Σελίδες

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Απάντηση σε συκοφάντη κομμουνιστή:

 Η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο κόμμα

 που έθεσε το θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων!

Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014 - 12:33      4
Απάντηση σε συκοφάντη κομμουνιστή: Η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο κόμμα που έθεσε το θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων!
Ξανακτύπησε ο κυνηγημένος από το ΚΚΕ σύντροφος Μπογιόπουλος, που βρήκε ασφαλές καταφύγιο στα μέσα του μεγαλοδημοσιογράφου και μεγαλοπαράγοντα του συστήματος Χατζηνικολάου. Έτσι στην χθεσινή εκπομπή στον real fm σχετικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων δήλωσε:

Πρόκειται για μία υπόθεση την οποία από κοινού παλεύουν όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές, πλην βεβαίως της Χρυσής Αυγής. Η αλήθεια είναι μία, η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έθεσε θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων.

Εξάλλου το θέμα περιγράφεται στο πρόγραμμά μας: "Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία άλλωστε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη φούσκα του ελληνικού χρέους. Τα εύκολα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λάμβανε η Ελλάς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν ζωή στη γερμανική εξαγωγική βιομηχανία και μέχρι σήμερα αποπληρώνονται με άθλιους τοκογλυφικούς όρους. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος και τον συμψηφισμό του χρέους μας προς την Γερμανία με το κατοχικό δάνειο".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-se-sukofanth-kommounisth-h-chrush-augh-htan-to-prwto-komma-pou-eth#ixzz3IUbA0dbf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου