

Για 40 χρόνια οι ίδιοι ανθρωποι που σήμερα μιλάνε για εθνική αξιοπρέπεια  γαλούχησαν την ελληνική νεολαία  να μισεί την πατρίδα, να καίει την σημαία, και να φτύνει την έννοια του Έθνους.

Για 40 χρόνια όποιος μιλούσε για ελληνισμό και τις αξίες του, για θρησκεία, πατρίδα οι διάφοροι σύντροφοι και συντρόφισσες, τα Botox των ΜΜΕ(ξαπάτησης) του προοδευτισμού, και οι πανεπιστημιακοί υπαλληλίσκοι τον χλεύαζαν, τον αποκαλούσαν ακροδεξιό, χρησαυγίτη, εθνικιστή και ότι άλλο μπορούσε να κατεβάσει ο συφιλιδικός και κατευθυνόμενος εγκέφαλός τους.

Για 40 χρόνια ανέξοδο διαπιστευτήριο αναρρίχησης στις εκπαιδευτικές βαθμίδες των πανεπιστημίων ήταν η αφιλοπατρία, το μένος κατα της Εκκλησίας, η αναμάσηση της πολυπολιτισμικής μπούρδας. Οι νατο-κεμαλικές συμμορίες μαίνονταν ότι η ιστορία, η ποτισμένη με αίμα και δάκρυα, είναι μία συνεχής συλλογική πλάνη, μια κοινωνική συνείδηση κίβδηλη.

Όλοι αυτοί που σήμερα ωρύονται για εθνική αξιοπρέπεια είναι οι ίδιοι σκατζόχηροι που στάζοντας δηλητήριο απο την μύτη τους αγωνίζονταν να μεταβάλλουν τους Έλληνες από ιστορικό Έθνος σε μάζα καταναλωτικών ηιλιθίων.

Η λέξη Έθνος ήταν απαγορευμένη. Ακόμη  το να την ξεστομίσεις ήταν αρκετό να σε ονομάσουν “καραγκιόζη με γκρά” “Ελληνάρα”, “Εθνικί”.   Σήμερα όλο αυτό το συνονθύλευμα των ελαττωματικών όντων που ακούει στο όνομα αριστερά και οι διάφοροι δήθεν ανεξάρτητοι ουραγοί της  βγαίνει και μιλάει για εθνική αξιορέπεια, εθνική κυριαρχία και την απώλεια της. Το ίδιο αυτό συνονθύλευμα  αδιαφόρησε έκανε την πάπια, μάλιστα μπορεί και να το βόλευε, όταν το State Department χρηματοδοτούσε το βιβλίο της Ρεπούση. Αυτό δεν ήταν  απώλεια εθνικής κυριαρχίας; Δεν ήταν πολιτιστική επέμβαση στην αλλοίωση και το ξανα γράψιμο της Ιστορίας του Έθνους;

Η εφημερίδα Παρακευή+13 (15/4/11) παρουσίασε μια άριστα τεκμηριωμένη μελέτη πώς το ΝΑΤΟ υποδεικνύει: “Έτσι να διδάσκεται  το παρελθόν σας”. Η αριστερά και οι διάφορες συμμορίες της  έκαναν το κορόιδο.  Βγάλανε τον σκασμό. Που ήταν τότε ο σύντροφός Τσίπρας που ξαφνικά ανακάλυψε και πρόσθεσε στο  λεξιλόγιο του την λέξη Έθνος. Λέξη που πριν από λίγο καιρό του προκαλούσε αλλεργία.

Δεν είδαμε καμία επερώτηση από το μέρος αυτών που τώρα κόπτονται για την Εθνική κυριαρχία  για τα λεφτά που σκορπάει απλόχερα το ΝΑΤΟ οι διάφοροι οργανισμοί, και οι ΜΚΟ για το άλλαγμα των φώτων της ελληνικής ιστορίας ώστε οι δύστροποι Έλληνες να ξεχάσουν το παρελθόν τους και να γίνουν δουλοπάροικοι της Νέας Τάξης. Μαλιστα ο Τσίπρας έβαλε  στους συνδυασμούς του πολιτικού του μορφώματος και τον Τρεμοπουλο γνήσιο υπάλληλο της Νέας Τάξης που στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας, της παγκοσμιοποιησης  δούλεψε να μαράνει το εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων. Ο κύριος Καμμένος κοίταζε αλλού....

Όλοι αυτοί μεροκαματιάρηδες δημοσιογράφοι, μεροκαματιάρηδες πανεπιστημιακοί, μεροκαματιάρηδες σχολιαστές, μεροκαματιάρηδες δημόσιοι διανοούμενοι  που υπερασπίστηκαν με πάθος το βίβλιο αίσχος της Ρεπούση- με το ίδιο πάθος είχαν υποστηρίξει το σχέδιο Ανάν - έρχονται σήμερα και βάζουν στο στόμα τους την λέξη Εθνος. Οι τραμπούκοι γραικύλοι καρπάζωναν όποιον τόλμαγε να βγεί μπροστά τους. Με τσαμπουκά, τον πιό Νεάντερταλ αντιελληνισμό του δρόμου, στο όνομα της επιστημονικής ουδετερότητας σιδέρωναν την έννοια του έθνους,  ξεγύμνωναν  τους Έλληνες από την εθνική τους ενδυμασία για να μπουν στα μπαούλα της νέας τάξης σαν ουδέτερο βρακί. Πρότειναν έναν ελληνισμό με μικρό έψιλον απαλλαγμένο από γεωγραφικά, βιολογικά, εθνικά και γλωσσικά χρακτηριστικά. Για να βγάλουν το ψωμί τους καταργούσαν τον ελληνισμό. Ελληνικό έθνος μέχρι χθές δε υπήρχε και αν υπήρχε κακώς υφίστατο, τέτοιο φρούτο ήταν ενοχλητικό, ένα μυγόχεσμα στο βορινό παραθύρι στο χωριό του παππού τους, μια κουτσουλιά που επιμένει να γράφει ελληνικά, να μιλάει ελληνικά, να σκέπτεται ελληνικά και να διεκδικεί μοίρα στον κόσμο.

Κάθε αυτονόητη, ακόμη και η μετριοπαθέστατη, άποψη για την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την αντιμετώπηση ξένης επιβουλής συκοφαντείται ως “εθνικιστική υστερία” και αντιπροτείνεται ο “διάλογος” για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, ο κατευνασμός....αναγνωρίζοντας  τα “αιτήματα και διεκδικήσεις” των Μογγόλων της Τουρκίας.

Νάτοι τώρα! Οι θρασύτατοι μεταμοντέρνοι λαπάδες, του Soros, του State Department, του  NATO που αναρριχήθηκαν, τίς οίδε με ποιές διασυνδέσεις,  για να αποδομήσουν, πλημμυρισμένοι με εκατομμύρια δολάρια προπαγάνδας, την περιπέτεια του ελληνισμού στην ιστορία και τα ιστορικά μας συμφραζόμενα, να μιλάνε για Έθνος, εθνική ανεξάρτησία, εθνική αξιοπρέπεια.

Νομίζουν όλα αυτά τα νανάκια ότι μηρυκάζοντας την λέξη έθνος θα κάνουν τους ιστορικά παρόντες, τους πολιτιστικά αυτόνομους Έλληνες να ξεχάσουν ότι για χρόνια μας λέγαν ότι η ελληνικότητα ήταν απερίφραστα ένα ιδεολόγημα που εγκλείει ένα είδος ιδεοληπτικής νεύρωσης. Έχουν την εντύπωση ότι με την διγλωσσία των μαθητευόμενων μάγων, την ταχυφλεγή ρητορική τους, θα παγιδεύσουν τους Έλληνες.  Απέναντι σε μία τέτοια ιδεοληπτική  στρατηγική των προοδευτικών τραμπούκων οι Έλληνες θα γελάσουν και θα τραβήξουν τον δρόμο της τιμής και της αξίας για μία νέα αυγή του ελληνισμού. Μέσα από την κρίση θα βγει η κάθαρση.

Σταθερά ξενόδουλος και προδότης

 ο σκευωρός Σαμαράς

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 - 14:35      2

Απίστευτα υποτελής και ξενόδουλος ο Σαμαράς δείχνει για μια ακόμη φορά την πλήρη εξάρτηση από τους διεθνείς τοκογλύφους. Μετά την κατάπτυστη ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), η οποία ταυτιζόταν με τις επιδιώξεις των διεθνών τοκογλύφων, ο πλέον αποτυχημένος, ανίκανος και επικίνδυνος πρωθυπουργός που γνώρισε ποτέ ο Τόπος ξαναχτύπησε, τασσόμενος και πάλι στο πλευρό της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Η απίστευτα ξενόδουλη τακτική του Σαμαρά επιβεβαιώνει το ότι μπροστά στην εξυπηρέτηση του ατομικού του συμφέροντος δεν υπολογίζει τίποτα απολύτως, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταστραφεί η Χώρα.
Παρακαλάει για μια καταστροφή της Ελλάδας, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι οι Έλληνες θα τον παρακαλάνε μετά γονατιστοί να επανέλθει για να «σώσει» την Πατρίδα όπως μόνο αυτός μπορεί να τα καταφέρει. Το γεγονός ότι η σημερινή τραγική κατάσταση οφείλεται επί το πλείστον στους δικούς του τραγικούς χειρισμούς δεν λέει τίποτα στον θλιβερό αυτόν πολιτικάντη, ο οποίος βρίσκεται απομονωμένος σ΄έναν άυλο κόσμο παρακμιακών παραισθήσεων. Η δήλωση υποταγής του Σαμαρά λέει ότι: «Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Η ρήξη δεν είναι λύση. Το αδιέξοδο είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Παρά το γεγονός αυτό, η κυβέρνηση πρέπει να παραμείνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που αποτελεί τον μόνο δρόμο για μια θετική εξέλιξη για την πατρίδα μας. Μια διαπραγμάτευση που πρέπει να διεξαχθεί με όρους υπευθυνότητας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης».
Θυμίζουμε ότι ο δήθεν ανησυχών για το μέλλον της Χώρας Σαμαράς ήταν ο ίδιος που συνηγόρησε στην  έκδοση της προσβλητικής και απαράδεκτης για την Ελλάδα ανακοίνωσης του ΕΛΚ, η οποία μέχρι και εσωκομματικές αντιδράσεις μέσα στη ΝΔ προκάλεσε, λόγω της απροκάλυπτα ανθελληνικής της διάστασης. Η οποιαδήποτε ψυχική του ταλαιπωρία δεν μπορεί να αποτελέσει την παραμικρή δικαιολογία για την ταύτισή του, σε βαθμό εξάρτησης, με τους διεθνείς τοκογλύφους. Κάθε χαρακτηρισμός ωχριά γι΄ αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο, ο οποίος αφού κατέστρεψε την Χώρα και έστησε μια απίστευτη πλεκτάνη εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για μικροκομματικούς λόγους, τώρα λίγο πριν το κύκνειο άσμα της πολιτικής του καριέρας δείχνει και πάλι εντελώς αναίσχυντα τα διαπιστευτήρια των υπηρετικών του καθηκόντων προς τις ξένες δυνάμεις κατοχής του Μνημονίου.


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 16, 2015


ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ: 

Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ 

ΘΑ ΑΥΓΑΤΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Άρθρο κατά των εξαγγελθέντων μέτρων της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων για τη λαθρομετανάστευση, έγραψε στο σαμαρικό antinews ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Το άρθρο έχει τον τίτλο«Πανούσης: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» και προβλέπει ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, λόγω της αποθράσυνσης των λαθρομεταναστών.