Σελίδες

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η Χριστοδουλοπούλου στα χνάρια του Δένδια… Δεν απαντά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής, ξεφτιλίζοντας τον κοινοβουλευτικό έλεγχο!

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 - 12:31      10
Η Χριστοδουλοπούλου στα χνάρια του Δένδια… Δεν απαντά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής, ξεφτιλίζοντας τον κοινοβουλευτικό έλεγχο!
Γράφει ο Αντίοχος
Με αφορμή την επικείμενη Δίκη του Αιώνα, η υπουργός προσέλκυσης και τακτοποίησης (στέγασης, διατροφής, ευρέσεως εργασίας, κ.τ.λ.) λαθρομεταναστών Χριστοδουλοπούλου, 
απέστειλε έγγραφο στη βουλή μετά από ερώτηση για τον κίνδυνο εξάπλωσης τζιχαντιστών στην Ελλάδα από τον πολιτικό κρατούμενο Γ. Λαγό, στο οποίο ανακοινώνει πως δε θα απαντά σε ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής «για λόγους συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης, ενόψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση»!
Πρόκειται βεβαίως για συνέχεια της γνωστής τακτικής του Δένδια.

Και βέβαια, η Χριστοδουλοπούλου μπορεί τώρα να μην απαντάει στις ερωτήσεις των βουλευτών μας, αλλά πολύ σύντομα θα ’ρθει η ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει για τα έργα της ενώπιον του πιο μεγάλου κριτή στις δημοκρατίες: του ελληνικού λαού!
Εκτός κι αν εκτός από την ουσιαστική κατάργηση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, αποφασίσουν οι συστημικοί να προχωρήσουν σε ακόμα πιο… δραστικά μέτρα: στην κατάργηση και του ίδιου του λαού!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου