Σελίδες

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Όχι ρε υπουργέ... Δεν την αντέχω την ξεφτίλα σου!!!


Γονυπετής ο της "Δικαιοσύνης" μας υπουργός κ. Αθανασίου δια των ΜΜΕ αναζητεί κατεπειγόντως τους γονείς του καταδικασθέντα αναρχικού Νίκου Ρωμανού για τη ληστεία στο Βελβεντό.  

Ο κ. Αθανασίου -οποία ξεφτίλα- έστειλε μήνυμα στους γονείς του Νίκου Ρωμανού να βοηθήσουν ώστε να μην κινδυνεύσει η ζωή του παιδιού τους από την υποτιθέμενη απεργία πείνας, ενώ είπε πως ενώ τηλεφώνησαν για να ζητήσουν ραντεβού μαζί του, ο ίδιος τους αναζητεί τηλεφωνικά για να συναντηθούν αλλά δεν κατέστη δυνατό μέχρι στιγμής να τους βρεί στα τηλέφωνα που άφησαν. Παρά ταύτα, ενημερώνεται εγγράφως (!) κάθε δυο ώρες για να μαθαίνει για την πορεία της υγείας του "νεαρού" κρατούμενου.

Και αφού δεν κατέστη δυνατή αυτή η συνάντηση, ας ενημερώσουμε εμείς τους γονείς τού καλοθρεμμένου "νεαρού... 


Κατ' αρχάς για να παίρνει κάποιος εκπαιδευτική άδεια και να βγαίνει απ' τη φυλακή κάθε μέρα για να πηγαίνει στο πανεπιστήμιο 
πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις, όπως:

  • Να έχει εκτίσει ένα συγκεκριμένο μέρος της ποινής του, 
  • να κριθεί απ' τους υπεύθυνους ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει, 
  • να κριθεί επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να εγκληματήσει. 
Ο  Ρωμανός όμως δεν πληροί καμία από τις παραπάνω προϋποθέσεις.  
Ούτε έχει εκτίσει το μέρος της ποινής που απαιτείται, ούτε έχει αποδείξει ότι δεν θα είναι δημόσιος κίνδυνος. Έχει δε απειλήσει αρκετές φορές και μέσα απ' τη φυλακή. 
Μία απ' αυτές, με αφορμή τα ευρήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" σε Βόλο και Καλλιθέα έγραψε ότι: 
"Υπάρχουν επαναστατημένοι άνθρωποι, σύντροφοι για μένα, τρομοκράτες για σας, που δεν σκοπεύουν ν' ανεχτούν την εξόντωσή μας χωρίς πρώτα να κάνουν εσάς και τους πολιτικούς σας προϊστάμενους σας να ματώσουν. Αν θέλετε μπορείτε να το εκλάβετε ως απειλή". 
Παράλληλα είχε καλέσει τους "συντρόφους" του σε περισσότερη βία. 
Κρατούμενοι της δικής του πάστας (Μαζιώτης, Χριστόδουλος Ξηρός, Σακκάς και το κακό συναπάντημα) είτε παραβίασαν τους περιοριστικούς όρους, είτε πήραν άδεια και δεν ξαναγύρισαν ποτέ. Πού ζούμε;
Το αστείο και το γελοίο όμως της υπόθεσης δεν είναι αυτό... 
Φαντασθείτε κάποιον κρατούμενο να βγαίνει καθημερινά με αστυνομική συνοδεία, να πηγαίνει στο αμφιθέατρο συνοδευόμενος, να παρακολουθεί με τον συνοδό του μαθήματα, να πηγαίνουν στην τουαλέτα παρεούλα κλπ....

Και για να τελειώνουμε...

Ένας αναρχικός ή αντιεξουσιαστής (με αρχίδια) δεν επικαλείται τη νομιμότητα όπου τον βολεύει. Αυτή η νομιμότητα εκπορεύεται από το κράτος, που εκείνος καθημερινώς υβρίζει, το θεωρεί διώκτη του και θέλει να το καταστρέψει. 
Ναι, θέλει να καταστρέψει το κράτος. Το δηλώνει ρητά.

Άρα, ένα τέτοιο κράτος (έστω κι' αν πρόκειται για το Ελλαδιστάν) γιατί να συγκινηθεί απέναντι σε ένα αστείο αίτημα, που μόνο μπελάδες μπορεί να του δημιουργήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου