Σελίδες

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014


ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ: «ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ... ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ»...!!!



Η Eπιτροπή Δεοντολογίας της βουλής συνεδρίασε σήμερα στις φυλακές κορυδαλλού για την περίφημη υπόθεση ΜπαλτάκουΑντί, όμως, να κατηγορούνται οι Σαμαράς – Αθανασίου – Δένδιας για κατάλυση του Συντάγματος κατηγορείται ο Ηλίας Κασιδιάρης για… κακούργημα!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε ενώπιον της επιτροπής με αθλητική περιβολή, καθώς εκείνη την ώρα προπονούνταν. Δήλωσε πως: «Οι επιτροπές της βουλής δεν προβλέπεται να συνεδριάζουν στον Κορυδαλλό. Καλά κάνατε όμως και ήρθατε. Ευκαιρία να συνηθίζετε το κλίμα της φυλακής. Σκάνδαλα, off shore εταιρείες βουλευτών, ο υπουργός δικαιοσύνης κλέβει την εφορία και δηλώνει ψευδές πόθεν έσχες. Πολύ σύντομα βουλευτές και υπουργοί θα είναι μόνιμοι τρόφιμοι των φυλακών. Αν, λοιπόν, ήρθατε για να εγκλιματιστείτε, καλά κάνατε».

Εν συνεχεία ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται: «Αποκάλυψα στην Ολομέλεια της Βουλής πως η κυβέρνηση Σαμαρά έχει ποδηγετήσει τη Δικαιοσύνη και έχει καταλύσει το Σύνταγμα. Και αντί να βρίσκεται στη φυλακή ο Σαμαράς, βρίσκομαι εγώ, ο Αρχηγός και βουλευτές του Κόμματός μου.Πληρώνουμε το τίμημα της Αλήθειας και τον αγώνα μας για μια Ελεύθερη Ελλάδα».

Οι βουλευτές της Επιτροπής δεν είπαν ούτε μία λέξη καθ” όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης. Ερωτήσεις απηύθυνε μόνο ο Δημήτρης Κουκούτσης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής που συμμετέχει στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου