Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα εδώ! Ο αρχιπασόκος Ρουμπάτης διοικητής της κόκκινης ΚΥΠ

Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015 - 19:14      19

Γράφει ο Αντίοχος
Όσοι νόμισαν ότι μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου γλιτώσαμε τουλάχιστον από τους διάφορους αρχιπασόκους, καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν το συντομότερο δυνατόν. Διότι, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ μπορεί να πέθανε, αλλά η πασοκαρία ζει και βασιλεύει και τις θέσεις αλιεύει!
Έτσι, με προσωπική απόφαση του mister Tsipra, νέος διοικητής της ΚΥΠ ανέλαβε ο Γιάννης Ρουμπάτηςπρώην δημοσιογράφος , αμερικανοσπουδαγμένος και διδάκτορας Διεθνών Σχέσεων στο ξακουστό πανεπιστήμιο Johns Hopkins, πρώην ανταποκριτής ελληνικών ΜΜΕ στις ΗΠΑ (Voice of America),πρώην ειδικός σύμβουλος του Άντριου Παπάντριου, από το 1981πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κλεφτοπασοκαρίας, από τον Μάρτιο του 1987 μέχρι τον Ιούνιο του 1988 και πρώην (διορισμένος) ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, από το 1994 ως το 1999 ενώ εξελέγη από τους συναδέλφους του και πρώην αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για το διάστημα 1995 - 1999.
Με τέτοιο «βαρύ» βιογραφικό, ήταν ποτέ δυνατόν να πάει χαμένος;
(ΥΓ): Και ακόμα δεν έχουν επανδρωθεί οι (χρυσοπληρωμένες…) θέσεις του κρατικού μηχανισμού (διοικητές-υποδιοικητές οργανισμών, ΔΕΚΟ, νοσοκομείων κ.τ.λ.)… Βάζετε στοίχημα ότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ θα είναι κι εκεί παρών, λόγω… εμπειρίας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου