Σελίδες

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η κοινή σύμπλευση 

του φιλελεύθερου Παυλόπουλου

 με τον μαρξιστικό Σύριζα:

 ο Εθνομηδενισμός!

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 - 19:31      39

Πολλοί αναρωτιούνται για ποιον λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε τον Προκόπη Παυλόπουλο για τη θέση του ΠτΔ, από τη στιγμή που αυτός είναι ένας αστός κεντροδεξιός πολιτικός, ο οποίος φαινομενικά απέχει κατά πολύ από τις πεποιθήσεις του. 
Οι όποιες διαφορές του Παυλόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ εστιάζονται καθαρά σε θέματα οικονομικού χαρακτήρα. Οι ομοιότητές τους όμως, σε άλλα θέματα είναι αξιοσημείωτες. Τις απόψεις του Παυλόπουλου για το μεταναστευτικό θα τις ζήλευε ακόμα και η πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.Αυτός, λοιπόν, είναι ο κοινός παρανομαστής που γεφυρώνει τις όποιες άλλες διαφορές υπάρχουν. Ο Εθνομηδενισμός, ο πολυπολιτισμός, η απορρόφηση των λαθρομεταναστών, η μετατροπή του ομοιογενούς Λαού σε ετερόκλητο πληθυσμό, όλα αυτά αποτελούν τα κοινά στοιχεία, όπου ο μαρξισμός και ο φιλελευθερισμός ενώνονται σε κοινή διεθνιστική συνισταμένη.
Η έκφραση του Παυλόπουλου, ότι οι λαθρομετανάστες «μπολιάζουν τις κοινωνίες» και «Γονιμοποιούν στην κυριολεξία τους πολιτισμούς», είναι ενδεικτικές της αρμονικής συνεργασίας που θα έχει ως ΠτΔ με τις εξίσου φιλομεταναστευτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό, τόσο οι διαφορές τους σε οικονομικής φύσεως  ζητήματα όσο και το γεγονός ότι και ο Παυλόπουλος ψήφισε και στήριξε το Μνημόνιο και ό,τι καταστροφικό αυτό επέφερε στην Πατρίδα και τον Λαό, μπαίνουν στην άκρη, 
καθώς αυτό που προέχει είναι η ολοκλήρωση του αφελληνισμού της Κοινωνίας.
 Ο Παυλόπουλος το προσπάθησε στο παρελθόν, τόσο ως υπουργός του Καραμανλή όσο και ως υπουργός του Σαμαρά. Τώρα, θα συνεχίσει αυτή την τακτική ως ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας, σε πλήρη σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Ν.Δ και τους ΑΝ.ΕΛ που τον στηρίζουν, καθώς και με την πλήρη ανοχή των υπόλοιπων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου