Σελίδες

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού,

 κύριε Ζαριανόπουλε (του ΚΚΕ)

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 - 12:03      7
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, κύριε Ζαριανόπουλε
Είναι μάλλον εντελώς αδιάφορο, εγκληματικά αδιάφορο είναι η σωστή ορολογία, για τον κ. Ζαριανόπουλο, Ευρωβουλευτή της Ελλάδας και φυσικά για το ΚΚΕ το θέμα ένταξης της χώρας των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι αποδεικνύεται, με την δεύτερη κατά σειρά, απουσία του από τις εργασίες της Αντιπροσωπείας στη Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή ΕΕ-Σκοπίων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014, στις Βρυξέλλες.
Οι υποχρεώσεις του όπως φαίνεται αναλώνονται μόνο στην εξεύρεση ψήφων καθόσον αποφάσισε ότι, μία περιοδεία στη Βόρειο Ελλάδα για επικοινωνιακούς σκοπούς είναι πιο σημαντική από την παρουσία του στην εν λόγω συνάντηση. Μία συνάντηση που η εκπρόσωπος της χώρας των Σκοπίων κα. Jacheva με την συγκατάθεση και συναίνεση του Σλοβένου Προέδρου κ. Peterle, μέλος του Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς, στο οποίο ανήκει και η Ευρωβουλευτής κα. Σπυράκη (απούσα και αυτή δεύτερη συνεχόμενη φορά, τώρα  λόγω ασθένειας), αναφέρονταν καθόλη τη διάρκεια της ενημέρωσής της στη χώρα της με το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας".
Όπως ήταν επιβεβλημένο επήλθε η σχετική παρέμβαση (σ.σ. του ευρωβουλευτη κ. Συναδινου) και της συστήθηκε αρχικά να χρησιμοποιεί την επίσημη ονομασία της χώρας της, γεγονός το οποίο δεν υλοποιήθηκε και επομένως στη συνέχεια και σε εντονότερο ύφος της επισημάνθηκε ότι, η χώρα της καπηλεύεται την ιστορία και δεν εφαρμόζει τις διεθνείς αποφάσεις και συμφωνίες και ότι, κανένας Έλληνας πρωθυπουργός δε θα αποδεχθεί την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση με το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας" καθόσον αυτό είναι η απαίτηση του Ελληνικού λαού.
Έτσι δυστυχώς συμπεραίνεται ότι, τα χρόνια της μεταπολίτευσης διεξάγονταν ολόκληρη η εξωτερική μας πολιτική. Με εγκληματικές απουσίες, αμέλειες και αδιαφορίες. Έτσι αόρατα συμμετείχαν όπως φαίνεται και στις προηγούμενες ανάλογες συναντήσεις οι συστημικοί πολιτικοί μας και καταλήξαμε σήμερα να επιτρέπουμε στους "φίλους μας" να ασελγούν πάνω στην πανταχόθεν βαλλόμενη Χώρα μας.
Βλέπετε, μόνο στα "πιασιάρικα" θέματα όπως οι γερμανικές αποζημιώσεις, οδηγούν τα συστημικά κόμματα σε συμφωνία, ομόνοια και εργασία μεταξύ τους, ιδρώνοντας να "σώσουν" την Ελλάδα. Στα υπόλοιπά Εθνικά θέματα, λάμπουν με την απουσία τους.
Ευτυχώς όμως πλέον, υπάρχει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ο οποίος δηλώνει δυναμικά το παρόν, έστω και μόνος, στηρίζοντας το Ελληνικό Έθνος και την ένδοξη ιστορία του. Να είστε σίγουροι ότι, η αυθεντική φωνή της Ελλάδας θα ακούγεται δυναμικά και συνεχώς σε όλες τις Ευρωπαϊκές δραστηριότητες τοποθετώντας την Χώρα μας στη θέση που της αξίζει.
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
O ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ 
ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-dis-ejamartein-ouk-andros-sofou-kurie-zarianopoule#ixzz3K58DUI6i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου