Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Στα χνάρια του Σαμαρά οι συριζαίοι:

 Ο Δραγασάκης σε σιωνιστικό συνέδριο


Στα χνάρια του Σαμαρά οι συριζαίοι: Ο Δραγασάκης σε σιωνιστικό συνέδριο
Πέρασε ο καιρός που πήγαιναν τρόφιμα στους Παλαιστινίους στη Γάζα!
Οι ξένοι θέλουν να βλέπουν να υπάρχει μία... συνέχεια στην πολιτική της Ελλάδος. Βέβαια, η συνέχεια στην εξωτερική πολιτική είναι θεμιτή, αφού όπως είχε πει και ο Ντισραέλι, πρωθυπουργός της Βρετανίας, η χώρα «δεν έχει μόνιμους συμμάχους, αλλά μόνιμα συμφέροντα». Όμως η... συνέχεια στην οποία αποβλέπουν οι ξένοι για την Ελλάδα δεν είναι αυτή. Είναι η συνέχεια της δουλοπρέπειας στον ξένο παράγοντα.
Ως γνωστόν, ο Σαμαράς υπήρξε στα χρόνια της διακυβέρνησής του ο σφουγγοκωλάριος του αμερικανοσιωνιστικού λόμπι, το οποίο τον διέταξε να καταλύσει το πολίτευμα, προκειμένου να στήσει την παράγκα του Μπάμπη και να αρχίσει τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και τις διώξεις εναντίον του Ελληνικού Λαού, με την φορομπηχτική πολιτική των μνημονίων. Αυτή τη συνέχεια της δουλοπρέπειας και της γονυκλισίας την εξασφαλίζουν τώρα, που ξόφλησε ο Σαμαράς, οι συριζαίοι.
Πέρα από τις αλλεπάλληλες συναντήσεις Σταθάκη και Μήλιου στο Σίτυ του Λονδίνου με μεγαλοκαπιταλιστές, τραπεζίτες και εφοπλιστές, τώρα ο Δραγασάκης πήγε σε σιωνιστικό συνέδριο του Ινστιτούτου Levy. Δεν ήταν η πρώτη φορά, μάλιστα, αφού τα ανοίγματα του ΣΥΡΙΖΑ προς τον εβραϊκό παράγοντα είχαν γίνει μήνες πριν όταν τους περιγελούσε η εφημερίδα «Δημοκρατία».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sta-chnaria-tou-samara-oi-surizaioi-dragasakhs-se-siwnistiko-sunedrio#ixzz3Jyq1ac6g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου