Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014


ΦΡΙΚΑΡΕ Ο ΜΠΕΜΠΕ ΓΚΡΙΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ: ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ! ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ...


Ο ιδρυτής του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο συνέδεσε σήμερα τις αφίξεις μεταναστών στην Νότια Ιταλία με τον κίνδυνο διάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

"Όταν οι προπάπποι μας έφταναν στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις έβλεπαν το Άγαλμα της Ελευθερίας, τους έβαζαν αμέσως σε καραντίνα στο Έλις Άιλαντ", έγραψε ο Ιταλός ηθοποιός και πολιτικός. 

"Για την φυματίωση δεν υπάρχει εμβόλιο που να προστατεύει με αποτελεσματικό τρόπο τους....
ενήλικες, μεταδίδεται από τον αέρα και για την θεραπεία της χρειάζονται χρόνια", συνέχισε ο ίδιος. "Αν θέλουμε να την επανεισάγουμε, ας το κάνουμε, αλλά πρέπει να γίνει υπό το φως του ηλίου", πρόσθεσε ο Γκρίλο. 

Χθες, ο γενοβέζος κωμικός είχε φιλοξενήσει στο ιστολόγιό του επιστολή Ιταλού αστυνομικού και συνδικαλιστή, στην οποία καταγγέλλεται ότι "σαράντα αστυνομικοί οι οποίοι συμμετείχαν στην ανθρωπιστική επιχείρηση Mare Nostrum και που υποβλήθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση του βακτηριδίου της φυματίωσης , προέκυψαν θετικοί". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου