Σελίδες

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013



Ηλιθιοι , ασχετοι  η  εθνικοι μειοδοτες ;

Τα προσφατα γεγονοτα στην Πρεμετη της Β.Ηπειρου (στην οποια δεν αναγνωριζεται επισημα απο το Αλβανικο κρατος οτι υπαρχουν Ελληνικης καταγωγης κατοικοι) εδειξαν , για ακομη μια φορα ,το σκληρο ανθελληνικο προσωπο των αλβανων.Αφαιρεσαν απο την εκκλησια του χωριου τον εξοπλισμο της και εχτισαν την πορτα και τα παραθυρα , για να μην ξαναχρησιμοποιηθει απο τους Ελληνες Χριστιανους.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

Τα γεγονοτα ομως αυτα εδειξαν και την ασχετοσυνη (για να μην πουμε κατι βαρυτερο)
του ΣΥΡΙΖΑ,ο οποιος στην ανακοινωση του για τα επεισοδια δεν αναφερθηκε στην Ελληνικη μειονοτητα αλλα σε "ελληνισμο της διασπορας".
Λες και δεν προκειται για αναγνωρισμενη απο διεθνεις συνθηκες Ελληνικη μειονοτητα με δικαιωματα αυτοδιαθεσης με τη συνθηκη της Φλωρεντιας και του Πρωτοκολλου της Κερκυρας.
Η οποια μειονοτητα ζει εδω και χιλιαδες χρονια στις πατρογονικες της εστιες και δεν ειναι ελληνισμος της διασπορας οπως ειναι οι Ελληνες 
που ζουν στις ΗΠΑ , Καναδα Αυστραλια κλπ.
Ασχετοσυνη και επιδειξη βλακειας η μηπως οι Μαοικες και αλβανοφιλες συνιστωσες του εν λογω κομματος ( Μ.Γλεζος κλπ) εδειξαν εμμεσως την απεχθεια τους για τους ελληνες βορειοηπειρωτες, οπως αλλωστε κανουν για οτιδηποτε αυθεντικα Ελληνικο?
Διαλεγετε και παιρνετε.............

Πηγη εφημεριδα ΕΜΠΡΟΣ 31/08/2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου