Σελίδες

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ;

genoktonia-armenioi
Ως γνωστόν, πολλά κράτη στον κόσμο αναγνωρίζουν την αποδεδειγμένη γενοκτονία των Αρμενίων, από τους Τούρκους. Ωστόσο, υπάρχει ένα κράτος που αρνείται πεισματικά να το κάνει, παρότι αναφέρεται συνεχώς σε γενοκτονία και είναι γέννημα αυτής. Είναι το σιωνιστικό Ισραήλ!
Έτσι, ο υπουργός της αρμενικής Διασποράς Γκράνους Ακοπιάν και ο πρόεδρος του αρμενικού Κοινοβουλίου Γκάλουστ Σαακιάν επισκέφτηκαν το Ισραήλ και με ομιλία τους στην ισραηλινή βουλή (Κνεσέτ) ζήτησαν την αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας: «Έχω επανειλημμένα επισημάνει ότι σε πολλές χώρες έχει γίνει θέμα η γενοκτονία των Αρμενίων. Είναι ένα ιστορικό γεγονός, αλλά δεν το αναγνωρίζουν και δεν το καταδικάζουν επισήμως, βάσει των πολιτικών ή οικονομικών συμφερόντων. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεδομένης της γεωπολιτικής κατάστασης της κάθε χώρας πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή».
Αλήθεια, γιατί το Ισραήλ δεν αναγνωρίζει καμιά άλλη γενοκτονία, εκτός από των εβραίων; Μήπως γιατί θέλει να ισχύει το «μία είναι η γενοκτονία»; Αλλά και γιατί η «ειδική σχέση» του με την Τουρκία είναι παντοτινή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου