Σάββατο, 27 Απριλίου 2013


Η...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...
ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ...

ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑΛΙΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 38.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΟΥ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΤΡΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΙ ΣΤΑΛΙΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΡΟς ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΧΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ...

ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΑΥΤΩΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣΤΟΣΟ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΩΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ 2ος, ΤΟΝ ΥΠΕΡΦΑΛΛΑΓΓΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, Ο ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΓΚ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (!!) ΕΝΑΝΤΙ ΜΟΝΟ... 22 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ!

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΤΡΟΥΜΑΝ ΚΑΙ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΣΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΑΜΑΧΩΝ ΣΕ ΑΝΟΧΥΡΩΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (ΔΡΕΣΔΗ ΚΛΠ).

ΦΥΣΙΚΑ, ΟΙ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ...ΕΓΚΡΙΤΟΙ  ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΌ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΣΦΑΓΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, KAI ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

 Απολλώνειο Φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου