Σελίδες

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014


ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ – 

23ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ (!!!) 

ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ 15ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

ImageHandler (13)

Νέο ρατσιστικό επεισόδιο (απ’ αυτά όμως που δεν προκαλούν την κινητοποίηση των ρεζίληδων της ψοφοδεξιάς, των εγκάθετων του ΠΡΟ-ΠΟ και των επαγγελματιών «αντιρατσιστών» της αμερικάνικης πρεσβείας…) έγινε σε σχολείο της Κοζάνης.
Πιο συγκεκριμένα, 23χρονος (!!!) Αλβανός μαθητής επιτέθηκε και τραυμάτισε 15χρονη Ελληνίδα συμμαθήτριά του επειδή εκείνη δεν ήθελε να κάνει αποχή. Ο 23χρονος Αλβανός επιτέθηκε τόσο φραστικά όσο και σωματικά, χειροδικώντας, εκτοξεύοντας βιβλία, θρανία και ότι άλλο έβρισκε μπροστά του.
Στη συνέχεια, το θύμα της πρωτοφανούς ρατσιστικής επίθεσης μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, γιατροί του οποίου πιστοποίησαν ότι η 15χρονη Ελληνίδα φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, στα μάτια και στο φρύδι.
Επιπλέον, όπως καταγγέλλει η μητέρα της 15χρονης Ελληνίδας μαθήτριας, ο διευθυντής του σχολείου επιχείρησε να συγκαλύψει τη ρατσιστική επίθεση και δεν κάλεσε αμέσως την αστυνομία.
Εις βάρος του Αλβανού νταή κατατέθηκε μήνυση και τελικά πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, παραμένοντας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, προφανώς «με εντολή Σαμαρά»!!!
(ΥΓ): Να τον χαίρονται τα σαμαρόσκυλα του κερατά και οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου