Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Ο μεγαλοκαρχαρίας Κόκκαλης και οι απόφοιτοι της μεγαλοαστικής σχολής Μωραΐτη «αλληλέγγυοι» στον συμμαθητή τους Ρωμανό

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014       6

Γράφει ο Αντίοχος
Θέση υπέρ του αιτήματος Ρωμανού για… απόδραση, πήραν κόμματα του… συνταγματικού τόξου, «προοδευτικοί» διανοούμενοι (παρανοούμενοι) και «καλλιτέχνες, οι δημοσιογράφοι (της περιβόητης «Γενιάς του Πολυτεχνείου», που κατέστρεψε την Ελλάδα και διάφοροι σύλλογοι και σωματεία της ακροαριστεράς.
Τώρα πέφτουν στη… μάχη της απόδρασης και τα… βαρέα όπλα! Τουτέστιν, ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, στην οποία φοίτησε τόσο ο ίδιος ο ψευτο-απεργός πείνας όσο και ο Γρηγορόπουλος, ως γόνοι της μεγαλοαστικής τάξης που από τη μεταπολίτευση και δώθε ρουφάει το αίμα του φτωχού ελληνικού λαού με το καλαμάκι!
Στη σελίδα του Συλλόγου Αποφοίτων, λοιπόν, υπάρχει  κείμενο «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» προς τον μεγαλοαστό συμμαθητή τους.
Λίγο πιο κάτω, υπάρχει κείμενο (φυσικά «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης») του μεγαλοκαρχαρία Πέτρου Κόκκαλη.
Τι μένει; Να εκφράσουν τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» τους και οι υπόλοιποι γόνοι των μεγαλοκαρχαριών του τόπου, όπως Λάτσης, Λαιμός, Βαρδινογιάννης, Αγγελόπουλος, Μπόμπολας κ.λπ. και μετά να ζωστούν τα… φυσεκλίκια και ν’ αρχίσουν την… επανάσταση!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου