Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Ξεφτιλίστηκαν οι Ανέλ: 

αφού εισηγήθηκαν

 την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου,

 τώρα λένε πως θα καταψηφίσουν 

κάποια άρθρα!


Ξεφτιλίστηκαν οι Ανέλ: αφού εισηγήθηκαν την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου, τώρα λένε πως θα καταψηφίσουν κάποια άρθρα!

Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος των ΑΝΕΛ, αναφορικά με την ψήφιση του αντεθνικού σχεδίου νόμου για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
Μετά λοιπόν την γενικευμένη κατακραυγή από μέρους των πατριωτών ψηφοφόρων του, η οποία επήλθε φυσιολογικά μετά την θετική εισήγηση των ΑΝΕΛ επί του νομοσχεδίου, ο Καμμένος επιχείρησε άλλη μία μεγαλειώδη κωλοτούμπα, προκειμένου να μετριάσει τις αντιδράσεις, ή σωστότερα, με στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια εκείνων που εξαπατήθηκαν από τις παλαιότερες «πατριωτικές» του κορώνες.
Ενώ λοιπόν κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Καμμένος απειλούσε τάχα με....
Κούγκι την Γερμανία, ισχυριζόμενος με στόμφο πως θα στείλει χιλιάδες λαθρομετανάστες στο Βερολίνο, κατά τη χθεσινή συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, μόνο η Χρυσή Αυγή τάχθηκε ανεπιφύλακτα κατά του λαθρονομοσχεδίου, ενώ αντίθετα ο εισηγητής των ΑΝΕΛ τάχθηκε υπέρ της ψήφισης του επαίσχυντου και αντεθνικού σχεδίου νόμου, προσφέροντας πλήρη στήριξη στους κυβερνητικούς εταίρους του Σύριζα.
Απεδείχθη σαφώς και ξεκάθαρα ότι για τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, η διατήρηση των υπουργικών θώκων και της εξουσίας εν γένει, είναι εξόχως πιο σημαντική υπόθεση από την εκτέλεση ενός εθνικού καθήκοντος (καταψήφιση του σχεδίου νόμου) το οποίο προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην Πατρίδα και το Λαό.
Σήμερα και εν μέσω χοντρού κραξίματος προς τους «υπερπατριώτες» των ΑΝΕΛ, ο εισηγητής του κόμματος προχώρησε σε άτακτη υποχώρηση, επί της ουσίας ύστατη απόπειρα αποτροπής της μαζικής φυγής ψηφοφόρων. Η δήλωση πως «οι ΑΝΕΛ προτίθενται να καταψηφίσουν επί της αρχής το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια», αποτελεί και την επιτομή της πολιτικάντικης αθλιότητας, η οποία χαρακτηρίζει το κόμμα Καμμένου.
Προφανώς, ο αλαζόνας Καμμένος και οι κυβερνητικοί ΑΝΕΛ, θεωρούν πως απευθύνονται σε χαχόλους. Δεν υπέβαλαν κανένα βέτο στο λαθρονομοσχέδιο των διεθνιστών του Σύριζα, καταδεικνύοντας πως το μικροπολιτικό τους συμφέρον βρίσκεται πάνω από το καλό της Πατρίδος. Εισέπραξαν μετά χαράς τα ειρωνικά εύσημα της Αριστεράς και δεν μένει πια άλλο τι παρά να εισπράξουν και τη μεγαλοπρεπή περιφρόνηση των Ελλήνων Πατριωτών οι οποίοι διαπίστωσαν στην πράξη πως η μοναδική πατριωτική δύναμη, η οποία δεν υποχωρεί ούτε χιλιοστό από τις διακηρύξεις της είναι η Χρυσή Αυγή!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου