Σελίδες

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Απαλλάχθηκε των κατηγοριών

 ο  Ηλίας Κασιδιάρης 

για το επεισόδιο με την Κανέλλη

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015 - 17:56      345
Απαλλάχθηκε των κατηγοριών ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης για το επεισόδιο με την Κανέλλη
Το δικαστήριο ορθώς έκρινε πως δεν υφίσταται το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απάλλαξε τον Ηλία Κασιδιάρη από την κατηγορία, πράγμα με το οποίο συμφωνούσε όλος ο νομικός κόσμος. Κατά την έξοδό του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος έκανε την εξής δήλωση: "Συνεχίζουμε τον Αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση της Χρυσής Αυγής"
 
Με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και του Προέδρου του Δικαστηρίου, αποφασίστηκε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει η ποινική δίωξη εναντίον του  Ηλία Κασιδιάρη, για το γνωστό περιστατικό με την Κανέλλη. Η απόφαση ήταν απολύτως λογική και νομικώς τεκμηριωμένη, αφού ο Συναγωνιστής εκατηγορείτο για πρόκληση «επικίνδυνων σωματικών βλαβών», ενώ ήταν πασιφανές από το οπτικοακουστικό υλικό ότι επρόκειτο για ένα απλό χαστούκι.
Οι «νταβατζήδες» της ενημέρωσης επί τη ανακοινώσει της αθωωτικής προτάσεως του Εισαγγελέως ξεκίνησαν την παραπληροφόρηση, κάνοντας λόγο για «εισαγγελέα που ρίχνει στα μαλακά τον Κασιδιάρη», προκειμένου να ρίξουν μομφή στους δικαστικούς, που δεν λειτουργούν κατόπιν τηλεφωνήματος του γνωστού «Μπάμπη» και προκειμένου να ασκήσουν με τον δικό τους τρόπο πίεση για την απόφαση.
Όμως παρόλα αυτά το Δικαστήριο έκρινε ορθώς ότι δεν συντρέχει λόγος ποινικής διώξεως, αφού η κατηγορία που είχε αποδοθεί ήταν εντελώς αστήρικτη και μεθοδευμένη. Συγκεκριμένα, επειδή ένα χαστούκι δεν δικαιολογεί την αυτόφωρη σύλληψη και την πασαρέλα με τις χειροπέδες, που από τότε σχεδιάζανε.
Όλα αυτά κατέπεσαν, βεβαίως, ενώπιον του Δικαστηρίου, όπου εκτυλίχθηκε για άλλη μία φορά η ίδια προσπάθεια εντυπώσεων με καταφανέστατα ψεύδη, όπως η κατάθεση της Κανέλλη, στην οποία έλεγε ότι «έφαγε 4 μπουνιές», ενώ το ίδιο το βίντεο την διέψευδε. Τελικώς η πραγματικά Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη εξέδωσε την λογική απόφαση να απαλλάξει τον Συναγωνιστή, Ηλία Κασιδιάρη, από τις φαιδρές κατηγορίες παρά τις πιέσεις που προφανώς ασκήθηκαν.
Η κατάληξη της εν λόγω υποθέσεως που νομικώς ήτο εξαιρετικά απλή, αλλά συγκέντρωνε το ενδιαφέρον όλων των παραδικαστικών και των πολιτικών απατεώνων αποδεικνύει ότι «υπάρχουν Δικαστές στην Αθήνα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου