Σελίδες

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Σταθερά ξενόδουλος και προδότης

 ο σκευωρός Σαμαράς

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 - 14:35      2

Απίστευτα υποτελής και ξενόδουλος ο Σαμαράς δείχνει για μια ακόμη φορά την πλήρη εξάρτηση από τους διεθνείς τοκογλύφους. Μετά την κατάπτυστη ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), η οποία ταυτιζόταν με τις επιδιώξεις των διεθνών τοκογλύφων, ο πλέον αποτυχημένος, ανίκανος και επικίνδυνος πρωθυπουργός που γνώρισε ποτέ ο Τόπος ξαναχτύπησε, τασσόμενος και πάλι στο πλευρό της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Η απίστευτα ξενόδουλη τακτική του Σαμαρά επιβεβαιώνει το ότι μπροστά στην εξυπηρέτηση του ατομικού του συμφέροντος δεν υπολογίζει τίποτα απολύτως, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταστραφεί η Χώρα.
Παρακαλάει για μια καταστροφή της Ελλάδας, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι οι Έλληνες θα τον παρακαλάνε μετά γονατιστοί να επανέλθει για να «σώσει» την Πατρίδα όπως μόνο αυτός μπορεί να τα καταφέρει. Το γεγονός ότι η σημερινή τραγική κατάσταση οφείλεται επί το πλείστον στους δικούς του τραγικούς χειρισμούς δεν λέει τίποτα στον θλιβερό αυτόν πολιτικάντη, ο οποίος βρίσκεται απομονωμένος σ΄έναν άυλο κόσμο παρακμιακών παραισθήσεων. Η δήλωση υποταγής του Σαμαρά λέει ότι: «Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Η ρήξη δεν είναι λύση. Το αδιέξοδο είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Παρά το γεγονός αυτό, η κυβέρνηση πρέπει να παραμείνει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που αποτελεί τον μόνο δρόμο για μια θετική εξέλιξη για την πατρίδα μας. Μια διαπραγμάτευση που πρέπει να διεξαχθεί με όρους υπευθυνότητας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης».
Θυμίζουμε ότι ο δήθεν ανησυχών για το μέλλον της Χώρας Σαμαράς ήταν ο ίδιος που συνηγόρησε στην  έκδοση της προσβλητικής και απαράδεκτης για την Ελλάδα ανακοίνωσης του ΕΛΚ, η οποία μέχρι και εσωκομματικές αντιδράσεις μέσα στη ΝΔ προκάλεσε, λόγω της απροκάλυπτα ανθελληνικής της διάστασης. Η οποιαδήποτε ψυχική του ταλαιπωρία δεν μπορεί να αποτελέσει την παραμικρή δικαιολογία για την ταύτισή του, σε βαθμό εξάρτησης, με τους διεθνείς τοκογλύφους. Κάθε χαρακτηρισμός ωχριά γι΄ αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο, ο οποίος αφού κατέστρεψε την Χώρα και έστησε μια απίστευτη πλεκτάνη εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για μικροκομματικούς λόγους, τώρα λίγο πριν το κύκνειο άσμα της πολιτικής του καριέρας δείχνει και πάλι εντελώς αναίσχυντα τα διαπιστευτήρια των υπηρετικών του καθηκόντων προς τις ξένες δυνάμεις κατοχής του Μνημονίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου